Samo pitanje za cure koje imaju neku vrstu krvarenja, jel sve uzimate neku terapiju ili ima neka da samo prati stanje?
Obično te stave na progesteron...
U prošloj mi se pojavio smeđi iscjedak s 5+0 i nije mi ništa prepisano dok nisam prokrvarila obilno s 5+3... Kod mene je cijelo vrijeme bio hematom koji se puni/prazni.
Ako ti se pojača ili se pojave bolovi, otiđi na hitnu, a inače zovi svog ginekologa u ponedjeljak... Držim fige da je bilo samo od napora i da je to to od iscjedka ☺️
38 👩🏼❤️👨🏻 44
8./2023. biokemijska
17.2. 2024. M 🩷🪽
10./2024. Missed ab
1712itm@gmail.com
Samo pitanje za cure koje imaju neku vrstu krvarenja, jel sve uzimate neku terapiju ili ima neka da samo prati stanje?
Hej, kakvo je stanje? Jel ti se opet pojavilo?
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Dobro jutro cure,ja prijavljujem ponovno nekoliko odlazaka na wc tokom noci konstantno imam osjecaj punog mjehura tako da moram otic inace nema sanse zaspat ponovo..ne znam kako vi stojite s probavom ali ja nikad bolje id kako sam trudna😂 tako mi je bilo i u orosloj trudnoci dok sa curama sam imala zatvor uzasne probleme i izmucilo me do kraja trudnoce…simptoma nikakvih novih nemam kod mene uvik isto ustaljeno rekli bi bolne dojke od pocetka i da nema tog simptoma vjerojatno ne bi znala da san uopce trudna…dr nista posebno dode ode na dane…sto ima kod vas kako ste mi vi ima li novih simptoma?Tinchilina kakvo je stanje jel sve ok?cekamo te i drzimo fige da zaista nije nista🙏❤️
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Dobro jutro cure,ja prijavljujem ponovno nekoliko odlazaka na wc tokom noci konstantno imam osjecaj punog mjehura tako da moram otic inace nema sanse zaspat ponovo..ne znam kako vi stojite s probavom ali ja nikad bolje id kako sam trudna😂 tako mi je bilo i u orosloj trudnoci dok sa curama sam imala zatvor uzasne probleme i izmucilo me do kraja trudnoce…simptoma nikakvih novih nemam kod mene uvik isto ustaljeno rekli bi bolne dojke od pocetka i da nema tog simptoma vjerojatno ne bi znala da san uopce trudna…dr nista posebno dode ode na dane…sto ima kod vas kako ste mi vi ima li novih simptoma?Tinchilinakakvo je stanje jel sve ok?cekamo te i drzimo fige da zaista nije nista🙏❤️
Kod mene nikakvih novih simptoma.
Grudi me ne bole više, jedino kad nosim grudnjak pa ga skinem onda ih osjetim. Obzirom da sam stalno u ležećem položaju ne nosim grudnjak jer mi samo smeta.
Inače sam super zadnja 2 dana od kada mi je prestao curiti hematom i iskreno se nadam da sam ga riješila sa terapijom i da se više neće pojaviti. I jedva čekam vratiti se u normalni život, ubija me ovo sunčano vrijeme a ja moram ležat 🙄
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Dobro jutro cure,ja prijavljujem ponovno nekoliko odlazaka na wc tokom noci konstantno imam osjecaj punog mjehura tako da moram otic inace nema sanse zaspat ponovo..ne znam kako vi stojite s probavom ali ja nikad bolje id kako sam trudna😂 tako mi je bilo i u orosloj trudnoci dok sa curama sam imala zatvor uzasne probleme i izmucilo me do kraja trudnoce…simptoma nikakvih novih nemam kod mene uvik isto ustaljeno rekli bi bolne dojke od pocetka i da nema tog simptoma vjerojatno ne bi znala da san uopce trudna…dr nista posebno dode ode na dane…sto ima kod vas kako ste mi vi ima li novih simptoma?Tinchilinakakvo je stanje jel sve ok?cekamo te i drzimo fige da zaista nije nista🙏❤️
Grudi me ne bole više, jedino kad nosim grudnjak pa ga skinem onda ih osjetim. Obzirom da sam stalno u ležećem položaju ne nosim grudnjak jer mi samo smeta.
Inače sam super zadnja 2 dana od kada mi je prestao curiti hematom i iskreno se nadam da sam ga riješila sa terapijom i da se više neće pojaviti. I jedva čekam vratiti se u normalni život, ubija me ovo sunčano vrijeme a ja moram ležat 🙄
Ufff virujen ti da nije lako po ovom prakticki proljetnom vremenu lezati u krevetu.Bitno da se stanje stabiliziralo i da se ti osjecas dobro i samo neka tako ostane nadan se da ces uskoro se vratiti u svoju rutinu i uzivati u trudnoci ❤️ja kako sam kuci ugl.isto grudnjak bas i ne nosim ugl samo ako izlazim vanka i tocno to sto kazes kad ga skinem onda najvise osjetim ko da su jadne bile do tad u nekom omocu😂ali su mi onako narasle bar za pola broja i lipo se popunile😂😂😂to su bas cari trudnoce☺️ a dr isto nista posebno …ja sam isto ugl kuci ali kako zivim bs u kuci izadem u dvoriste na zrak malo sunca i to je to cekam dane do pregleda☺️
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Jutro cure,jeste se naspavala? Jutros smo sat vremena duže spavale😊 jasamja hvala na uputama evo I moje trakice😊 novi simptom kod mene bi bio nervoza,baš mi ljudi lako dignu tlak
2016 💙J
16.10.2024. +
Ufff virujen ti da nije lako po ovom prakticki proljetnom vremenu lezati u krevetu.Bitno da se stanje stabiliziralo i da se ti osjecas dobro i samo neka tako ostane nadan se da ces uskoro se vratiti u svoju rutinu i uzivati u trudnoci ❤️ja kako sam kuci ugl.isto grudnjak bas i ne nosim ugl samo ako izlazim vanka i tocno to sto kazes kad ga skinem onda najvise osjetim ko da su jadne bile do tad u nekom omocu😂ali su mi onako narasle bar za pola broja i lipo se popunile😂😂😂to su bas cari trudnoce☺️ a dr isto nista posebno …ja sam isto ugl kuci ali kako zivim bs u kuci izadem u dvoriste na zrak malo sunca i to je to cekam dane do pregleda☺️
Kad izađem van osjećam se kao zombi 😂 i ja živim u kući ali me mama i muž toliko paze da moram strogo ležat 😂
Da da baš taj osjećaj 😂 jesu se i meni popunile malo, da 🤞
Kad imaš pregled? Ja isto jedva čekam da vidim kako se situacija razvija.
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Jutro cure,jeste se naspavala? Jutros smo sat vremena duže spavale😊 jasamja hvala na uputama evo I moje trakice😊 novi simptom kod mene bi bio nervoza,baš mi ljudi lako dignu tlak
Ja se baš i nisam naspavala. Mala se probudila oko 1h u noći i plakala je i vriskala, i onda je spavala s nama i nikako nismo spavali i budni smo od 6 ujutro, ovo micanje sata me ubija 🙄
Nema na čemu, drago mi je da sam dobro objasnila 😉
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Kad izađem van osjećam se kao zombi 😂 i ja živim u kući ali me mama i muž toliko paze da moram strogo ležat 😂
Da da baš taj osjećaj 😂 jesu se i meni popunile malo, da 🤞
Kad imaš pregled? Ja isto jedva čekam da vidim kako se situacija razvija.
A pregled je 6.11. Bitno da mi prode ovatjedan onda san na konju😅tri tjedna do pregleda su mi preduga u ovim ranim tjednima kad si trudna a kao ne osjecas se trudno pa se stalno pitas jel sve ok… ajde uzivaj u tome da paze i maze malo odmori kad je vec tako…kad ti imas pregled?
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Na hitnoj sam, na Sv. Duhu, išla sam ipak iako po noći nije bilo ničeg, a sad ujutro malo. Međutim, kao da nemam više mučnine nego onako imam neki glupi/tupi osjećaj da ću dobit mengu. Ne da me grči ali onako mi je tupo, ne znam kako objasniti. A i loše sam spavala, non stop sam išla provjeravati, pa sanjam da sam otišla na pregled. Boljr da znam na čem sam, a i da vidim jel ima malenog bića u meni ili ne.
💙 5/2023
Sortiraj odgovore
Najstariji