Petrucika dan prije tebe 😉
Je da, dugi su ovi dani u ranim tjednima, ali brzo će proć, samo da smo mi i bebice uredu 🙂
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Na hitnoj sam, na Sv. Duhu, išla sam ipak iako po noći nije bilo ničeg, a sad ujutro malo. Međutim, kao da nemam više mučnine nego onako imam neki glupi/tupi osjećaj da ću dobit mengu. Ne da me grči ali onako mi je tupo, ne znam kako objasniti. A i loše sam spavala, non stop sam išla provjeravati, pa sanjam da sam otišla na pregled. Boljr da znam na čem sam, a i da vidim jel ima malenog bića u meni ili ne.
Sretno, bit će sve uredu 🤞
Koji si sada tjedan?
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Baš mi fali na ovom forumu, edit, i kaj se ne moze lajkati/staviti emotikon na nečiju objavu. Bas je malo zastario. Evo me što sam dosadna, cijelu stranicu popunila, vidi se da nema djeteta u blizini 😄
💙 5/2023
ITM, u prošloj je onda kasnije bilo sve ok?
Uh ... Nije. Rodila sam s 24+6 mrtvorođenu djevojčicu. Uglavnom cijela trudnoća nije bila uredna. Ona se uredno razvijala do 23+2, a onda je na pregledu ustanovljeno da nemam plodne vode zbog neke bakterije koju nisu otkrili ni brisevima ni urinokulturom.
Al nemoj da te uvati crnjak od moje priče 🙈
Ovo se ne događa često...
Vjerujem da će tebi sve bit u redu 🤞🙏
Javi što su rekli na hitnoj.
38 👩🏼❤️👨🏻 44
8./2023. biokemijska
17.2. 2024. M 🩷🪽
10./2024. Missed ab
1712itm@gmail.com
Žao mi je što ste to doživjeli, i oprosti što sam te sad podsjetila na to. 🫂 nekad ne mogu vjerovati koliko su neke žene hrabre i borbene, stvarno za ugledat se. ❤️
💙 5/2023
Isto kao i ti :) 6+6
A da, zaboravila sam sam da se pratimo 😉
Bit će sve uredu, vjerujem 🤞🤞
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
ITM, u prošloj je onda kasnije bilo sve ok?
Uh … Nije. Rodila sam s 24+6 mrtvorođenu djevojčicu. Uglavnom cijela trudnoća nije bila uredna. Ona se uredno razvijala do 23+2, a onda je na pregledu ustanovljeno da nemam plodne vode zbog neke bakterije koju nisu otkrili ni brisevima ni urinokulturom.
Al nemoj da te uvati crnjak od moje priče 🙈
Ovo se ne događa često…
Vjerujem da će tebi sve bit u redu 🤞🙏
Javi što su rekli na hitnoj.
Ajme 😔 baš mi je žao da vam se to desilo. I svaka čast na hrabrosti i borbenosti, vjerujem da ti nije bilo lako i nadam se da će sada sve biti uredu i da ćeš za 9 mjeseci u naručju imati najdivniju bebu 🙏❤️
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Sortiraj odgovore
Najstariji