Tinchilina javi kako je prošlo. Vjerujem da je sve ok 🙂
1. Trudnoća ❌ 2023
2. Trudnoća ❌ 2024
5/2025 - IVF klomifen
Žao mi je što ste to doživjeli, i oprosti što sam te sad podsjetila na to. 🫂 nekad ne mogu vjerovati koliko su neke žene hrabre i borbene, stvarno za ugledat se. ❤️
Ma nemaš se zašto ispričavat... 🥰
To se ionako ne može ni zaboravit, jednostavno naučiš dan po dan disat ☺️
Jasamja, nadam se i ja da je moja M poslala bracu iili seku koji će ostat s mamom i tatom 😊
38 👩🏼❤️👨🏻 44
8./2023. biokemijska
17.2. 2024. M 🩷🪽
10./2024. Missed ab
1712itm@gmail.com
Kakav ti stav imaš, kakva žena 💪 želim ti svu sreću s ovom trudnoćom ☺️
3/23 👨👩👦
15.10.2024. ➕️
Jutro cure,jeste se naspavala? Jutros smo sat vremena duže spavale😊 jasamja hvala na uputama evo I moje trakice😊 novi simptom kod mene bi bio nervoza,baš mi ljudi lako dignu tlak
Ovako je i meni, baš sam postala borbena 😂 a inače od ostalih simptoma cijelo vrijeme mi je neka lagana mukica, al ono ko kad se voziš u autu na stražnjem sjedalu po zavojima 😅 i malo jače osjećam mirise
3/23 👨👩👦
15.10.2024. ➕️
Eto me doma, nisam ništa pametno saznala, i dalje se ne vidi baš puno, nema još ni srčeka. Gledao me na 2 ultrazvuka: na 1 nije niš vidio, pa je išao na drugi kao bolji, i tamo je ipak vidio nešto u vrećici. Pa ajde bar nešto. S druge strane, doktor je bio jako mlad, doslovno nema još ni dlaka na bradi, a od emaptije ni traga. Tako tužno za svjedočit kod tako mlade osobe a bez duše na tskvoj poziciji. Više puta mi je rekao da je njemu najbitnije da nije vanmaterična trudnoća i da ja ne mogu nastradati od tog krvarenja, što sam doživjela u stilu da mu je vazno da je siguran da se meni ne može nekaj dogoditi a da je on bio zadnji koji me je pregledavao. Za plod mu se živo fučka. Kaže ako nekaj nije ok priroda će se pobrinuti za to i izbaciti ga van. I tak. Mislim da je za nas narednih par tjedana ključno. Nikakvu terapiju nije spominjao, al navodno nema akutnog krvarenja.
💙 5/2023
Žao mi je što ste to doživjeli, i oprosti što sam te sad podsjetila na to. 🫂 nekad ne mogu vjerovati koliko su neke žene hrabre i borbene, stvarno za ugledat se. ❤️
Ma nemaš se zašto ispričavat… 🥰
To se ionako ne može ni zaboravit, jednostavno naučiš dan po dan disat ☺️
Jasamja, nadam se i ja da je moja M poslala bracu iili seku koji će ostat s mamom i tatom 😊
Šaljem virtualni zagrljaj, i puno dobrih želja ❤️😘
💙 5/2023
Eto me doma, nisam ništa pametno saznala, i dalje se ne vidi baš puno, nema još ni srčeka. Gledao me na 2 ultrazvuka: na 1 nije niš vidio, pa je išao na drugi kao bolji, i tamo je ipak vidio nešto u vrećici. Pa ajde bar nešto. S druge strane, doktor je bio jako mlad, doslovno nema još ni dlaka na bradi, a od emaptije ni traga. Tako tužno za svjedočit kod tako mlade osobe a bez duše na tskvoj poziciji. Više puta mi je rekao da je njemu najbitnije da nije vanmaterična trudnoća i da ja ne mogu nastradati od tog krvarenja, što sam doživjela u stilu da mu je vazno da je siguran da se meni ne može nekaj dogoditi a da je on bio zadnji koji me je pregledavao. Za plod mu se živo fučka. Kaže ako nekaj nije ok priroda će se pobrinuti za to i izbaciti ga van. I tak. Mislim da je za nas narednih par tjedana ključno. Nikakvu terapiju nije spominjao, al navodno nema akutnog krvarenja.
Žao mi je da si doživjela ovakvo iskustvo. Ako ti tješi i ja kad sam prvi puta otišla na hitni prije(drugi grad) bila je doktorica i bila je baš grozna, ponašala se kao da nije žensko, i da napomenem da je žena u 50im godinama, a možda i 40ima. Malo što je nama grozno jer smo tamo i strpimo da bude sve uredu onda dođe jedna takva osoba zbog koje ti u momentu bude žao jer si uopće dolazio. Očajno 😔
A kad imaš pregled kod svojeg doktora? Jel moguće da si trudna nešto manje pošto se nisu vidjeli otkucaji?
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Žao mi je zbog tretmana koji si dobila 🥺
Na hitnom prijemu obično budu specijalizanti (neovisno o gradu u kojem si), a specijalist samo ako je nešto ozbiljno silazi... 🙈
Zanemari taj nedostatak empatije, njima većinom dođemo samo kao broj. Svakako nazovi svog doktora sutra pa ćeš bit mirnija 🥰
38 👩🏼❤️👨🏻 44
8./2023. biokemijska
17.2. 2024. M 🩷🪽
10./2024. Missed ab
1712itm@gmail.com
Pitala sam ga to, kaže kao da je ovo uredno za ovaj stadij trudnoće. Nemam pojma, zvat ću svog ginekologa sutra pa ćemo vidjeti.
💙 5/2023
Cure drage evo ja sam taman rucala i malo san legla odmoriti mogu rec da mi je do rucka bila opet neka muka i vrtoglavica sad san ok kad san se najela…procitala san ove zaostatke od jutros i stvarno zivot pise teske price. Puno srece u ovoj trudnoci zelim mami koja je svog malog andela izgubila u visokim tjednima teske su to stvari zaista i ne daj Boze nikom… Sto se tice odlazaka na hitnu cula san uglavno takva iskustva zena totalno hladna bez empatije i osjecaja… ne znam sto bi rekla osim da zelim svakoj mami i bebici da bude sve u redu i da ishod u svakom problemu bude pozitivan ❤️🥰☺️
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji