Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jasamja
    26. Listopad 2024. 21:47

petrucika

Ja cure nemam pojma uopce di trazim ovu lenticu kad bi neka imala volje jednom mi u kratkim crtama napisati😬☺️

https://www.tickerfactory.com/design/Pregnancy/

Evo, na ovom linku si napraviš, odabereš izgled lente, izgled ikonice koja se kreće po njoj i upišeš datum termina, i na zadnjem koraku kopiraš link iz prozorčića ispred kojeg piše Blog i onda taj link zaljepiš na ovoj stranici u postavkama svog profila gdje ti piše potpis. 
    Nadam se da si skužila 🙂

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

jasamja
    26. Listopad 2024. 21:48

jasamja

petrucika

Ja cure nemam pojma uopce di trazim ovu lenticu kad bi neka imala volje jednom mi u kratkim crtama napisati😬☺️

https://www.tickerfactory.com/design/Pregnancy/

Evo, na ovom linku si napraviš, odabereš izgled lente, izgled ikonice koja se kreće po njoj i upišeš datum termina, i na zadnjem koraku kopiraš link iz prozorčića ispred kojeg piše Blog i onda taj link zaljepiš na ovoj stranici u postavkama svog profila gdje ti piše potpis.
    Nadam se da si skužila 🙂

Ispravak, kopiraš link gdje piše BBCode

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

jasamja
    26. Listopad 2024. 21:49

petrucika

jasamja

petrucika

Ja sto se tice hrane pazim da je voce i povrce dobro oprano osbito nekakve dalate i slicno salame jedem iako mozda nisu ni one bas preporucljive jer nisu do kraja termicki obradene osobito ove suhe koja i volim ali ih i jedem i to je to mogu reci da u ovoj trudnoci najmanje pazim u proslima sam bila uzasna samu sebe sam smarala s tim sto ne smijem jesti ne daj Boze da me nesto mrvicu zaboli i tako.Tinchilinaja bi vjerojatno otisla na hitnu jer ja ne bi imala mira .. sad ne znam ako tako intenzivno vjezbas ja mislim da bi nakon ovoga definitivno trebala to smanjiti…u svakom slucaju javi kako si.. ❤️

Eh da, ti suhomesnati proizvodi su i meni slaba točka, sada recimo uživam ujutro pojest 2 tosta, naravno sa salamom 🙄 a tunu izbjegavam, realno toliko sam je prije jela tako da mi se skoro zgadila pa će mi ovo razdoblje dobro doć da "odmorim" od nje.

Ja ti salamu jedem normalno i salate jer ih obozavam a imamo svoju domacu u vrtu samo dobro operem i to je tooo

Ja salate nažalost ne volim. Ali bih morala počet jesti više povrća, jer ga ne jedem skoro ništa a volim ga. 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

petrucika
    26. Listopad 2024. 22:02

jasamja

petrucika

jasamja

petrucika

Ja sto se tice hrane pazim da je voce i povrce dobro oprano osbito nekakve dalate i slicno salame jedem iako mozda nisu ni one bas preporucljive jer nisu do kraja termicki obradene osobito ove suhe koja i volim ali ih i jedem i to je to mogu reci da u ovoj trudnoci najmanje pazim u proslima sam bila uzasna samu sebe sam smarala s tim sto ne smijem jesti ne daj Boze da me nesto mrvicu zaboli i tako.Tinchilinaja bi vjerojatno otisla na hitnu jer ja ne bi imala mira .. sad ne znam ako tako intenzivno vjezbas ja mislim da bi nakon ovoga definitivno trebala to smanjiti…u svakom slucaju javi kako si.. ❤️

Eh da, ti suhomesnati proizvodi su i meni slaba točka, sada recimo uživam ujutro pojest 2 tosta, naravno sa salamom 🙄 a tunu izbjegavam, realno toliko sam je prije jela tako da mi se skoro zgadila pa će mi ovo razdoblje dobro doć da "odmorim" od nje.

Ja ti salamu jedem normalno i salate jer ih obozavam a imamo svoju domacu u vrtu samo dobro operem i to je tooo

Ja salate nažalost ne volim. Ali bih morala počet jesti više povrća, jer ga ne jedem skoro ništa a volim ga.

Ja povrce obozavam ali zato voce ne volim…kao nasilim se sad kad san trudna u danu bar jednu vocku pojest…hvala ti na objasnjenju za lenticu sve si mi objasnila top samo sto ne mogu otvoriti link koji si mi stavila ne znam zasto ali mi mib nece uopce ucita…nema veze valjda cu jednom uspiti kad uspijem znat ce te😂

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

jasamja
    26. Listopad 2024. 22:04

petrucika

jasamja

petrucika

jasamja

petrucika

Ja povrce obozavam ali zato voce ne volim…kao nasilim se sad kad san trudna u danu bar jednu vocku pojest…hvala ti na objasnjenju za lenticu sve si mi objasnila top samo sto ne mogu otvoriti link koji si mi stavila ne znam zasto ali mi mib nece uopce ucita…nema veze valjda cu jednom uspiti kad uspijem znat ce te😂

Ideš na stranicu Tickerfactory 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

petrucika
    26. Listopad 2024. 22:18

Jesan sve san ja to napravila ali mislim da san nesto zeznula ove brojke na lentici su mi😂

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

petrucika
    26. Listopad 2024. 22:23

Evo gaaa hahhaha… bila san stavila na 2026 pa mi je ispalo pun don tjedana do termina😂😂😂😂

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

petrucika
    26. Listopad 2024. 22:23

jasamja

petrucika

jasamja

petrucika

jasamja

petrucika

Ideš na stranicu Tickerfactory

Hvala ti na pojasnjenu👌☺️

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Leptirica_
    26. Listopad 2024. 22:35

jasamja

Leptirica_

jasamja

Leptirica_

Curke kako stavite ovu lenticu s tjednima? Ja pokušavam, ali samo mi pišu slova, ne pokaže se lentica

Čini mi se da moraš kopirati link gdjw piše blog, onaj drugi. Ja sam se dosta s tim igrala dok nisam potrefila 😂 uglavnom kad uspiješ i kad se vratiš na ovu stranicu bit će ti lenta prikazana.

A ništa idem pokušavati dok ne uspijem 🤣

Eto 👍👍
    Super mi je kad su ove lentice u potpisu, pa se lakše pratimo 😁

Super da, lakše je pratiti. 
    Hvala na pojašnjenju 😁

• Tinchilina
    26. Listopad 2024. 22:46

Samo pitanje za cure koje imaju neku vrstu krvarenja, jel sve uzimate neku terapiju ili ima neka da samo prati stanje? 

💙 5/2023

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.