Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Emma05
    07. Veljača 2025. 08:04

Lunolina

Lololahvala ti! Nemam kofer u blizini, ali si mi dala super ideju! Ima Harisa koja ima zacine i razne cajeve. Pa cu tamo nesto piknuti ☺️
    .
    Emmaje li ti uzimas heparin? Ako da, AST i ALT ti mogu biti od njega poviseni.
    .
    Ana Marijajos je rano za osjetiti bebu, ali da, vjrovatno su ti mjehurici tvoja mala bebica❤️
    .
    Cure, petak jeee! Zelim vam svima divan divan kraj tjedna🥰

Samo Aspirin 100.

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

AnnieP
    07. Veljača 2025. 08:07

Pregledi 🤰🏼
    .
    10.02. - Zrinkolina
    11.02. - Pandora4, Libo1415, AnnieP (anomaly)
    12.02. - Maslačak_13, Mommy735, Megyca
    13.02. - Emma05
    14.02. - Petrucika
    17.02. - Andrea41, Greta10
    18.02. - Lolola13, Matke, Petra_aaa
    19.02. - Maslačak_13, RužaFT (anomaly), Leptirica_ (anomaly)
    20.02. - Tinchilina, Ana-Marija123
    21.02. - Shoko, Any13
    24.02. - Pixi
    26.02. - Danos
    27.02. - Škorpija
    28.02. - Moonchild, Pukica
    03.03. - Tonkica1509, AnnieP, Keksolina, ddm2463
    04.03. - Emi25
    05.03. - Ania
    .
    Popis stvari za bebu: 285
    Popis stvari za rodilište: 293
    .
    Po današnjem popisu pregleda nemam nikoga, ispravite me ako griješim.
    .
    Lunolina nisam uhvatila kad je tvoj idući pregled? Čestitam na jučerašnjem dobrom pregledu. 😊
    .
    Ana-Marija123 dobro nam došla. Nemaš razloga za brigu, ja sam u prvoj trudnoći osjetila bebu tek od 21. tjedna. Sad u drugoj trudnoći sam oko 17 tjedna ali baš kao ti neke mjehuriće pa sam mislila da su crijeva. 😄
    Nemaš razloga za brigu. Uživaj u trudnoći.  😊
    .
    Mamice koje radite, sretan vam petak. 😄

🩷 7/2022

Emma05
    07. Veljača 2025. 08:07

Ana-Marija123

Pozdrav, nova sam na forumu i htijela bi podjelit svoje iskustvo, prvorotkinja sam i jos uvijek neznam sta nosim, zadnji put kad sam bila na pregledu cinilo se da je deckic ali nije se moglo 100% potvrditi jer skriva nogicama, ugl prvo tromjesjecje je proslo tako savrseno, nisam imala nikakve mucnine, sve sam mogla jest nije mi nista smetalo, od mirisa i pica jedino cigare, miris omeksivaca i kave, sad kako sam usla u drugo tromjesjecje kao da su svi simptomi nestali, niti su mi grudi bolne, jos uvijek su napuhane, ali nemam nikakve druge simptome, jedino ne mogu bit u kaficu di se pusi, ali me muci jer sam u 15+6 tt ali ne osjetim bebu, niti udarce niti ista, neku vecer sam osjetila kao neke mjehurice ali nisam sigurna jesu li to crijeva ili sta , mama mi je jos vecu paniku napravila u glavi jer je rekla da sam vec trebala osjetit udarce a ne zelim guglat da se nebi jos vise zabrinula, inace termin mi je 25.07. u Zd, tako da bih htjela cut vasa iskustva povodom ovoga, mjehurici se i sad znaju dogodit malo iznad jajnika, zadnji pregled mi je bio 20.01. i sad iduci mi je 20.02. iskreno ne mogu docekat pregled…

Sad sam shvatila da imamo termin na isti dan. Možda budemo dijelile sobu na ljeto😄

Stiže nam baby E🩷👶

lolola13
    07. Veljača 2025. 08:25

Ana-marija123 dobrodosla! Cestitam i nek ti je skolska trudnoca do kraja 😊 
    .
    Nisam popratila kako smo danas sa pregledima, sretno tko ide 😁

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

Megyca
    07. Veljača 2025. 08:45

Lunolina predivan je malac, uzivaj u slikici sada 🥰
    Ana-Marija dobrodosla i ne brini, ja nosim blizance pa sam ih tek tamo kraj 18.tj pocela osjecati, a sad sam vec jutros u 5 vikala na njih da se me puste da jos malo spavam 🙈
    Emma bas mi je zao zbog palpitacija, mozda ti onda neki suplement ne odgovara.. 

11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
    02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
    03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
    07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
    oplođenih, ET 1petodnevni ➖, 4🐧.
    09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
    07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
    13.01.2025. UZV- 🎀🎀

• greta10
    07. Veljača 2025. 09:05

Ja cekam prvi pregled u visokoririzicnoj da vidimo protoke. I nije uopce guzva💪 javim se svakak kasnije.
    Ana-marija sve su cure rekle al evo i mene, prva trudoca tek u 21 tjednu sam osjetila nesto, a udarce i kasnije.
    Sretno svima danas

Curica 6/23 🩷

AnnieP
    07. Veljača 2025. 09:09

greta10

Ja cekam prvi pregled u visokoririzicnoj da vidimo protoke. I nije uopce guzva💪 javim se svakak kasnije.
    Ana-marija sve su cure rekle al evo i mene, prva trudoca tek u 21 tjednu sam osjetila nesto, a udarce i kasnije.
    Sretno svima danas

Nisam te imala na popisu, oprosti. Sretno na pregledu, nadam se da će biti sve dobro. 😊

🩷 7/2022

• greta10
    07. Veljača 2025. 09:18

Annie ovo je vanredno pa nisam ni prijavila

Curica 6/23 🩷

Simbalija
    07. Veljača 2025. 09:23

Emma malo upadam padobranski  inače sam na proljetnicama i na ivf temi pa sam popratila tvoju priču. Ukoliko ti je hemoglobin niži, a željezo ok, svakako bi bilo dobro provjeriti feritin jer željezo zna skakati i od hrane, ako se ne napravi dovoljna pauza od svih suplemenata i slično. Feritin pokazuje rezervu i dosta je bitan podatak pogotovo kad dođeš u 3. tromjesečje gdje bebica sebi uzme hrpu željeza odjednom, a i na porodu se izgubi jako puno pa treba biti spreman sa zalihama. 
    Aritmije znaju biti od štitnjače, ako inače imaš hašimoto ili hipo ili hipertireozu, makar tsh bio u granicama.. ako nisi provjeri baš hormone štitnjače ft3, ft4 i antitijela. 
    D vitamin zna padati ako je aktivna bilo kakva upala u tijelu, virusna ili bakterijska, naravno i suplemenata ima na tržištu koliko god poželiš pa treba paziti da se odabere dobar oblik i piti ga uvijek nakon obroka i to masnijeg, ako nije masniji onda popiti malu žličicu ulja (maslinovog, lanenog) uz suplement inače se teško apsorbira.  Optimalan d vitamin je iznad 100, ja uzimam od betteryou sprej i super podiže razinu - samo isto treba napraviti pauzu barem 7 dana prije vađenja krvi inače rezultat nije realan.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Emma05
    07. Veljača 2025. 09:35

Simbalija

Emmamalo upadam padobranskiinače sam na proljetnicama i na ivf temi pa sam popratila tvoju priču. Ukoliko ti je hemoglobin niži, a željezo ok, svakako bi bilo dobro provjeriti feritin jer željezo zna skakati i od hrane, ako se ne napravi dovoljna pauza od svih suplemenata i slično. Feritin pokazuje rezervu i dosta je bitan podatak pogotovo kad dođeš u 3. tromjesečje gdje bebica sebi uzme hrpu željeza odjednom, a i na porodu se izgubi jako puno pa treba biti spreman sa zalihama.
    Aritmije znaju biti od štitnjače, ako inače imaš hašimoto ili hipo ili hipertireozu, makar tsh bio u granicama.. ako nisi provjeri baš hormone štitnjače ft3, ft4 i antitijela.
    D vitamin zna padati ako je aktivna bilo kakva upala u tijelu, virusna ili bakterijska, naravno i suplemenata ima na tržištu koliko god poželiš pa treba paziti da se odabere dobar oblik i piti ga uvijek nakon obroka i to masnijeg, ako nije masniji onda popiti malu žličicu ulja (maslinovog, lanenog) uz suplement inače se teško apsorbira. Optimalan d vitamin je iznad 100, ja uzimam od betteryou sprej i super podiže razinu - samo isto treba napraviti pauzu barem 7 dana prije vađenja krvi inače rezultat nije realan.

Heej draga...da znamo se sa potpomognute🥰🙋‍♀️. Žao mi je jer sam jutros vadila extra privatno krv i nisam stavila feritin. A u pon sam vadila veliku paletu krvi i tsh mi je 1.4, Ft3 4.16, Ft4 12.3 za vitamin d znam da se mora s nečim masnijim,  topljiv je u mastima. Uzimam uljene mekane kapsule. Nemam iskustva sa željezom. A vidim da mi ni gin baš ne barata s time jer mi nije ništa konkretno rekao osim da stanem piti. Nisam pametna. 🙈

Stiže nam baby E🩷👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.