Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lolola13
    06. Veljača 2025. 21:09

Lunolina

Pixi hvala ti☺️
    Je, na srecu je malo lakse. Mislim, i dalje mi je stalno muka i imam taj glupi kiselo metalni okus u ustima, ali sam skuzila da moram stalno jesti pa svaki pola sata zvaknem ako nista drugo onda rizine krekere + tic tac je izasao iz raja😄

Sutra imam 15 minuta za kupiti prijateljici bozicni poklon (nismo se vidjele od Bozica jer je ona bila bolesna pa se nisam usudila). Jedva cekam vidjeti kakvu cu glupost uspjeti naci u 15 minuta😂😂 ako koja ima ideju - dapace! Budget je 30ak €

Cestitam na dobrom pregledu! A bas su preslatki, ja bi cijele dane mogla gledati u taj ekran uzva 🤣
    .
    Ne znam koliko ti je sto usput, meni su super poklon paketi od Kofera. Tko pije alkohol slozim s alkoholom, tko ne pije onda paket caj i salica. Salice su im skroz kul, cajevi isto dobri a cokolade kako koja ali ima i jaaako finih 😄 Mozes sama sloziti paket ali imaju i gotovih vec spremnih. Znam za ducan u Mesnickoj u Zgu, ne znam gdje su drugdje. Alternativa mi je otici u neki ducan tipa delicije i tamo sloziti isto tako neki paket, oni cesto imaju isto poklon kutije u koje mogu lijepo zamotati 😄

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

petrucika
    06. Veljača 2025. 21:11

Lunolina

Eto i nas s pregleda. Sve je dobro, mali je sav sfrkan bio u jednom cosku. Ruke, noge, glava, sve isprepleteno 😂❤️
    Jako je slatki i bas smo uzivali na druskanju. Slijedeci pregled je tek za 5 tjedana jer doktorice nema za 4 tjedna. Tko ce to docekati 🙈
    OGTT moram napraviti izmedju 24. i 28.tt.

Evo vam doza secera za laku noc 🥹
    https://ibb.co/N0n9QN5

Cestitam na dobrom pregledu i na malenim seceru!! 🥰za poklon nemam pojma mislim da je to ono da moras osobu kolko tolko poznavat da bi znao otp!!! Ja jedva pogodim sto bi onom koga poznam a ka moli ovako!!! A ideja nemam!!! Ali sigurno ces skombinurati nesto🥰

+ 10.10.

_spring_
    06. Veljača 2025. 21:35

Lunolina

Eto i nas s pregleda. Sve je dobro, mali je sav sfrkan bio u jednom cosku. Ruke, noge, glava, sve isprepleteno 😂❤️
    Jako je slatki i bas smo uzivali na druskanju. Slijedeci pregled je tek za 5 tjedana jer doktorice nema za 4 tjedna. Tko ce to docekati 🙈
    OGTT moram napraviti izmedju 24. i 28.tt.

Evo vam doza secera za laku noc 🥹
    https://ibb.co/N0n9QN5

Čestitam! Predivan je, ljubav čista 🥰🥹

31🙋🏼‍♀️
    3.11. +
    B 267.68\645.15 IU/L
    16.11. 💓

Emma05
    06. Veljača 2025. 22:14

Žene moje ja se i dalje mučim sa svojim aritmijama. Baš neugodno zalupa. Vadila sam bila krv u ponedjeljak pa eto neznam što bi rekla. Anemična sam i više nego prije s tim da mi je MCHC povišen a hemoglobin, hematokrit i eritrociti sniženi. Željezo mi je uredno. Rekao mi je gin da netrebam više Kendural C piti💁‍♀️🤔. Tsh mi je 1.40 niži nego inače. AST, ALT na gornjoj granici. Guk niži. Vitamin D snižen (a pijem ga svaki drugi dan pa ne kužim, moram pojačati). Sutra imam pregled kardiologa i ne mogu dočekati. Luda sam više od svega a i brine me kako je beba. Tko će dočekati gin pregled🙈.  Ujutro ću još ići izvaditi folnu, B12 i Mg još me samo to zanima. Eto neznam od čega bi mi srce moglo tako raditi osim možda od anemije. Sve ću izdržati samo da znam da to stanje ne utječe na trudnoću...

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

petrucika
    06. Veljača 2025. 22:36

Emma05

Žene moje ja se i dalje mučim sa svojim aritmijama. Baš neugodno zalupa. Vadila sam bila krv u ponedjeljak pa eto neznam što bi rekla. Anemična sam i više nego prije s tim da mi je MCHC povišen a hemoglobin, hematokrit i eritrociti sniženi. Željezo mi je uredno. Rekao mi je gin da netrebam više Kendural C piti💁‍♀️🤔. Tsh mi je 1.40 niži nego inače. AST, ALT na gornjoj granici. Guk niži. Vitamin D snižen (a pijem ga svaki drugi dan pa ne kužim, moram pojačati). Sutra imam pregled kardiologa i ne mogu dočekati. Luda sam više od svega a i brine me kako je beba. Tko će dočekati gin pregled🙈. Ujutro ću još ići izvaditi folnu, B12 i Mg još me samo to zanima. Eto neznam od čega bi mi srce moglo tako raditi osim možda od anemije. Sve ću izdržati samo da znam da to stanje ne utječe na trudnoću…

A da nisi pod nekim stresom ili da te ne drzi neka vrsta aneksioznosti a da nisi svjesna!! Vidit ces sto ti kaze kardiolog ako je ste strane sve u redu i sve ovo sto si provjerila ne ukazuje na problem mozda je neka vrsta stresa!! Zna i to biti!! Ne znam da li si vec imala i prije trudnoce takve probleme sa srcem?? 

+ 10.10.

lolola13
    06. Veljača 2025. 22:41

Emma05

Žene moje ja se i dalje mučim sa svojim aritmijama. Baš neugodno zalupa. Vadila sam bila krv u ponedjeljak pa eto neznam što bi rekla. Anemična sam i više nego prije s tim da mi je MCHC povišen a hemoglobin, hematokrit i eritrociti sniženi. Željezo mi je uredno. Rekao mi je gin da netrebam više Kendural C piti💁‍♀️🤔. Tsh mi je 1.40 niži nego inače. AST, ALT na gornjoj granici. Guk niži. Vitamin D snižen (a pijem ga svaki drugi dan pa ne kužim, moram pojačati). Sutra imam pregled kardiologa i ne mogu dočekati. Luda sam više od svega a i brine me kako je beba. Tko će dočekati gin pregled🙈. Ujutro ću još ići izvaditi folnu, B12 i Mg još me samo to zanima. Eto neznam od čega bi mi srce moglo tako raditi osim možda od anemije. Sve ću izdržati samo da znam da to stanje ne utječe na trudnoću…

Joj sretno sutra kod kardiologa, stvarno se nadam da ce ti odma moci nesto konkretno reci a ne prvo na 701 dodatnu pretragu koja traje jos mjesec dana... Samo da ti se sto prije unormali pa da mozes mirno uzivati u trudnoci 😊 Sigurna sam da ti je jako neugodno to, ne mogu niti zamisliti... ali nasi bebaci su jako izdrzljivi i svasta oni mogu podnijeti! Tako da je beba sigurno dobro i u tako kratko vremena nije mogla ni nastati neka steta. Bitno da si osvijestila problem i radis odmah sve da se stavi pod kontrolu - vise od ovoga niti ne mozes. A drzim fige da se i ta krvna slika popravi 🤞🤞

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

skakavac
    06. Veljača 2025. 22:41

Emma05

Ja imam ceste aritmije u svim trudnoćama i van njih. S tim da su mi se u trudnoćama pojačavaju i iako su neugodne ne mogu nastetiti bebi. Vjerojatno ćeš nositi holter i dobiti neke tabletice za smirenje srca tipa apaurin ili normabel i biti će ti puno lakše..

skakavac
    06. Veljača 2025. 22:48

A meni je kardiolog rekao da se aritmije stvore ili pojačavaju u trudnoći jer želudac i svi ti organi pritiscu srce i onda ono ubrzanije luapa. I inače u trhdoci zbog cirkulacije brže tupa i nekima nažalost podivlja..i da može i aritmija ili stitnjaca i opcenito hormoni trudnoce njih stvorit..

skakavac
    06. Veljača 2025. 22:49

skakavac

A meni je kardiolog rekao da se aritmije stvore ili pojačavaju u trudnoći jer želudac i svi ti organi pritiscu srce i onda ono ubrzanije luapa. I inače u trhdoci zbog cirkulacije brže tupa i nekima nažalost podivlja..i da može i aritmija ili stitnjaca i opcenito hormoni trudnoce njih stvorit..

Anemija*

• Ana-Marija123
    06. Veljača 2025. 23:16

Pozdrav, nova sam na forumu i htijela bi podjelit svoje iskustvo, prvorotkinja sam i jos uvijek neznam sta nosim, zadnji put kad sam bila na pregledu cinilo se da je deckic ali nije se moglo 100% potvrditi jer skriva nogicama, ugl prvo tromjesjecje je proslo tako savrseno, nisam imala nikakve mucnine, sve sam mogla jest nije mi nista smetalo, od mirisa i pica  jedino cigare, miris omeksivaca  i kave, sad kako sam usla u drugo tromjesjecje kao da su svi simptomi nestali, niti su mi grudi bolne, jos uvijek su napuhane, ali nemam nikakve druge simptome, jedino ne mogu bit u kaficu di se pusi, ali me muci jer sam u 15+6 tt ali ne osjetim bebu, niti udarce niti ista, neku vecer sam osjetila kao neke mjehurice ali nisam sigurna jesu li to crijeva ili sta , mama mi je jos vecu paniku napravila u glavi jer je rekla da sam vec trebala osjetit udarce a ne zelim guglat da se nebi jos vise zabrinula, inace termin mi je 25.07. u Zd, tako da bih htjela cut vasa iskustva povodom ovoga, mjehurici se i sad znaju dogodit malo iznad jajnika, zadnji pregled mi je bio 20.01. i sad iduci mi je 20.02. iskreno ne mogu docekat pregled…

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.