Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lolola13
    06. Veljača 2025. 11:17

Maria31

Hej, da te dodatno umirim, meni je na zadnjem pregledu doktor komentirao da inače zna biti nekih cistica oko mozga što je ok.
    Kod mene ih nije bilo (bila sam 14+0), ali je baš napomenuo da ih često bude i da je i to ok.

Hvala ti 🥰 Meni moj nije nista spominjao prije, sad ne znam jel ih on tada jos nije vidio ili je to samo gledao kao nes prolazno pa presutio 😅 pa stvarno mi nije uopce ova dr djelovala kao da je to sad neka drama. I ja sam bila skroz smirena nakon pregleda ali sam krenula citat kaj to sve moze znaciti pa se zaplela u gluposti. Ali realno jako su male sanse da je ista problematicno s obzirom da se sve drugo razvija kako treba pa cu se primiriti. Mozda mi jos traje malo procesuiranje informacija 🙈

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

petrucika
    06. Veljača 2025. 11:23

lolola13

Maria31

Hej, da te dodatno umirim, meni je na zadnjem pregledu doktor komentirao da inače zna biti nekih cistica oko mozga što je ok.
    Kod mene ih nije bilo (bila sam 14+0), ali je baš napomenuo da ih često bude i da je i to ok.

Hvala ti 🥰 Meni moj nije nista spominjao prije, sad ne znam jel ih on tada jos nije vidio ili je to samo gledao kao nes prolazno pa presutio 😅 pa stvarno mi nije uopce ova dr djelovala kao da je to sad neka drama. I ja sam bila skroz smirena nakon pregleda ali sam krenula citat kaj to sve moze znaciti pa se zaplela u gluposti. Ali realno jako su male sanse da je ista problematicno s obzirom da se sve drugo razvija kako treba pa cu se primiriti. Mozda mi jos traje malo procesuiranje informacija 🙈

To ti je malo dok ne profiltriras i budes svjesna tek kad odes na gugl nekih pizdarija zato NE citat! Ja sam radi onog pozitivnog bhsb/a isto pala u sok citajuc sve sto moze biti!! Onda sam rekla DOSTA necu ja to sebi radit !! Popit cu terapiju zivit ko do sad ono sto je u mojoj moci ucinit cu sve na neke stvari ne mogu utjecat i necu se nervirat i biti lose radi toga!! I dam si koji dan da mi sidne!! Kad meni sidne ja se dignem idem dalje!! Ja sam inace takva u zivotu!! I savjetujem tebi ne sekiraj se ako doktoruca nije dizala paniku onda nema ni ti razlog gugl je sranje i cista psihoza!! Uzivaj i opusti se!!! Uvik u nekim situacijama razmisli da je dobro sto su neke stvari otkrivene i mogu se pratit!! Zato sad ces detaljnije na pregledima gledat i to je to!!! Nema panike

+ 10.10.

lolola13
    06. Veljača 2025. 11:29

petrucika

lolola13

Maria31

To ti je malo dok ne profiltriras i budes svjesna tek kad odes na gugl nekih pizdarija zato NE citat! Ja sam radi onog pozitivnog bhsb/a isto pala u sok citajuc sve sto moze biti!! Onda sam rekla DOSTA necu ja to sebi radit !! Popit cu terapiju zivit ko do sad ono sto je u mojoj moci ucinit cu sve na neke stvari ne mogu utjecat i necu se nervirat i biti lose radi toga!! I dam si koji dan da mi sidne!! Kad meni sidne ja se dignem idem dalje!! Ja sam inace takva u zivotu!! I savjetujem tebi ne sekiraj se ako doktoruca nije dizala paniku onda nema ni ti razlog gugl je sranje i cista psihoza!! Uzivaj i opusti se!!! Uvik u nekim situacijama razmisli da je dobro sto su neke stvari otkrivene i mogu se pratit!! Zato sad ces detaljnije na pregledima gledat i to je to!!! Nema panike

Stvarno istina, skroz si u pravu! Mislim realno i od gripe svasta moze biti pa necemo odma na crne scenarije skociti 😁 Taj google treba zabraniti nama trudnicama 😂 Slusati samo doktore i bok 😁 Radimo sve najbolje sto znamo i najbolje sto mozemo, nemamo ni mi utjecaj na puno toga 🙈 Vjerovat da bude sve ok i tako je najbolje 🥰

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

Emma05
    06. Veljača 2025. 11:46

petrucika

Jutro curee!! Sretno danas na pregledu!! Ja upravo marendala danas kava umisto caja i pijuckam sok od cidene narance!! Cure koje su radike urinokulturu!! Ja imam u ponediljak ugl operem se i ujutro i navecer i srednji mlaz i nosim to sto prije i urin mora biti najmanje 4 h da nisan bila na toaletu?? Ja sam urino radila nezz valjda prije 6 god u orosloj trudnoci u ovoj ibicnu analizu!! Pa evo moze par savjeta!! I za koliko bude nalaz!!!??

Opereš se uredno i srednji mlaz da ne preneseš nešto s kože što može nalaz poremetiti. To možeš s prvim jutarnjim. I običan urin i UK. Ako ne nosiš odmah u lab-ove spremi u frižider pa uzmi pri odlasku iz kuće. Običan urin bi bilo dobro (najidealnije) da je unutar 1h. A za Uk nije važno. Sretno!  

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

Emma05
    06. Veljača 2025. 11:50

petrucika

Jutro curee!! Sretno danas na pregledu!! Ja upravo marendala danas kava umisto caja i pijuckam sok od cidene narance!! Cure koje su radike urinokulturu!! Ja imam u ponediljak ugl operem se i ujutro i navecer i srednji mlaz i nosim to sto prije i urin mora biti najmanje 4 h da nisan bila na toaletu?? Ja sam urino radila nezz valjda prije 6 god u orosloj trudnoci u ovoj ibicnu analizu!! Pa evo moze par savjeta!! I za koliko bude nalaz!!!??

Nalaz običnog ti bude isti dan. A UK bude u roku 5 dana gotova ako postoji infekt, a ako je uredna (sterilna) zaključi se nalaz i u roku 2 dana. 

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

petrucika
    06. Veljača 2025. 12:19

Emma05

petrucika

Nalaz običnog ti bude isti dan. A UK bude u roku 5 dana gotova ako postoji infekt, a ako je uredna (sterilna) zaključi se nalaz i u roku 2 dana.

Hvala na uputama i informacijama!! Odma cu odnit cim to obavim jer se prvo spremim istisiram obavim i onda odma idem!! Planiram to u pon a 14. Mi je pregled to je petak !! Reka mi je doktor da to do pregleda obavim ali nisan tila zurit jer sam te antibiotik popila pa se ne preporuca prije 10 dana od antibiotika!! A dobro ko bude bude bitno da bude uredan!!!

+ 10.10.

• TejaT
    06. Veljača 2025. 14:13

Cure, događa li se vama nekad kao vodenasti iscjedak? I prije mi se znalo tak događati, al sad kak trudnoća odmice me strah, baš bude kao da sam se upiškila? 😵‍💫

lolola13
    06. Veljača 2025. 14:39

TejaT

Cure, događa li se vama nekad kao vodenasti iscjedak? I prije mi se znalo tak događati, al sad kak trudnoća odmice me strah, baš bude kao da sam se upiškila? 😵‍💫

Od kad sam trudna samo je sve jaci, prozirno bjelkast 😅 Dok nema mirisa i neke boje to je normalno. Naravno, ako osjetis uz iscjedak neke druge simptome (peckanje, svrbez, bol, ...) onda bolje napraviti briseve 

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

Lunolina
    06. Veljača 2025. 15:38

Cure, vjerujem da vecina vas ima neki shopping centar u gradu u kojem zivi, a gotovo svi centri imaju i dm sa ljekarnom. E sad, vecina centara jednom mjesecno ima dane popusta i tad DM daje 15% popusta. Ja sam tako jucer na zutoj srijedi kupila Omni biotic panda za 38€ i jos dobila 5x vise bodova. Eto mozda kao ideja za dodatni popustic☺️

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• TejaT
    06. Veljača 2025. 16:05

lolola13

TejaT

Od kad sam trudna samo je sve jaci, prozirno bjelkast 😅 Dok nema mirisa i neke boje to je normalno. Naravno, ako osjetis uz iscjedak neke druge simptome (peckanje, svrbez, bol, …) onda bolje napraviti briseve

Brisevi su bili uredni prije 2 tjedna, ali idem i na wc svakih pola sata doslovno, pa me doktorica poslala na urinokulturu, i stalno mi je pritisak kao da moram, ne znam jel mogu nesto uzeti od preparata dok ne dodu nalazi? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.