Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ana-Marija123
    07. Veljača 2025. 09:38

Cure hvala vam na ovako lijepoj  dobrodoslici, slazem se da bi me mama trebala umirit a ne mi jos paniku stvarat, hvala vam na lijepim rijecima, sto ste me zaista smirile i na  zeljama, zelim vam svima lijepu i skolsku trudnocu, Emma to bi bilo super, tjesile bi jedna drugu u sobi, nebi nam sigurno bilo dosadno ako se desi da budemo u istoj sobi, cak nam drzim fige za to 🤞😃😃

Megyca
    07. Veljača 2025. 10:00

Curee evo stigla mi je roba sa Sheina, zadovoljna sam sa svime, kvaliteta je ravna New Yorkeru ali to sam i ocekivala s obzirom na cijenu.. narucivala sam sve broj S koji i inace nosim i sve mi je taman.. roba je dosla za ravno 8 dana sto je odlicno!
    iii usput sam narucila slikice na platnu bile su tipa 1.5€ svaka, pree slatke su (okviri su iz yjiska). Ostavljam vam sliku 😀 
    .
    https://ibb.co/35myHwry

11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
    02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
    03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
    07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
    oplođenih, ET 1petodnevni ➖, 4🐧.
    09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
    07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
    13.01.2025. UZV- 🎀🎀

petrucika
    07. Veljača 2025. 10:21

Jutro curee!! Emma zao mi je da ti je tako citajuc ovo stvarno vidim da se mucis i da nije zafrkancija!! Nadam se da ces sve to rijesiti i da ces napokn se moci i ti opustiti i uzivati u trudnoci!! Nemam savjet to sve mi je nepoznato nikad nisan hvala Bogu imala nikakve probleme s nicim od tih stvari!! Nisko zeljezo sam imala prije t i bila sam anemicna na terapiji godinu dana i dovela sam ga na neka 23 tokom planiranja t pocela sam s prenatalima krv sam vadila samo na pocetku i tad mi je bilo 31 ne pamtim svoje zeljezo tolike vrijednosti!! Ja se osjecam ok i trazit cu ponivit krvnu sliku uskoro ono ipak san ju radila nekih 5tt!! Cure ako tko ima pregled sretno!!! Ugodan petak svima🥰

+ 10.10.

AnnieP
    07. Veljača 2025. 10:46

Megyca

Curee evo stigla mi je roba sa Sheina, zadovoljna sam sa svime, kvaliteta je ravna New Yorkeru ali to sam i ocekivala s obzirom na cijenu.. narucivala sam sve broj S koji i inace nosim i sve mi je taman.. roba je dosla za ravno 8 dana sto je odlicno!
    iii usput sam narucila slikice na platnu bile su tipa 1.5€ svaka, pree slatke su (okviri su iz yjiska). Ostavljam vam sliku 😀
    .

Ma roba peri deri, iznosit ćeš ju.
    .
    A slike su preslatkeee. Kako će biti lijepe u sobici. 😊

🩷 7/2022

petrucika
    07. Veljača 2025. 10:55

Megyca

.

Slike su toppp ovako nesto cu i ja pogledat ja s temu narucujem!! Mi imamo srediti sobu do 6mj tako da mene ceka totalni makeower sa sobom od zidova stavljamja laminata do samog namjestaja!! To ce ko krenut sad nekako kraj 2mj pocetak 3mj tako da cu i tih sitnica poput slika i slicno da mi digne malo!!

+ 10.10.

Emma05
    07. Veljača 2025. 11:18

Gotovi su mi ovi ekstra nalazi. Zamolila sam ih naknadno da mi naprave i Feritin. 
    Folna kis 66 (ref 7.0-45.1)
    Vit B12 223 (ref 133-675)
    Magnezij 0.74 (0.65-1.05)
    Feritin 45.6 (13-150).
    Ako recimo folna ne treba negdje iza 12tj trudnoće što vi pijete dalje, prenatale i dalje ili uzimate nešto drugo? Moj prenatal sadrži 800mcg folne (Almagea), prva 3 mj sam pila Novalac on ime nekih 600 mcg. 
    Evo i Feritin mi je ok. Neznam više. Idem u podne ipo kardiologu pa ću vidit što će mi on reći. Ja svakako kopnim iz dana u dan, nemam snage puno, blijeda sam a prsište nakon silnog lupanja noću mi bude kao pretučeno ujutro, kao da sam neki trening odradila. I teže mi do zraka doći. 

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

petrucika
    07. Veljača 2025. 11:23

Emma05

Gotovi su mi ovi ekstra nalazi. Zamolila sam ih naknadno da mi naprave i Feritin.
    Feritin 45.6 (13-150).
    Ako recimo folna ne treba negdje iza 12tj trudnoće što vi pijete dalje, prenatale i dalje ili uzimate nešto drugo? Moj prenatal sadrži 800mcg folne (Almagea), prva 3 mj sam pila Novalac on ime nekih 600 mcg.
    Evo i Feritin mi je ok. Neznam više. Idem u podne ipo kardiologu pa ću vidit što će mi on reći. Ja svakako kopnim iz dana u dan, nemam snage puno, blijeda sam a prsište nakon silnog lupanja noću mi bude kao pretučeno ujutro, kao da sam neki trening odradila. I teže mi do zraka doći.

ja sam valjda jedina koja je jos na folnoj!! Ja pijem nju i prenatale ali jedan dan dr dan drugo!! Ali ja cesto i preskocim po dan dva zaboravim!!almagea su odlicni prenatali trenutno najbolji na trzistu ja sam se mislila orebaciti na njih!! Ja pijem nutri nest od pocetka od nesttle!! Oko 20 e su i nema ih svaka apoteka!!! Ugl sretno kod kardiologa sigurna san da ces dobiti jeku terapiju i da ce se sve smiriti!! Samo polako tesko je ali misli na bebicu mozes ti to!!

+ 10.10.

petrucika
    07. Veljača 2025. 11:24

petrucika

Emma05

Feritin 45.6 (13-150).

ja sam valjda jedina koja je jos na folnoj!! Ja pijem nju i prenatale ali jedan dan dr dan drugo!! Ali ja cesto i preskocim po dan dva zaboravim!!almagea su odlicni prenatali trenutno najbolji na trzistu ja sam se mislila orebaciti na njih!! Ja pijem nutri nest od pocetka od nesttle!! Oko 20 e su i nema ih svaka apoteka!!! Ugl sretno kod kardiologa sigurna san da ces dobiti jeku terapiju i da ce se sve smiriti!! Samo polako tesko je ali misli na bebicu mozes ti to!!

Jeku/neku !!! Sorry nekad od brzine cesto zapravo pojedem pola

+ 10.10.

• greta10
    07. Veljača 2025. 11:29

Ema sretno na pregledu i javi. Drzim fige da ces dobiti odgovore i da nije nista ozbiljno.
    Kod mene sve ok, protoci uredni, nema tekucina u organima sto kaze da bude kod Parvob19. 
    -
    Narucila me za 3 tjedna opet tako da moze lista 28.2. A da se 20 makne jer necu ic duplo. 
    -
    Vinogradska
    Na prvu mi se cini sve isto ko i prije 2 godine. Narucena u 9:30 u 10:35 sam bila na redu s time da je dr izasla jos u radjaonu. Vjerojatno ovisi o danu al ja sam prezadovoljna. Pregled vrlo detaljan i razgovor, volja za idgovaranjem na pitanja. 
    Nisam saznala nis o Merkuru jer je dr bila iz Vinogradske pa mi je bilo glupo pitat.

Curica 6/23 🩷

AnnieP
    07. Veljača 2025. 11:36

greta10

Ema sretno na pregledu i javi. Drzim fige da ces dobiti odgovore i da nije nista ozbiljno.
    Kod mene sve ok, protoci uredni, nema tekucina u organima sto kaze da bude kod Parvob19.
    -
    Narucila me za 3 tjedna opet tako da moze lista 28.2. A da se 20 makne jer necu icduplo.
    -
    Vinogradska
    Na prvu mi se cini sve isto ko i prije 2 godine. Narucena u 9:30 u 10:35 sam bila na redu s time da je dr izasla jos u radjaonu. Vjerojatno ovisi o danu al ja sam prezadovoljna. Pregled vrlo detaljan i razgovor, volja za idgovaranjem na pitanja.
    Nisam saznala nis o Merkuru jer je dr bila iz Vinogradske pa mi je bilo glupo pitat.

Evo ažurirala sam i pisala te za pregled 28.2., drago mi je da je pregled dobro prošao. 😊

🩷 7/2022

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.