Današnja beta je 342 ,vidjet ću još u ponedjeljak valjda će stvari biti jasnije
Amy_94 znam kako se osjećaš. Nadam se da ćemo obje imati lijepa iznenađenja na prvom pregledu 💪 ove bete koliko pomažu, toliko i odmažu. Ja sam stala na vađenju druge, jer mi se činilo da mi dodatne vrijednosti ne bi pomogle da se smirim..ja sam u ponedjeljak na pregledu, pa javim kako je prošlo
1. Trudnoća ❌ 2023
2. Trudnoća ❌ 2024
5/2025 - IVF klomifen
Amy_94 znam kako se osjećaš. Nadam se da ćemo obje imati lijepa iznenađenja na prvom pregledu 💪 ove bete koliko pomažu, toliko i odmažu. Ja sam stala na vađenju druge, jer mi se činilo da mi dodatne vrijednosti ne bi pomogle da se smirim..ja sam u ponedjeljak na pregledu, pa javim kako je prošlo
Sretno, nadam se da će i meni napravit ultrazvuk jer ovo je patnja doslovno
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔
Sretno, nadam se da će i meni napravit ultrazvuk jer ovo je patnja doslovno
Ne znam da li će te utješiti (iskreno mene nije), ali žena koja mi je dala termin nije baš bila nešto zabrinuta što se beta ne dupla. Rekla je nešto kao glavno da generalno raste.. jesi li ti zvala ginekologa možda i pitala što misli o betama?
1. Trudnoća ❌ 2023
2. Trudnoća ❌ 2024
5/2025 - IVF klomifen
Amy_94 da li vam je ovo trudnoća iz nekog postupka ili prirodno? Čudno da ti već nisu zakazali ili čak napravili pregled.
Btw vidim ti iz potpisa nizak amh - ni to ti nije neki znak koji se trebaš držati i bedirati radi toga (barem radi začeća).. Ja sam prije prve trudnoće vadila i bio je 1.4, znači još niži nego tvoja i još imam PCOS. Još me ta ginekologija (privatnik) šokirala i rekla da mi ona ne može pomoći i da idem u KBC.. taj isti mjesec sam ostala prvi put trudna..
1. Trudnoća ❌ 2023
2. Trudnoća ❌ 2024
5/2025 - IVF klomifen
Amy_94 da li vam je ovo trudnoća iz nekog postupka ili prirodno? Čudno da ti već nisu zakazali ili čak napravili pregled.
Btw vidim ti iz potpisa nizak amh - ni to ti nije neki znak koji se trebaš držati i bedirati radi toga (barem radi začeća).. Ja sam prije prve trudnoće vadila i bio je 1.4, znači još niži nego tvoja i još imam PCOS. Još me ta ginekologija (privatnik) šokirala i rekla da mi ona ne može pomoći i da idem u KBC.. taj isti mjesec sam ostala prvi put trudna..
Ja sam u postupku MPO, a ponavljam bete jer je meni bila pala, ja ssm prekinula terapiju I kroz par dana provjerim betu ona raste
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔
Dobrodošla nazad Amy_94! Koliko vidim fino se beta dupla 🤞želim vam da u ponedjeljak objema lijepe vijesti 🤗
Kod mene su i dalje prisutne konstatne mučnine, al bez nagona za povraćanjem, stalno bi jela a ništa mi se ne jede, sve mi je odbojno. Tako mi je bilo u prvoj trudnoći i tad sam bila izgubila 2kg u prvom tromjesećju iako nisam povratila ni 1. Budemo vidjeli kako će sad bit, jer sam sad 4 kg mršavija nego tad.
Nikako dočekat taj pregled, ne usudim se stavit ni trakicu dolje da je kasnije ne budem morala brisat, a nekako si mislim da ova mučnina mora biti dobar znak. Budemo vidjeli. Sretno nam svima!
💙 5/2023
Dobrodošla nazad Amy_94! Koliko vidim fino se beta dupla 🤞želim vam da u ponedjeljak objema lijepe vijesti 🤗
Kod mene su i dalje prisutne konstatne mučnine, al bez nagona za povraćanjem, stalno bi jela a ništa mi se ne jede, sve mi je odbojno. Tako mi je bilo u prvoj trudnoći i tad sam bila izgubila 2kg u prvom tromjesećju iako nisam povratila ni 1. Budemo vidjeli kako će sad bit, jer sam sad 4 kg mršavija nego tad.
Nikako dočekat taj pregled, ne usudim se stavit ni trakicu dolje da je kasnije ne budem morala brisat, a nekako si mislim da ova mučnina mora biti dobar znak. Budemo vidjeli. Sretno nam svima!
Ista stvar i kod mene muka i jela bi a pomisao na hranu mi je fuj ali ne povracam…meni je to krenulo ima par dana i nekako nije kroz cili dan vise onako od popodne prema veceri… a do neki dan san tako dobila lipo apetit i jela i bas san se radovala jer san inace mrsavica kad ono sad mi je apetit totalno pao😏cure s betom od srca se nadam da ce sve biti ok i da ce mo se sve lipo druziti ovih 9mj🥰❤️
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Drage zene, drzim svima fige za pregled da prode dobro! Sto se tice mucnine, ja imam mucnine cijelodnevne, mogu jesti i jedino dok jedem mi nije mucno. Cim pojedem opet sve po starom. Ali jucer sam uzela Antimetil tablete za mucninu od dumbira.. popila jutros jednu i moram priznati da su mi mucnine puno puno manje. Tako da probajte te tablete za ublazavanje mucnine. Inace meni su mucnine pocele nesto prije 6 tj i trajat ce sigurno do 15,16 tj jer je tako bilo u prethodne dvije trudnoce..
2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕ dolazi baby boy 💙
Kim i Amy_94 mislim ma vas i veselim se vašim pregledima i sretnim vijestima u ponedjeljak. I kako je rekla Petrucika da se sve zajedno družimo idućih 9 mjeseci 🤞❤️😘
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Kim i Amy_94 sretno u ponedjeljak i da nam se vratite sa dobrim vijestima🥳
Sortiraj odgovore
Najstariji