Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Amy_94
    26. Listopad 2024. 15:57

Hvala cure, nadam se da ostajemo sa vama🥰

👨‍🦱39- teška oligoasthenozoospermia
    👩‍🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
    1x IVF prirodni ❌
    06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
    1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
    spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
    10.03 imamo spermije
    10/24
    1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
    14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
    19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
    16.01 imamo ❤️6+5tt
    12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔

• K.I.M
    26. Listopad 2024. 16:11

Hvala vam. I ja se nadam da se nastavljamo družiti još dugo, dugo

1. Trudnoća ❌ 2023
    2. Trudnoća ❌ 2024
    5/2025 - IVF klomifen

• keksolina
    26. Listopad 2024. 17:30

Sretno cure🍀 cekamo dobre vijesti 🤞

3/23 👨‍👩‍👦
    15.10.2024. ➕️

• Tinchilina
    26. Listopad 2024. 19:30

Evo i kod mene smećkastog iscjedka. Ful malo, onako cm na kvadrat cca. Nisam to imala u prethodnoj trudnoći, nemam bolova nikakvih? Nisam u panici al ne znam jel to za ić na hitnu ili tako nešto? Ili samo da se javim u pon svom gonekologu?

💙 5/2023

jasamja
    26. Listopad 2024. 19:34

Tinchilina

Evo i kod mene smećkastog iscjedka. Ful malo, onako cm na kvadrat cca. Nisam to imala u prethodnoj trudnoći, nemam bolova nikakvih? Nisam u panici al ne znam jel to za ić na hitnu ili tako nešto? Ili samo da se javim u pon svom gonekologu?

Jesi radila danas nešto fizički, dizala nešto teško ili bila previše aktivna? P+Svakako prati situaciju, ako se pojača odi na hitnu, bolje da pušeš na hladno nego da čekaš da se nešto nedaj bože zakomplicira. U svakom slučaju nam se javljaj ❤️🤞 bit će sve uredu. 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

jasamja
    26. Listopad 2024. 19:37

Cure, jel vi pazite što jedete od one hrane koja je zabranjena trudnicama? Sad sam vidjela objavu u jednoj grupi na fejsu pa sam se sjetila ovdje pitat a i sama nikako da se podsjetim koja je to hrana i jeli zabranjena u toku trudnoće ili dojenja. Imam osjećaj da sam prvi puta bila trudna prije 10 a ne 4 godine. Sve sam zaboravila 😂

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• Tinchilina
    26. Listopad 2024. 19:38

Nisam ništa posebno drugačije nego inače, s tim da sam nastavila ić na treninge koji su dosta intenzivni, a prekjučer sam bila zadnji put. Taman sam razmišljala da se prebacim na nešto lakše. Nadam se da nije povezano s tim. 🤞 Ako se pojača, budem otišla. Hvala na podršci.

💙 5/2023

• Tinchilina
    26. Listopad 2024. 19:59

Ja dost slabo jedem pa nemam kaj misliti, uglavnom jedem kruh i pijem limunadu, jer me stalno traži kiselo nešto. To mi paše i za mučninu.

💙 5/2023

petrucika
    26. Listopad 2024. 20:11

Ja sto se tice hrane pazim da je voce i povrce dobro oprano osbito nekakve dalate i slicno salame jedem iako mozda nisu ni one bas preporucljive jer nisu do kraja termicki obradene osobito ove suhe koja i volim ali ih i jedem i to je to mogu reci da u ovoj trudnoci najmanje pazim u proslima sam bila uzasna samu sebe sam smarala s tim sto ne smijem jesti ne daj Boze da me nesto mrvicu zaboli i tako.Tinchilina ja bi vjerojatno otisla na hitnu jer ja ne bi imala mira .. sad ne znam ako tako intenzivno vjezbas ja mislim da bi nakon ovoga definitivno trebala to smanjiti…u svakom slucaju javi kako si.. ❤️

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

jasamja
    26. Listopad 2024. 20:29

Tinchilina

Nisam ništa posebno drugačije nego inače, s tim da sam nastavila ić na treninge koji su dosta intenzivni, a prekjučer sam bila zadnji put. Taman sam razmišljala da se prebacim na nešto lakše. Nadam se da nije povezano s tim. 🤞 Ako se pojača, budem otišla. Hvala na podršci.

Svakako bi ti i ja preporučila da smanjiš trening, nešto lagano prikladno stanju. Nije da kad smo trudni smo bolesni ali po meni bolje spriječiti nego liječiti kako bi se reklo. Super da vježbaš, svaka čast. Ja sam isto mislila kako ću vježbat u trudnoći obzirom da sam prošli zimu trenirala, ali sam po ljeti prestala i sada više nisam ni krenula ponovo obzirom da smo planirali trudnoću. Za dalje ću vidjet kako će se trudnoća razvijati. U prošloj sam skoro pola trudnoće imala vrtoglavice uzrokovane nitko nezna čime, vjerojatno mi je beba pristikala živac tako da sad opet čekam kad će mi krenut to, jako grozan i odvratan osjećaj, nadam se da će me izbjegnut sada i da mogu maksimalno uživat.
    Ajme, jesam se raspisala, oprostite 😂

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.