Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Leptirica_
    31. Siječanj 2025. 20:57

Čestitam svim curama danas na uspješnim pregledima, opet dan s puno divnih pregleda ❤️❤️
    .
    Tema kolica mi smo u prošloj trudnoći imali Peg Perego Veloce 3u1 i jako smo bili zadovoljni. Ali sada bi ih prodali i kupili za drugu bebu iCandy Peach 2u1.
    Jaje ćemo imati od prvog sina jer je vrhunsko. Nama jaje služi isključivo za auto, nisu preporuke da se jaje vozi na kolicima niti da je dijete dugo u jaju. 
    Za male bebe jaje je najsigurnije i s njim se najlakše postiže nagib u kojem dijete mora biti do svojih 6 mjeseci. Sa autoajedalicama najčešće to nije moguće postići, čak nekad nije moguće ni s jajima na bazi. Preporuke su da se dijete što duže vozi u kontra smjeru zbog sigurnosti. Gledajte da vam jaje može do što veće visine i što više kila. Mi smo jaje koristili do 2. rođendana i onda prešli u autosjedalicu. I dalje se vozi u kontra smjeru i tako će biti još dugo. Kada kupujete autosjedalice dobro je pratiti krivulje rasta prema WHO da vidite koliko će vam cca dijete biti visoko s 4 godine i hoće li vam dijete izdržati u sjedalici do boostera s naslonom. Da ne kupujete 2 sjedalice prije boostera.
    Sad sam tu svega nadrobila, ali evo neke generalne smjernice. To je jako opširna tema

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.