A ako ideš 20.3.? Kel zna tko? Jel isto ili onda ulazi i 2.mj?Leptirice, baš mi je žao što imaš sad taj teret na glavi, ono baš glupa situacija. Vjerujem iskreno da će sve biti dobro ❤️
Ista je kalkulacija bilo to od 1.3. ili 31.3., gleda se mjesec a ne datum otvaranja.
Hvala cure! Ja se veselim curici i haljinicama 😂 Inace mi je stvarno bilo svejedno jel curica ili deckic, a cini mi se generalno da se rada nesto vise curica u zadnje vrijeme 😅
.
Sto se tice pokreta, malo sam guglala i cini se da ja vise osjetim jer mi je posteljica straga. A i beba je stvarno jako aktivna, komentirao je dr da mu je tesko uopce zamrznut sliku da izmjeri sto treba koliko se on mrdala 🤣
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Po ovom popisu stvarno ima više curica. 😊
Ako još netko zna spol, a nisam zapisala samo mi javite. Za grad gdje ćete roditi isto, pa malo vidimo gdje smo.
Baš smo sve većinom krajem 6.mj. 😄
Ja planiram roditi u Rijeci 😊. Daa, dosta vas je krajem 6.
Taman da nam udjelite koje savjete nakon poroda
👩🏻🦰35, Hasimoto, 👩🏻💻42, Oligozoospermia
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Hvala Maria na info :)
Ja se iskreno ne veselim pre velikoj ponudi robice za curice. Dečke je jednostavnije oblačiti i kupovati im, a za curice sve slatko nemreš odlučit što bi prije 😅
💙 5/2023
AnnieP, kod mene je isto decko 😊 lolola13 cestitam na curicu 😊
Baby E 09/2022 ❤️
OTP 05.07.2025. 💙
Dobila sam uputnicu za TORCH, zna li netko gdje to mogu izvaditi u Zagrebu? Pitala sam dr, kaže bilo koja bolnica, al da ne bi slučajno otišla baš u onu koja to ne vadi 🙈
Hvala Maria na info :)
Ja se iskreno ne veselim pre velikoj ponudi robice za curice. Dečke je jednostavnije oblačiti i kupovati im, a za curice sve slatko nemreš odlučit što bi prije 😅
Nema na čemu, uvijek se može za svaki slučaj provjeriti s računovodstvom / obračunom plaća jer oni popunjavaju te formulare 🙂
Ja mislim da se TORCH vadi samo na Andrije Štampara u Zagrebu 🤔
Baby E 09/2022 ❤️
OTP 05.07.2025. 💙
Cure pozdrav, cestitam svim trudnicama i pridruzujem se i ja ovoj temi. Moj termin je u 7. mjesec. Imam pitanje sta se tice bolovanja na poslu. Otvorila sam bolovanje od 2.1.2024. pa me zanima da li sam duzna ici na Hzzo predati ikakve papire ili to ide automatski? U firmi mi nista nisu spominjali, predala sam samo potvrdu od bolovanja, doznake mi je rekla ginekologica na kraju mjeseca da ce biti spremne.
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Sortiraj odgovore
Najstariji