Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sirenita
    14. Siječanj 2025. 10:39

moonchild

AnnieP hvala na super korisnom popisu! 😍🙏
    .
    (Ja inače za novi red stavim točkicu i ponovno novi red da bude pregledno)
    .
    Ja sam danas vadila krv (kks i još 15 pretraga i vit. D) i nalazi tek za 2 tjedna! 😮 taman prije pregleda.
    Prestalo me boliti u "jajnicima", pa sam zabrijala da nekaj nije u redu, haha. Uzimam i dalje utrogestan, ako imam samo iscjedak od toga, to je sve dobro? Dokle god nema krvarenja i smeđeg.
    Sretno svima na pregledu koje imaju uskoro! 😀

It’s a girl🩷

• Tinchilina
    14. Siječanj 2025. 11:00

Hvala AnnieP na trudu i volji 🤗
    Ja si baš mislim, od ovog Torcha samo nove paranoje sad imam, a realno što mi sad to znači kad ne mogu to spriječiti ako mi mali nešto donese doma. 
    Leptirica, drzim fige da je lažno pozitivno i da nema brige za bebicu ❤️

💙 5/2023

lolola13
    14. Siječanj 2025. 11:09

Hvala na popisu, super je! 🥰🥰 
    .
    Odlican je i ovaj trik s tockom za novi red! Hvala! 🤗
    .
    Pregled mi je tek u 14:30, tko ce to docekat 🤣

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• Leptirica_
    14. Siječanj 2025. 11:12

Tinchilina

Ja si baš mislim, od ovog Torcha samo nove paranoje sad imam, a realno što mi sad to znači kad ne mogu to spriječiti ako mi mali nešto donese doma.

E baš sam to komentirala sa sestrom kod doktorice. S tim TORCHom se samo otvori pandorina kutija, a ništa se ne može kad su to virusi, nema lijekova. I sad npr meni nije ništa, a ne znamo jel prešlo na dijete, a i da saznam da je prešlo ne mogu ništa. Mogu samo čekati da se rodi i da vidim jel sve u redu ili ima oštećenja. Baš grozan osijećaj. 
    A to šta kažeš, ne možeš znati hoće li te dijete zaraziti, ali može te bilo tko zaraziti i u dućanu i na cesti. Netko mi je bio rekao makni malog iz vrtića i odi na bolovanje dok ne rodiš. Pa ne možemo se 5 mjeseci zatvoriti u stan svi

ana0310
    14. Siječanj 2025. 11:34

petrucika

Jutro cure ponavljam pitanje za mame koje imaju baby w. Da li vase bebice kad dodete sa onom sondom pobignu?? Znaci moja beba ocito to ne voli ja cim dodem nadem ju ona pobigne i onda ju opet nadem odma naden jer ne moze ona daleko🤣i odma se izmigolji!!! Evo vec deset minuta mi migolji nakon tog slusanja sa sondom!! Valjda joj smeta!! Pitanje da oi vase bebice bize od sonde?? I da li je to stetno?? Netko je pitao ginekologa cini mi se ginekolog je rekao da nije!! Ja sutra idem na pregled pa cu pitat sviga ali evo ako koja zna cisto da znam i ja jer s obzirom da mi to bebica deff ne voli necu je s tim opterecivat ali isto ni volila znati koliko je to i da li je stetno??

ne? ne kužim šta radiš sad ulovi otkucaje na dosta velikoj površini, nađem ju u roku odmah... niti mi nema beba gdje baš pobjeći..

2021. M 💗

petrucika
    14. Siječanj 2025. 11:35

Leptirica_

Tinchilina

E baš sam to komentirala sa sestrom kod doktorice. S tim TORCHom se samo otvori pandorina kutija, a ništa se ne može kad su to virusi, nema lijekova. I sad npr meni nije ništa, a ne znamo jel prešlo na dijete, a i da saznam da je prešlo ne mogu ništa. Mogu samo čekati da se rodi i da vidim jel sve u redu ili ima oštećenja. Baš grozan osijećaj.
    A to šta kažeš, ne možeš znati hoće li te dijete zaraziti, ali može te bilo tko zaraziti i u dućanu i na cesti. Netko mi je bio rekao makni malog iz vrtića i odi na bolovanje dok ne rodiš. Pa ne možemo se 5 mjeseci zatvoriti u stan svi

Draga leptirice nadan se stvarno da ce ti sve biti kako triba ja ne volim uopce raspravljat o tim stvarima i dizat paniku mislim eto to je jedna pretraga s kojom kako si i rekla se ne moze nista a otvori se pandorina kutija!!! Najbolje danas sto manje znati i opterecivati se!!! A tebi id sveg srca zelim i tvojoj bebici da prode sve kako triba da bude bebica ziva i zdrava i da ti budes dobro i virujen da je tako!!🥰

+ 10.10.

Megyca
    14. Siječanj 2025. 11:45

AnnieP, Moonchild, petrucika, Lolola, Lunolina hvala cure🥰 Andrea41 cestitam na decku i brz oporavak ti zelim💙
    Tinchilina hvala ti.. iz Zd sam i vodim kod svog dr Dragica trudnocu sada, do sad sam bila kod dr Poljaka u St jer smo kod njega bili u postupku. Dvojajcane su jer smo vratili 2 blastociste u FETu. A svaka 2 tjedna smo se dogovorili da dolazim jer zeli biti siguran da sam zatvorena i eto cisto da i ja budem mirnija. 
    Sto se prehrane tice vec sam pisala, jedem sve sto mi se jede ali obavezno svaki dan voce, povrce, jogurt i neki izbor proteina. Prsut jedem kad mi se jede a ovo ostalo suhomesnato ionako nikad nisam ni volila jesti pa mi nije problem.
    Otvorila sam komplikacije i ne radim vise :) ali me zato uhvatilo tesko ciscenje pa sam se sad jos vise umorila nego da sam isla raditi😂

11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
    02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
    03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
    07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
    oplođenih, ET 1petodnevni ➖, 4🐧.
    09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
    07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
    13.01.2025. UZV- 🎀🎀

Lunolina
    14. Siječanj 2025. 12:17

Petrucika ti i dalje ne koristis gel za UZV? Moguce da sa kremom mozes detektirati samo ako je tocno iznad srca. Meni ovako obuhvaca velik prostor u kojem detektira puls.
    .
    Da se nadovezem na Megycin post, i ja sam krenula sa ciscenjem. Bas sam se ulovila svakog kutka kojeg sam izbjegavala 🙈
    .
    HZZO pitanja
    Ja sam odlucila raditi do 1.3. ako Bog da da sve bude u redu 🩵
    Dakle 100% smo sigurne da ako 1.3. odem na bolovanje mjesec dana pa 1.4. na komplikacije, placa od 3. mjeseca nece uci u prosjek za porodiljni/rodiljni? Gledam kako proci najbolje i ne izgubiti previse novaca 😐

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• Leptirica_
    14. Siječanj 2025. 12:33

petrucika

Leptirica_

Tinchilina

Draga leptirice nadan se stvarno da ce ti sve biti kako triba ja ne volim uopce raspravljat o tim stvarima i dizat paniku mislim eto to je jedna pretraga s kojom kako si i rekla se ne moze nista a otvori se pandorina kutija!!! Najbolje danas sto manje znati i opterecivati se!!! A tebi id sveg srca zelim i tvojoj bebici da prode sve kako triba da bude bebica ziva i zdrava i da ti budes dobro i virujen da je tako!!🥰

Hvala ti puno ❤️❤️

petrucika
    14. Siječanj 2025. 12:42

Lunolina

Petrucika ti i dalje ne koristis gel za UZV? Moguce da sa kremom mozes detektirati samo ako je tocno iznad srca. Meni ovako obuhvaca velik prostor u kojem detektira puls.
    .
    Da se nadovezem na Megycin post, i ja sam krenula sa ciscenjem. Bas sam se ulovila svakog kutka kojeg sam izbjegavala 🙈
    .
    HZZO pitanja
    Ja sam odlucila raditi do 1.3. ako Bog da da sve bude u redu 🩵
    Dakle 100% smo sigurne da ako 1.3. odem na bolovanje mjesec dana pa 1.4. na komplikacije, placa od 3. mjeseca nece uci u prosjek za porodiljni/rodiljni? Gledam kako proci najbolje i ne izgubiti previse novaca 😐

Ma nikako ja kupit gel sutra sam na pregledu pa cu uzet inace natrackam losionim za tjelo uvatim ja nju bez problema znam vec di je i naden ju odma ali kazem cim ja sondim dodem ja ju osjetim odma da se krene micat i onda ja cujem otkucaje ali negdi u dubini onda malo opet sondom sa strane pa ju naden onako bas normalno!! Ali ok nije vazno samo eto sam tila pitati jel bitu i vase bebice jer moja bebica ocito ne voli to!!!

+ 10.10.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.