Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrucika
    14. Siječanj 2025. 12:45

Cure moja bebica od danas bas lipo migolji unutra sto ja recem nabija mi organe jer ja imam takav osjecaj da mi nabija crijeva i svu utrobu s tim migoljenjem ko da se odguriva nogama i par puta san ju lipo osjetila kako me bas opalila prilikom migoljenja!!! I evo upravo se mice jer san ja na nogama cilo vrime taman sila pa valjda pocela!!! Danas je bas ono sto bi rekli odvalila i bas uzivam u ovom!! Napokon🙏nekako odma je drugaciji osjecaj kad ju osjetis !!! Vjerujem da ce to sad biti svakim danim sve izrazajnije🥰

+ 10.10.

lolola13
    14. Siječanj 2025. 12:48

Cure koje cistite, i mi smo krenuli ali ne cistit nego rasciscavat stan 😂😂 Muz popizdio pa smo za vikend preokrenuli dnevni da napravimo optimalno sa sto vise mjesta za igru i kolica, izbacili stvari koje smo vidjeli da ne koristimo i dio regala maknuli 😅 Sad smo malo zatrpani dok se slozimo police do kraja a ja nastavljam sa ciscenjem ormara od odjece u koju vise ne stanem 🥲

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

lolola13
    14. Siječanj 2025. 12:50

petrucika

Cure moja bebica od danas bas lipo migolji unutra sto ja recem nabija mi organe jer ja imam takav osjecaj da mi nabija crijeva i svu utrobu s tim migoljenjem ko da se odguriva nogama i par puta san ju lipo osjetila kako me bas opalila prilikom migoljenja!!! I evo upravo se mice jer san ja na nogama cilo vrime taman sila pa valjda pocela!!! Danas je bas ono sto bi rekli odvalila i bas uzivam u ovom!! Napokon🙏nekako odma je drugaciji osjecaj kad ju osjetis !!! Vjerujem da ce to sad biti svakim danim sve izrazajnije🥰

Bas mi je drago! Skroz je posebno to 😊😊 Moja bebica imala akrobacije danima pa se umorila jer je jucer i danas puno mirnije 🤣

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

Megyca
    14. Siječanj 2025. 12:52

Lolola i moj muz je imao zutu minutu sa ciscenjem ovaj godisnji pa je napokon slozio ormar u podrumu i pobacao doslovno sve stvari koje smo imali a samo su bezveze stajale😄 sredio je sve sto je mogao i sad ja gustam u planiranju koji dan cu sto napravit 😂 jedan dan ormar, jedan dan kupaona, pa balkon itd..bas me veseli

11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
    02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
    03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
    07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
    oplođenih, ET 1petodnevni ➖, 4🐧.
    09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
    07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
    13.01.2025. UZV- 🎀🎀

petrucika
    14. Siječanj 2025. 12:56

lolola13

petrucika

Bas mi je drago! Skroz je posebno to 😊😊 Moja bebica imala akrobacije danima pa se umorila jer je jucer i danas puno mirnije 🤣

Daa bas akrobacije sad je osjetim livo pa desno pa iznad pupka bas sam se iznenadila reko kako dohvati to sve u cas🤣i onda me doli oko mjehura par puta onako bas lupila!!! Bas mi je gust jedva sam ovo cekala ❤️🥰

+ 10.10.

• ddm2463
    14. Siječanj 2025. 13:05

Blago vama koje osjetite bebuu jedva čekam i ja too 🤣🤣🤣🎉🎉🎉🎉 

01.12. +

lolola13
    14. Siječanj 2025. 13:06

Megyca

Lolola i moj muz je imao zutu minutu sa ciscenjem ovaj godisnji pa je napokon slozio ormar u podrumu i pobacao doslovno sve stvari koje smo imali a samo su bezveze stajale😄 sredio je sve sto je mogao i sad ja gustam u planiranju koji dan cu sto napravit 😂 jedan dan ormar, jedan dan kupaona, pa balkon itd..bas me veseli

Daaa, bacilo se sto se vec godinama nadam izbaciti iz stana a nikako 😁 Super mi je to, onda ja mogu laganini sa ormarima i pripremanjem mjesta za sve te beba stvari 🤗 

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• greta10
    14. Siječanj 2025. 13:06

AnniP woow bas si si dala truda. Svaka cast💪
    Evo samo za info za bradavice sad postoje i neke kapice od srebra. U prvoj sam stalno kupovala multimam komprese a ovo kao radi isto samo je dugotrajno🤷‍♀️. Nemam pojma al cu probati. 

Curica 6/23 🩷

Emma05
    14. Siječanj 2025. 13:14

petrucika

Lunolina

Petrucika ti i dalje ne koristis gel za UZV? Moguce da sa kremom mozes detektirati samo ako je tocno iznad srca. Meni ovako obuhvaca velik prostor u kojem detektira puls.
    .
    Da se nadovezem na Megycin post, i ja sam krenula sa ciscenjem. Bas sam se ulovila svakog kutka kojeg sam izbjegavala 🙈
    .
    HZZO pitanja
    Ja sam odlucila raditi do 1.3. ako Bog da da sve bude u redu 🩵
    Dakle 100% smo sigurne da ako 1.3. odem na bolovanje mjesec dana pa 1.4. na komplikacije, placa od 3. mjeseca nece uci u prosjek za porodiljni/rodiljni? Gledam kako proci najbolje i ne izgubiti previse novaca 😐
    Ma nikako ja kupit gel sutra sam na pregledu pa cu uzet inace natrackam losionim za tjelo uvatim ja nju bez problema znam vec di je i naden ju odma ali kazem cim ja sondim dodem ja ju osjetim odma da se krene micat i onda ja cujem otkucaje ali negdi u dubini onda malo opet sondom sa strane pa ju naden onako bas normalno!! Ali ok nije vazno samo eto sam tila pitati jel bitu i vase bebice jer moja bebica ocito ne voli to!!!

petrucika

Lunolina

Petrucika ti i dalje ne koristis gel za UZV? Moguce da sa kremom mozes detektirati samo ako je tocno iznad srca. Meni ovako obuhvaca velik prostor u kojem detektira puls.
    .
    Da se nadovezem na Megycin post, i ja sam krenula sa ciscenjem. Bas sam se ulovila svakog kutka kojeg sam izbjegavala 🙈
    .
    HZZO pitanja
    Dakle 100% smo sigurne da ako 1.3. odem na bolovanje mjesec dana pa 1.4. na komplikacije, placa od 3. mjeseca nece uci u prosjek za porodiljni/rodiljni? Gledam kako proci najbolje i ne izgubiti previse novaca 😐
    Ma nikako ja kupit gel sutra sam na pregledu pa cu uzet inace natrackam losionim za tjelo uvatim ja nju bez problema znam vec di je i naden ju odma ali kazem cim ja sondim dodem ja ju osjetim odma da se krene micat i onda ja cujem otkucaje ali negdi u dubini onda malo opet sondom sa strane pa ju naden onako bas normalno!! Ali ok nije vazno samo eto sam tila pitati jel bitu i vase bebice jer moja bebica ocito ne voli to!!!

Moras imati elektroprovodljivi gel. Inače ćeš tko zna što ulovit 😜.  Kupi gel i ne muci se više 😄

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g. (sv.Duh, Petrova, IVF poliklinika), 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

• Maria31
    14. Siječanj 2025. 13:37

Lunolina

.
    .
    HZZO pitanja

Ja sam ovo baš danas provjerila s obračunom plaća koji računaju prosjek plaće / popunjavaju obrazac za HZZO. Kažu: ako osoba ide na komplikacije od 1.3. u prosjek ne ulazi plaća za 2.mj već plaća za period 08/24 do 01/25 isplaćene u periodu 09/24 do 02/25. Ako nakon komplikacija ide porodiljni (bez prekida komplikacija) onda se ne šalje / ne računa nikakav novi prosjek plaće nego se gleda taj prvotni od komplikacija.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.