Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lolola13
    14. Siječanj 2025. 19:34

LuI hvala! 😊
    .
    Tinchilina, to je stvarno istina za robicu, bit ce tesko 😅 Jos kako ja bas volim rozu boju jadna moja kcer, vjerojatno ce u inat biti sva u crnini kada ce moc sama birati 🤣🤣
    .
    Mala33 cestitam i dobrodosla! 🤗🤗 Krajem mjeseca kada ti dr posalje doznake onda trebas u HZZO poslati (mozes mailom) doznake, obrazac koji ce ti dati u firmi s placama od zadnjih 6mj i ja sam jos slala kopiju kartice iz banke. Negdje sam vidjela da treba i kopija osobne ali evo, mene nisu trazili 

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• Olivia888
    14. Siječanj 2025. 19:35

Mala 33

Cure pozdrav, cestitam svim trudnicama i pridruzujem se i ja ovoj temi. Moj termin je u 7. mjesec. Imam pitanje sta se tice bolovanja na poslu. Otvorila sam bolovanje od 2.1.2024. pa me zanima da li sam duzna ici na Hzzo predati ikakve papire ili to ide automatski? U firmi mi nista nisu spominjali, predala sam samo potvrdu od bolovanja, doznake mi je rekla ginekologica na kraju mjeseca da ce biti spremne.

Bok, za otvaranje komplikacija HZZOu treba dostaviti potvrdu o otvorenom bolovanju, potvrdu o placi (izdaje poslodavac), zahtjev, IBAN tekuceg, presliku osobne i doznaku (nju krajem mjeseca lijecnik dostavlja nama pacijentima). Provjeri jos za svaki slucaj da nisam nesto izostavila, nista ne ide automatski, pacijent sam dostavlja dokumentaciju HZZOu. 

Panorama uredna - it's a 🩵 (IVF baby)

Emma05
    14. Siječanj 2025. 20:13

AnnieP

Po ovom popisu stvarno ima više curica. 😊
    Ako još netko zna spol, a nisam zapisala samo mi javite. Za grad gdje ćete roditi isto, pa malo vidimo gdje smo.
    Baš smo sve većinom krajem 6.mj. 😄

Zadar kod mene. Da i dosta vas je vec u naprednim tjednima. Blago vam se😍. Ja sam još u prvom tromjesečju🫠...mislim da je ovo zadnji tjedan. I ono sto mene brine je da se nekako prenormalno osjećam. I naravno da me sad panika drzi prije pregleda. A pregledi su mi na 2 tjedna. Kako cu tek izdrzati 1 x mjesečno 🙈. Nekako kao da mi se sve smirilo. Trbuh mi nije toliko napet i ne smeta mi puno. Lakše obuvam čizme i patike. Lakše se krećem. Prije bi se zapuhala u šetnji bez problema. Mucnina nema više. Baš sam - normalna. Da nije ovih mrvu bolnih cica i ovaj drob koji vidim da je iskočio zabrinula bi se maksimalno 😓. Pretpregledna paranoja kicking in😂👌🫣🙈

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g. (sv.Duh, Petrova, IVF poliklinika), 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

• Leptirica_
    14. Siječanj 2025. 20:13

Maria31

Dobila sam uputnicu za TORCH, zna li netko gdje to mogu izvaditi u Zagrebu? Pitala sam dr, kaže bilo koja bolnica, al da ne bi slučajno otišla baš u onu koja to ne vadi 🙈

Ja sam radila u Rockfellerovoj 2, HZJZ. Potrebno je naručiti se, ali se odmah dobije termin. I to se obavi tamo za max 10 min. Nema dugih čekanja

• Leptirica_
    14. Siječanj 2025. 20:14

Emma05

AnnieP

Ako još netko zna spol, a nisam zapisala samo mi javite. Za grad gdje ćete roditi isto, pa malo vidimo gdje smo.
    Zadar kod mene. Da i dosta vas je vec u naprednim tjednima. Blago vam se😍. Ja sam još u prvom tromjesečju🫠…mislim da je ovo zadnji tjedan. I ono sto mene brine je da se nekako prenormalno osjećam. I naravno da me sad panika drzi prije pregleda. A pregledi su mi na 2 tjedna. Kako cu tek izdrzati 1 x mjesečno 🙈. Nekako kao da mi se sve smirilo. Trbuh mi nije toliko napet i ne smeta mi puno. Lakše obuvam čizme i patike. Lakše se krećem. Prije bi se zapuhala u šetnji bez problema. Mucnina nema više. Baš sam - normalna. Da nije ovih mrvu bolnih cica i ovaj drob koji vidim da je iskočio zabrinula bi se maksimalno 😓. Pretpregledna paranoja kicking in😂👌🫣🙈

Blago ti se i uživaj 🤭🥰 ja jedva čekam dan kada ću biti dobro i osijećati se normalno, a ne kao zombi 🫣

petrucika
    14. Siječanj 2025. 20:15

Emma05

AnnieP

Zadar kod mene. Da i dosta vas je vec u naprednim tjednima. Blago vam se😍. Ja sam još u prvom tromjesečju🫠…mislim da je ovo zadnji tjedan. I ono sto mene brine je da se nekako prenormalno osjećam. I naravno da me sad panika drzi prije pregleda. A pregledi su mi na 2 tjedna. Kako cu tek izdrzati 1 x mjesečno 🙈. Nekako kao da mi se sve smirilo. Trbuh mi nije toliko napet i ne smeta mi puno. Lakše obuvam čizme i patike. Lakše se krećem. Prije bi se zapuhala u šetnji bez problema. Mucnina nema više. Baš sam - normalna. Da nije ovih mrvu bolnih cica i ovaj drob koji vidim da je iskočio zabrinula bi se maksimalno 😓. Pretpregledna paranoja kicking in😂👌🫣🙈

S 14tt ulazis u drugo tromjesjecje!! Ali to sto opisujes je skrozz ok jer kao sto rekoh ides prema dr tromjesjecju i onda simptomi ipak malo kalaju!! To je normalno

+ 10.10.

Emma05
    14. Siječanj 2025. 20:28

Leptirica_

Emma05

AnnieP

Blago ti se i uživaj 🤭🥰 ja jedva čekam dan kada ću biti dobro i osijećati se normalno, a ne kao zombi 🫣

Znam da zvučim nezahvalno jer kukam da sam "normalna" umjesto da mučim i uživam...a što ću kad me paranoja hvata i želim samo znati da je moja mrvica još uvijek na mjestu živa i zdrava🙈. Predugo sam je čekala pa se nekad zbilja ne mogu iskontrolirati i teško mi virovati na trenutke da sam uopće i uspjela🙈. Kad sam uzv-u samo bi je gledala tako kako je živahna i kako se migolji...gledala bi bez prestanka da mogu😍🥹..ovako kad ne vidim samo me strah..

15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g. (sv.Duh, Petrova, IVF poliklinika), 7 operacija (2 x vanmaternična)

Emma05
    14. Siječanj 2025. 20:31

petrucika

Emma05

AnnieP

S 14tt ulazis u drugo tromjesjecje!! Ali to sto opisujes je skrozz ok jer kao sto rekoh ides prema dr tromjesjecju i onda simptomi ipak malo kalaju!! To je normalno

To mi svi kažu.🙈🥹😍. Nadam se da je sve ok i da je to samo u mojoj glavi. 

lolola13
    14. Siječanj 2025. 20:32

Emma05

AnnieP

Uzivaj u lijepom periodu trudnoce i ne brigaj 🥰 Meni su smanjile mucnine ali evo nikad docekat to blistanje i srecu drugog tromjesecja 🤣 Da nema mucnine i zgaravice tocno ne bi ni ja imala nekih posebnih senzacija. Doduse meni je trbuh poprilicno iskocio, ali jos mogu proc pod zdebljala se 😂😂

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• Ivka33
    14. Siječanj 2025. 21:02

Drage suborke evo da se i ja pridruzim na ovu temu 😍
    Nas termin je 17.7 Split
     Danas smo se druskali nasa mrvica raste skolski i sve je u redu, sve testove sam odbila bice sta Bog da predugo smo se borili za nase malo cudo pa nek bude kako bude NASE JE.... Bez obzira na uredan pregled nije mi ukinut cyclogest nastavljam do daljnjeg s njim i sad su pregledi s svako 2 tjedna isli na svako 4 
    Sretno svima 🥰🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.