Za vođenje liste, meni je svejedno, nego sam mislila da vam bude što manje opterećenje, ono puknut jednom u neko vrijeme i stavit u potpis na kojoj su str. Al kažem, meni je baš svejedno. Ja sam pisala da ako je to svima tlaka da možemo živjet i bez toga, al lijepo je to imati, dapace. Ja čitam isključivo na mobu, i ne bih nikako mogla to voditi, to bi neku tekicu morala nabaviti 😄
Ma daj Megica, baš mi je drago, budemo se bodrile. Ja malo čitam forum sa temon blizanaca, nije aktualna tema al pisano je relativno nedavno i ima 400 strana pa isto ima svega u svačega, al bude ženama tamo nakon polovice baš teško s blizancima, pa budemo tu kukale jedna drugoj 🤗
Moonchild, Panorama je jedan od prenatalnih testova, kao i Nifty. Možda si za njega čula, on je možda popularniji, ali u zadnje vrijeme nekako prednjači Panorama jer razlikuje majčine i bebine gene.
Petrucika, ja mislim da je to dobro ako te ne šalju stalno na neke pretrage, znači da je uredna trudnoća i to. Mene su sad slali češće jer se vodim kao rizicna.
💙 5/2023
Ajme jel sve u redu sa mnom, ja nemam apsolutno nikakve mučnine i mogu jesti sve, očito sam pravi gurman 😂 ja jako pazim kaj jedem jer sam se unazad godinu dana udebljala i zatrudnila sa 7-8 kila viška. Ne izgladnjujem se, samo ne jedem pekaru, slatko, gricke, fast food, itd. Kavu pijem, max 2 espressa dnevno, a nekad znam i nijednu, kak se potrefi.
Danas me cijelo jutro boli trbuh, onako kad bol u jajnicima i baš me to živcira jer ne znam zakaj 🤷♀️
Btw. Stigao mi je papa test, sve je top 🤗
Ista stvar. Nikakvih simptoma osim tu i tamo osjetljivih grudi. Poželim nekad da me zašarafi bar na tjedan dana da se dovedem u red s hranom. Pazim, pazim pa pojedem za dva dana. Morat ću se malo srediti. 😁
Moj je termin 3.7., spol ne znamo, isto Zg, Vinogradska ☺️
Na hranu baš ne pazim, jedem sve osim sirovog i trudim se bar 2x dnevno jesti voće. Zasad nisam dobile kile i sve je ok pa se nadam da bude tak što duže. U prvoj trudnoći sam bila na +15kg, al bilo je usred ljeta i prepuna vode sam bila. Sve je to jako brzo nakon poroda otišlo
Sortiraj odgovore
Najstariji