Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tinchilina

Broj poruka: 388

Prijavi adminu

Za vođenje liste, meni je svejedno, nego sam mislila da vam bude što manje opterećenje, ono puknut jednom u neko vrijeme i stavit u potpis na kojoj su str. Al kažem, meni je baš svejedno. Ja sam pisala da ako je to svima tlaka da možemo živjet i bez toga, al lijepo je to imati, dapace. Ja čitam isključivo na mobu, i ne bih nikako mogla to voditi, to bi neku tekicu morala nabaviti 😄
    Ma daj Megica, baš mi je drago, budemo se bodrile. Ja malo čitam forum sa temon blizanaca, nije aktualna tema al pisano je relativno nedavno i ima 400 strana pa isto ima svega u svačega, al bude ženama tamo nakon polovice baš teško s blizancima, pa budemo tu kukale jedna drugoj 🤗
    Moonchild, Panorama je jedan od prenatalnih testova, kao i Nifty. Možda si za njega čula, on je možda popularniji, ali u zadnje vrijeme nekako prednjači Panorama jer razlikuje majčine i bebine gene. 
    Petrucika, ja mislim da je to dobro ako te ne šalju stalno na neke pretrage, znači da je uredna trudnoća i to. Mene su sad slali češće jer se vodim kao rizicna.

💙 5/2023

Pandora4

Broj poruka: 53

Prijavi adminu

moonchild

Ajme jel sve u redu sa mnom, ja nemam apsolutno nikakve mučnine i mogu jesti sve, očito sam pravi gurman 😂 ja jako pazim kaj jedem jer sam se unazad godinu dana udebljala i zatrudnila sa 7-8 kila viška. Ne izgladnjujem se, samo ne jedem pekaru, slatko, gricke, fast food, itd. Kavu pijem, max 2 espressa dnevno, a nekad znam i nijednu, kak se potrefi.
    Danas me cijelo jutro boli trbuh, onako kad bol u jajnicima i baš me to živcira jer ne znam zakaj 🤷‍♀️
    Btw. Stigao mi je papa test, sve je top 🤗

Ista stvar. Nikakvih simptoma osim tu i tamo osjetljivih grudi. Poželim nekad da me zašarafi bar na tjedan dana da se dovedem u red s hranom. Pazim, pazim pa pojedem za dva dana. Morat ću se malo srediti. 😁

• Tonkica1509

Broj poruka: 144

Prijavi adminu

Moj je termin 3.7., spol ne znamo, isto Zg, Vinogradska ☺️
    Na hranu baš ne pazim, jedem sve osim sirovog i trudim se bar 2x dnevno jesti voće. Zasad nisam dobile kile i sve je ok pa se nadam da bude tak što duže. U prvoj trudnoći sam bila na +15kg, al bilo je usred ljeta i prepuna vode sam bila. Sve je to jako brzo nakon poroda otišlo

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.