Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Leptirica_

Broj poruka: 121

Prijavi adminu

Keksolina i Tinchilina hvala, ali ja nekad nemam granice i graničim s ludostima. Ja samo hoću da krene ona navala dobre energije i stanja u 2. tromjesečju 😅
    Ja sam Kendural C dobila na recept nakon 1. poroda jer mi je krv bila horor. Pa možda da pitaš gina da ti ga prepiše ako ti je loša krvna slika. 

Piamia

Broj poruka: 171

Prijavi adminu

Cure glupo pitanje ali jedete li grickalice tipa flips i opcenito slatkise(kekse, cokse)? Ja u prvoj T sam pazila, sad bas i ne :/ mislite da to ima utjecaj ikakav na bebu?

RužaFT

Broj poruka: 128

Prijavi adminu

Cure, hvala za listu 😊 moj slijedeci pregled je 22.1.
    Usput kako vodimo listu pregleda jeste li da vodimo i listu termina poroda paralelno? Da vidimo tko ima koji datum...   
    Sto se tice blizanaca, sve ima svoje mane i prednosti...ne mogu reci da nije zahtjevno, ali nije mi zao i izdrzali smo...nadam se da cemo i dalje "gurati"...i kada seka dođe 🙂
    Vozim auto, ali puno manje jer ne radim, skoro pa od pocetka trudnoce..u prvoj sam vozila skoro pa do kraja trudnoce, doduse tad mi je smetao vec stomak i bilo mi je teze za voziti..ali sve je bilo ok..
    Petrucika i ja otkucaje cujem bas nisko..na rubu gacica, malo udesno..nije skroz na sredini...
    Lunolina zabrinula si me za trapke...kakva guma te vec steze?! Imam trapke iz prve trudnoce i nije bila nikakva guma koja me stezala, i sad mi je ok..vidjet cemo ove kakve su kada dođu... 😁
    Danas mi je dan koma. Bas sam cijeli dan bila bezvoljna i skoro sam cijeli dan prespavala, ne znam zasto...osjecala sam se kao i na pocetku trudnoce jer sam tad stalno spavala... 🙄

35 👩
    41👦
    • Endometrioza, adenomioza
    ● Poliklinika Škvorc ●
    4/17 - ICSI, 4 🥚, ET - 2 osmostanične vracene, 💙💙
    6/24 - IVF, 8 🥚, nema oplođenih, nema transfera
    9/24 - ICSI, 5 🥚, 1 ET blastice, 1 ❄️,
    🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402 🤰 stiže nam curica 💜

Lunolina

Broj poruka: 1560

Prijavi adminu

Olivia zao mi je sto i tebe muci ta guma na hlacama, ali mi je lakse, mislila sam da sam jedina 🙈 vidis ovo je super za jednodjelnu pidzamicu, ne bih se nikad sjetila 😄
    Moonchild pijes li kavu? Ja pijem espresso i svaki 2.-3. dan nakon kavice pravac wc 🙈😬 
    Lolola tako je i kod mene na poslu, vec me kolege malo gledaju preko oka jer se ne oblacim bas nesto jer u dosta svoje robe vec ne stanem🙈 + ne pazim vise na frizuru i sminku jer bas nemam volje 😂
    Ruza mislim da mene smeta ta guma zbog mucnina jer mi taman sjedne na zeludac.
    Voznja autom - mene je u pocetku bas bilo strah, sad mi vise nije frka. Mislim pazim kako vozim vise nego prije, ali mi nije takva drama kao u pocetku.
    Pregled - bila sam i ja na pregledu! Vidjeli smo malog pisu 🙈 to mi je bilo jako slatko! Sve je okej i u mjerama je. 
    Na zalost moram prestati s lijekovima za mucnine jer se ne smiju tako dugo piti. Moram napraviti UZV abdomena da tu iskljucimo eventualne probleme i ako je sve ok - a nis, ako cu povracati - povracat cu 🤷🏼‍♀️
    Moj iduci je 6.2., tad cu vec biti 20+3. Covjece, na pola puta vec!😮
    Panicarenje - evo me! Ako je sve ok s bebom na pregledu onda me ulovi panika ‘sto ako ce imati mentalnih poteskoca’, a kada prodje od pregleda neko vrijeme onda krene drama da sto ako ne raste dovoljno brzo. Uvijek je nesto, ali navodno je sve to normalno - bar mi tako kazu druge mame 🥹 
    Prehrana - na zalost kako mene i dalje muce mucnine, moja prehrana je pretezito bazirana na ugljikohidraditima i nadograđujem ju onda s mesom i povrcem. Bila bih sretnija da jedem kvalitetnije, ali ne ide. Ne daj boze riba, eto me na wc-u u roku pola sata, grlim skoljku🥲

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Danos

Broj poruka: 4

Prijavi adminu

Ja dok sam imala te bas jake mucnine jela sam samo ono na sta mi se u tom trenu nije povracalo, a vecinom su to bile kifle, slanci ili nesto totalno nezdravo. Zelenu salatu kad bi pojela i komadic kao da bi mi stala u grlu i cijeli dan bi podrigivala na nju, uzas. Mislim da te neke namirnice koje su mi se zgadile necu jos dugo vremena moc probavit 😭 Meni malo pomognu zeleni bomboni bez secera iz Lidla, ali to je dok je bombon u ustima, cim ga pocuclam opet se vrati i muka i knedla. Od tekucine odgovara samo mineralna i to najbolje kiseljak, ne znam koliko sam je popila 🫣

ana0310

Broj poruka: 1254

Prijavi adminu

Voznja vozim normalno kolko trebam i moram? 😅 ne znam, nisam se nikad s tim opce opterecivala? 😅 zadnju trudnocu sam jedino prestala pred kraj jer mi fakat nije bilo udobno i bila sam preiscrpljena da bi se usudila voziti pa me muz vozio di treba. 
    Prehrana jedem sve, i zdravo i grickalice i cokoladu kad mi se jede 🤷🏼‍♀️ necu jesti sirovo meso/jaja/ribu naravno...
    Hlace za trudnice su mi zasad najdraze iz Calzedonije. Bas su mi udobne. 

2021. M 💗

• AnnieP

Broj poruka: 183

Prijavi adminu

Pregledi  🤰🏼10.01. -  Mrss26
    13.01. - Andrea41, Megyca, Škorpija
    14.01. - Lolola13
    15.01. - Petrucika, Maslačak_13
    16.01. - Emma05
    17.01. - Mommy735
    20.01. - Greta10
    21.01. - Teich14
    22.01. - Leptirica_, RužaFT
    27.01. - Pixi
    30.01. - Keksolina, Moonchild, Tinchilina
    31.01. - AnnieP, _spring_, ddm2463
    04.02. - Ania, Emi25
    11.02. - Pandora4Mrss26 sretno na pregledu danas. ❤️😊

🩷 7/2022

• AnnieP

Broj poruka: 183

Prijavi adminu

Dobro jutro svima.
    Ako sam koga zaboravila na listu s pregledima napišite mi još. 
    Tko se želi još pridružiti grupi na fejsu ostavljam vam link pa slobodno. Samo napišite nick da znamo tko ste.
    https://www.facebook.com/groups/1052996233311444/?ref=share

🩷 7/2022

lolola13

Broj poruka: 155

Prijavi adminu

Piamia

Cure glupo pitanje ali jedete li grickalice tipa flips i opcenito slatkise(kekse, cokse)? Ja u prvoj T sam pazila, sad bas i ne :/ mislite da to ima utjecaj ikakav na bebu?

Ja zbog mucnina ne mogu nista zdravo pojest osim voca 😂 povrce apsolutno odbija organizam, ribu mogu povremeno. Na pocetku trudnoce nisam mogla slatko ali mi je pasao samo slani cips i onaj tip top pa sam to jela. Sad mi neko vrijeme vise ne pase slano ali me jako lovi za slatko pa pojedem svaki dan sto mi se jede, nekad je to cokolada, nekad keksi a sad u zadnje vrijeme i gumeni bomboni koje nikad nisam jela prije trudnoce 😂 Ja sam prije trudnoce imala plan kako cu se zdravo hraniti, napunila zamrzivac povrcem za zimu i pripremila cijeli plan prehrane. I onda su u 5tt krenule mucnine i odbojnost prema hrani i od tad zivim na ugljikohidratima, siru i najnezdravijoj hrani koju inace nikad ne jedem (jedan tjedan npr sam mogla samo burgere i pomfri) 🤦🏼‍♀️ Brinulo me to dosta ali ne znam kaj da radim kad mucnine i odbojnost nikako da produ. Rekla sam pokusat povrtnu juhu napravit za vikend pa cu vidjet jel to mogu. Nadam se da ne stetim bebi 😅

lolola13

Broj poruka: 155

Prijavi adminu

AnnieP

Pregledi 🤰🏼10.01. - Mrss26
    13.01. - Andrea41, Megyca, Škorpija
    14.01. - Lolola13
    15.01. - Petrucika, Maslačak_13
    16.01. - Emma05
    17.01. - Mommy735
    20.01. - Greta10
    21.01. - Teich14
    22.01. - Leptirica_, RužaFT
    27.01. - Pixi
    30.01. - Keksolina, Moonchild, Tinchilina
    31.01. - AnnieP, _spring_, ddm2463
    04.02. - Ania, Emi25
    11.02. - Pandora4Mrss26 sretno na pregledu danas. ❤️😊

Hvala ti! Sretno Mrss26 danas 😊

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.