Svaka čast na listama Annie 🥰 hoćeš molim te stavit u potpis na kojim su stranicama?
Primjetila sam da nas baš masu ima sa terminom u drugoj polovici lipnja, al ja očekujem da ću prva roditi, ako sve bude dobro, jer blizance ne drze baš nakon 36 tj. Megyica kad je tebi termin?
Što se tiče hrane, ja sam u prvoj trudboći baš bila skroz po p.s.-u ono u tragovima junka i to tek u trećem tromj., baš sam gro pazila da unosim samo korisnu hranu, sad totalna suprotnost, skroz sam neopterećena iako bih voljela da jedem malo zdravije.
Za kendural sam pitala jer mi željezo rapidno pada, prije dva mheseca je sve bilo za 10 jedinica više, a sad sam na donjoj granici, pa reko da ne čekam da postanem anemična prije nego reagiram.
Planiram objavljivati termine poroda s listom pregleda od ponedjeljka do petka, ako vam je to okej? Ili da jednom tjednom objavim termine poroda.
Ne znam jel imaju kakvi popisi za stvari da stavimo stranice i od toga. Neke tako važnije stvari. Samo predložite
🩷 7/2022
Pozdrav,Evo i ja bi vam se prodruzila. Čekala sam da prođe današnji pregled kako bi bila uvjerena da je sve ok. Imala sam proslu godinu spontani pa sam oprezna sa ocekivanjima. Uglavnom, sve je uredu, danas sam 12+3 ☺️ slijedeći pregled tek za 6 tjedana, mislim da cu kupiti taj baby watcher jer nema sanse da skulirano cekam 6 tjedana. Moj termin je 22.7. Zagreb
Pozdrav,Evo i ja bi vam se prodruzila. Čekala sam da prođe današnji pregled kako bi bila uvjerena da je sve ok. Imala sam proslu godinu spontani pa sam oprezna sa ocekivanjima. Uglavnom, sve je uredu, danas sam 12+3 ☺️ slijedeći pregled tek za 6 tjedana, mislim da cu kupiti taj baby watcher jer nema sanse da skulirano cekam 6 tjedana. Moj termin je 22.7. Zagreb
Dobro nam došla. ❤️❤️
Želim ti mirnu trudnoću, veselimo se druženju. 😊
🩷 7/2022
Tinchilina jooj mi smo si tako blizu sa terminima i jos blizancii, meni je 25.06. u Zadru i isto mislim da je negdje 36.tjedan to to sto se tice poroda iako cu ja i tjedan ranije racunati da budem spremna ful🤭
11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
oplođenih, ET 1petodnevni, 4🐧.
09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
Svaka čast na listama Annie 🥰 hoćeš molim te stavit u potpis na kojim su stranicama?
Primjetila sam da nas baš masu ima sa terminom u drugoj polovici lipnja, al ja očekujem da ću prva roditi, ako sve bude dobro, jer blizance ne drze baš nakon 36 tj. Megyica kad je tebi termin?
Što se tiče hrane, ja sam u prvoj trudboći baš bila skroz po p.s.-u ono u tragovima junka i to tek u trećem tromj., baš sam gro pazila da unosim samo korisnu hranu, sad totalna suprotnost, skroz sam neopterećena iako bih voljela da jedem malo zdravije.
Za kendural sam pitala jer mi željezo rapidno pada, prije dva mheseca je sve bilo za 10 jedinica više, a sad sam na donjoj granici, pa reko da ne čekam da postanem anemična prije nego reagiram.Planiram objavljivati termine poroda s listom pregleda od ponedjeljka do petka, ako vam je to okej? Ili da jednom tjednom objavim termine poroda.
Ne znam jel imaju kakvi popisi za stvari da stavimo stranice i od toga. Neke tako važnije stvari. Samo predložite
Meni je sve okej, tj.kako želiš i kako ti je jednostavnije. :) Nisam prije napisala uz termin poroda i spol, pa da nadodam - curica, 18.6., Zg. Dobbrodošle nove curke, želim vam mirnu trudnoću 😀
Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
On 1982., normozoo., sve ok.
10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
Panorama - nizak rizik; curica :)
Dobrodosle nove curke.
Meni je ternin 14.6.
Zaboravila sam nick ko ide na trudnicki reformer, zavidim. Tu di sam ja isla ne mogu trudnice al mislim da ovisi o studiju/treberu.
Ja sad vjezbam na yt - pregnancyppstpartum.tv ima zena i instagram i objavljuje mjesecne challenge a i svako moze kak mu pase. ko pratim challenge al mi se jako tesko natjerati doma, puno draze mi je kad znam da moram ic na termin
Curica 6/23 🩷
Dobrodosle nove curke.
Meni je ternin 14.6.
Zaboravila sam nick ko ide na trudnicki reformer, zavidim. Tu di sam ja isla ne mogu trudnice al mislim da ovisi o studiju/treberu.
Ja sad vjezbam na yt - pregnancyppstpartum.tv ima zena i instagram i objavljuje mjesecne challenge a i svako moze kak mu pase. ko pratim challenge al mi se jako tesko natjerati doma, puno draze mi je kad znam da moram ic na termin
Ja sam isto nasla taj kanal i bas je super :) nisam skuzila uopce da ima challenge, nego sam otvorila onu sekciju za yogu u drugom tromjesecju i onda si biram po trajanju i nazivu koji mi najvise pase. Challenge bas ne volim, demotiviraju me 😅
3/23 👨👩👦
15.10.2024. ➕️
Dobrodosle nove curke.
Meni je ternin 14.6.
Ja sad vjezbam na yt - pregnancyppstpartum.tv ima zena i instagram i objavljuje mjesecne challenge a i svako moze kak mu pase. ko pratim challenge al mi se jako tesko natjerati doma, puno draze mi je kad znam da moram ic na terminJa sam isto nasla taj kanal i bas je super :) nisam skuzila uopce da ima challenge, nego sam otvorila onu sekciju za yogu u drugom tromjesecju i onda si biram po trajanju i nazivu koji mi najvise pase. Challenge bas ne volim, demotiviraju me 😅
A meni je tesko tak izabrati koju bi pa sam skrolam po vjezbama a ne vjezbam🤣🤣
Curica 6/23 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji