Curee drage jeste se raapisale a ja od mučnina i svega nisam dugo dolazila na forum.. sada sam malo došla k sebi, lakše je.
Drago mi je da ste sve doobro i da sve ide po planu, uz neke simptomčiće ali to je sve pod normalno..
Hvala puno na popisu šta će nam trebati za bebicu od opreme i to, baš je od koristi sve sam skrinala. Meni je prvo paa mi baš znači ❤️
Pregled je 31.1. hvala što vodite i too
Potrudit ću se biti aktivnija da vas što bolje uspijem popratiti. Divne ste sve ❤️
01.12. +
Bome se nižu konentari ovih dana, super super 🥰
Moj sljedeći pregled je 30.01. Sad çe me naručivat svakih 3 tjedna. To mi je ok, taman tolko imam strpljenja prije paranoje 🤣
Keksolina, hvala na riječima podrške i ohrabrenja, u globalu se slažem sa svime i vjerujem da će bit to sve ok. Užasno teško al preživjeli su mnogi prije nas, budemo i mi.
Moonchild, hvala na čestitkama. Možes napisati kakvo ti je bilo iskustvo imati bliznace u obitelji? Već sam i prije molila cure koje su htjele blizance da podijele zašto (zaboga 🤣), jer sam bila dosta u šoku i trebalo mi je malo da se uhvatim prednosti i lijepih vizija.Ja sam u autu svaki dan, nije mi pored svih mojih paranoja, ni palo na pamet da bi vožnja nešto smetala, al budem jako svjesna pojasa i znam si tak pomuslit kaj ako doživim sudar hahahaha evo još jedne paranoje ako je nekome usfalilo 🙈
💙 5/2023
Curke kaj se tice voznje ja ne vozim ali sad me Tinchilina sjetila za pojas. Mene je jako rano poceo smetati taj pritisak pojasa na trbuh pa sam kupila onaj neki dodatak kaj se stavi na sic i pomakne pojas nize. Ima za kupiti u baby ducanima, nemam pojma kak se zove 😶 Ali super je i sad mi bas nista ne smeta. Jedino se ne moze s haljinama koristiti jer je kopca izmedu nogu (barem ova moja verzija). Blizanci su meni nekako uvijek bili zelja, imam osjecaj da je to bas posebno jer oni budu cijeli zivot na nekoj drugoj razini povezani. Kad gledam one slike blizanaca kako se grle cim se rode pa kad su malo veci kako se lijepo igraju ili medusobno tjese, bas mi je to preslatko 🥰 Jednostavno imam osjecaj da je za njih to jos ljepse nego "obican" brat ili sestra. Uz to, s jednom trudnocom i porodom obavis odma 2 djece kaj je skroz plus 😂 A na nespavanje i umor gledaj tako da svejedno ne bi spavala i bila bi umorna, ovako ne moras za 2 djece 2 puta to prolaziti 🤣 Svakako bi ti dobro dosla sto veca podrska od muza/mame/sestre ali sve se to poslozi i ako neces imati nekoga da je stalno uz tebe... Od brata kum ima blizance i njima je puno znacila pomoc od baka, izdurali su i samo je postajalo lakse kako su se navikli i ispraksali. Klinci su sad vec 10 godina i predobri su
Pozdrav curke.
Evo i ja se pridruzujem ljetnim bebama kad se situacija malo iskristalizirala.
Naime, obzirom na neredovite cikluse (svakih 60 dana), pcos i inzulinsku rezistenciju trudna sam 7+2 tako se racuna uzv jer zadnja mennstruacija je bila 22.10. No po tome je 4 tj manja trudnoca..zasad je sve oke vidjet cemo kako ce se odvijati dalje..
Generalno mucnine i povracanje je vrlo aktivno tako da sam komaa:)
Iduci pregled je 21.1. Obzirom je takva situacija voditi cu trudnocu u bolnici.
Veliki pozdrav za svee❤️
👩🏻35.g. Pcos +IR
👦🏻35.g.
2017.g vanmaternicna t
1.IUI-❌
2.IUI- 👧🏻7/2020
Hvala cure kaj ste se ponudile voditi listu 🥰 ja sam ju vodila nekad na pocetku poslije jasamja (javi nam se btw di si, kaj si ❤️) ali onda sam malo ispala s foruma i izgubila nit. A i malo sam smotana pa mi se dogodilo da nes fulam, tako da mozda bolje da netko poslozeniji to vodi 😅 meni je pregled 30.1.
Leptirice svaka tebi cast na toliko voznje jos uz te mucnine, ne znam kako uspjevas stvarno. Meni uopce nije problem voziti i puno se sigurnije osjecam za volanom nego u tramvaju npr 😅 ali zato kad sam rodila mi je trebalo preko pola godine da se ufuram nazad u voznju, to me bas bilo strah da se njemu nesto ne dogodi
3/23 👨👩👦
15.10.2024. ➕️
Moonchild, hvala na čestitkama. Možes napisati kakvo ti je bilo iskustvo imati bliznace u obitelji? Već sam i prije molila cure koje su htjele blizance da podijele zašto (zaboga 🤣), jer sam bila dosta u šoku i trebalo mi je malo da se uhvatim prednosti i lijepih vizija.
Moja mama je blizanka i s tatine strane imam blizance! 🙃 A ima mi sestrična dva sina blizanca od 10 godina i nije joj bilo lako na početku (inače ima 5 djece), ali nije nikome - imala jedno ili dvoje, neispavana si, kao kak lolola veli. Ali kad malo porastu nisu više ovisni o tebi, dečki od sestrične su se već s 2 godine skroz samostalno igrali sa starijim bratom, nije morala skakati oko njih. Imaju baš neku povezanost... Nemoj se bojati blizanaca jer nažalost to vrijeme kad su tak mali, slatki i tebi na rukama brzo prođe 😭
Inače, ja sam mislila da bi ja mogla biti sljedeća za blizance hehe s obzirom na genetiku
Hvala cure kaj ste se ponudile voditi listu 🥰 ja sam ju vodila nekad na pocetku poslijejasamja (javi nam se btw di si, kaj si ❤️) ali onda sam malo ispala s foruma i izgubila nit. A i malo sam smotana pa mi se dogodilo da nes fulam, tako da mozda bolje da netko poslozeniji to vodi 😅 meni je pregled 30.1.
Leptirice svaka tebi cast na toliko voznje jos uz te mucnine, ne znam kako uspjevas stvarno. Meni uopce nije problem voziti i puno se sigurnije osjecam za volanom nego u tramvaju npr 😅 ali zato kad sam rodila mi je trebalo preko pola godine da se ufuram nazad u voznju, to me bas bilo strah da se njemu nesto ne dogodi
Hej, tu sam ja, u prikrajku 😉 čitam vas svaki dan i tako mi je drago da je tema živnula, cure su se baš raspisale.
Ja brojim zadnje dane M i onda kreće lov na O, nadam se da će sve biti uspješno i sa sretnim završetkom ovoga puta 😁
Šaljem puse i zagrljaje svima vama 😘😘❤️
👩 32
👦 34
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Joj, zaboravila sam prokometirati Leptiricu, i ja sam isto zinula na 2h vožnje u jednom smjeru a stalno povračala. Ženo, divim ti se. Svaka ti čast. Ja bi prvi dan otvorila bolovanje.
Lolola i Moonchild, kad čitam ove vaše ppstove, dođe mi malo i drago da sam ta "sretnica" hahaha ❤️
Btw, Moonchild, meni su tek krajem 9 tj našli drugog blizanca tako da...:)
Netko je bio pisao za željezo Kendural C, jel znate gdje to uzeti?
💙 5/2023
Sortiraj odgovore
Najstariji