Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • moonchild

Broj poruka: 75

Prijavi adminu

I mene nekad ulovi neka blaga panika "ajoj kaj sad?" jer mi je sve novo, ali evo sve rješavam i nadam se da će biti dobro, kako meni tako i svima vama :))
    Važno je imati podršku i na sva pitanja imati odgovor jer nam neizvjesnost i neznanje ubija psihu 🙈 al onda se uvijek pitam, a kak su nekad žene, nisu imale ni blizu ovakvu dijagnostiku i rješenja za neke dijagnoze pa su rađale 🤗
    I ja mislim da hormoni svima rade, bome ima smisla reći drugo stanje 😂

• Ania

Broj poruka: 196

Prijavi adminu

Piamia čestitam na dobrom pregledu  Ta sam sa stalnim nekim bolovima. Bez brige, očito je to normalno.
    Annie hvala kaj si se ponudila za listu. Da ne tražiš, moj idući pregled je 4.2.

Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
    On 1982., normozoo., sve ok.
    10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
    5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
    7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
    1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
    Panorama - nizak rizik; curica :)

Emma05

Broj poruka: 684

Prijavi adminu

Pošaljite mi datume vaših pregleda nastojat ću napravit listu pa vidit kako će to ići. Nadam se da ću stizati jer sam još vezana za kompjuter kući i za posao jer ga još nisam u potpunosti prebacila na zamjenicu. A i diplomski rad ubrzo moram početi pisati 😓..istraživački rad mi je pa se nadam da me to neće previse izolirati od svega dok ga ne završim..vidit ćemo 🫠🫣. 

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
    15 g radimo na 👶, 7 operacija (2 vanmaternične)
    14i transfer - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

Emma05

Broj poruka: 684

Prijavi adminu

AnnieP

Curke probati ću ja voditi listu pregleda, koliko stignem. Kasnije ću malo tražiti da vidim koje ste datume pisale. 😊
    Baš se lijepo skupljamo tu na forumu, na facebook grupi se isto skupljamo i pomalo upoznajemo. Pozitivno je okruženje, svašta novo i naučimo. Nadam se da će tako i ostati. 😊

Evo tek sad vidim ovo tvoje🤣🤣🤣. Ja sam isto napisala. Pa kako te volja. Možemo i naizmjenično kad jednoj dosadi pa preuzimati listu i nastaviti. 
    Ja imam uzv pregled 16.01. 

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
    15 g radimo na 👶, 7 operacija (2 vanmaternične)
    14i transfer - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

lolola13

Broj poruka: 152

Prijavi adminu

Piamia ja imam takve bolove, ali sada su vec sve rjedi, kraci i slabiji. Citala sam da pomazu kegelove vjezbe pa sam ih pocela raditi cim mi krenu bolovi i ovako kroz dan kada se sjetim. Sad dal je to pomoglo ili jednostavno tijek trudnoce - ne znam ali ti ne skodi probati 😊
    AnnieP i Emma05 hvala na volji da vodite listu! Meni je pregled 14.1. 

petrucika

Broj poruka: 513

Prijavi adminu

Moj pregled je 15.1. 🥰

+ 10.10.

Megyca

Broj poruka: 73

Prijavi adminu

Dobrodosle nove curke🥰
    Emma uhh to je i meni bilo to u glavi stalno jer bas dosta vozim al sad sam se opustila i jos i raspalim muziku i pjevam, mislim da bebicama vise pase da je mama raspjevana i vesela😂
    Piamia mislim da su ta probadanja normalna, ja sam ih imala od pocetka i to dosta i boliva kao pred mengu i imam ih i sada, svaki dan neka nova drugacija bol al pokusavam ne panicariti i opustiti se dokle god su ti bolovi u nekim normalnim granicama
    Emma i Annie hvala za listuuu, meni je pregled 13.01.🤭Netko je pitao za trakicu, ja sam pokusala isto par puta al bas ne znam, moze mi neko reci koji od linkova kopiram?

11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
    02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
    03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
    07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
    oplođenih, ET 1petodnevni, 4🐧.
    09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
    07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️

• AnnieP

Broj poruka: 181

Prijavi adminu

Emma05

AnnieP

Curke probati ću ja voditi listu pregleda, koliko stignem. Kasnije ću malo tražiti da vidim koje ste datume pisale. 😊
    Baš se lijepo skupljamo tu na forumu, na facebook grupi se isto skupljamo i pomalo upoznajemo. Pozitivno je okruženje, svašta novo i naučimo. Nadam se da će tako i ostati. 😊
    Evo tek sad vidim ovo tvoje🤣🤣🤣. Ja sam isto napisala. Pa kako te volja. Možemo i naizmjenično kad jednoj dosadi pa preuzimati listu i nastaviti.
    Ja imam uzv pregled 16.01.

Možemo naizmjenično da. Kad koja stigne. 😊
    Ja evo sad slažem pa ću ujutro objaviti. 

🩷 7/2022

• AnnieP

Broj poruka: 181

Prijavi adminu

Megyca

Dobrodosle nove curke🥰
    Emmauhh to je i meni bilo to u glavi stalno jer bas dosta vozim al sad sam se opustila i jos i raspalim muziku i pjevam, mislim da bebicama vise pase da je mama raspjevana i vesela😂
    Piamiamislim da su ta probadanja normalna, ja sam ih imala od pocetka i to dosta i boliva kao pred mengu i imam ih i sada, svaki dan neka nova drugacija bol al pokusavam ne panicariti i opustiti se dokle god su ti bolovi u nekim normalnim granicama
    Emma i Annie hvala za listuuu, meni je pregled 13.01.🤭Netko je pitao za trakicu, ja sam pokusala isto par puta al bas ne znam, moze mi neko reci koji od linkova kopiram?

Ja sam skroz zaboravila koji se link kopira. 
    Ajde neka netko napiše sve za trakice pa da curke koje još nemaju naprave. 

🩷 7/2022

_spring_

Broj poruka: 18

Prijavi adminu

Ja sam napokon uspjela danas staviti trakicu. Kopirala sam srednji link, onaj BBC kod. 😊 A trakicu napravite preko ovog linka:
    https://www.tickerfactory.com/design/Pregnancy/
    Odabere se trakica, slajder, upiše termin poroda i onda se u potpis kopira srednji link.Moj sljedeći pregled je 31.1., baš daleko. 🙈Ja sam imala probadanja, zatezanja... Onda sam ovdje pročitala da je dobro piti magnezij i stvarno bi mi se smirilo od toga. Jučer se ponovno pojavila nekakva bol s lijeve strane, pulsirajuća... Nadam se da nije neka upala s obzirom na imuntet, popratit cu ovih dana. I križa me dosta bole, vjerojatno od ležanja.

31🙋🏼‍♀️
    3.11. +
    B 267.68\645.15 IU/L
    16.11. 💓

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.