Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Emma05

Broj poruka: 684

Prijavi adminu

Kopira se onaj drugi/donji link. Za trakicu. 

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
    15 g radimo na 👶, 7 operacija (2 vanmaternične)
    14i transfer - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

• greta10

Broj poruka: 230

Prijavi adminu

Cestitam na dobrim pregledima cure🎉🎉
    I hvala za listu 💪♥️ Moj je 20.1.

Curica 6/23 🩷

• Maslačak_13

Broj poruka: 87

Prijavi adminu

AnnieP hvala na inicijativi da vidiš listu. Moj sljedeć pregled je 15. 1. 😊

🙋‍♀️ 31
    🙋 31
    + 20. 10. 2024.

• Olivia888

Broj poruka: 43

Prijavi adminu

Ja preskačem listu, previše me podsjeća na period IVF postupaka kad sam morala nakon svakog dijela postupka javljati drugima što i kako je bilo jer su znali kad što imam, a neki i ispitivali, postalo mi je to pritisak. Hvala na razumijevanju :) 

Panorama uredna - it's a 🩵 (IVF baby)

• mommy735

Broj poruka: 19

Prijavi adminu

Čestitke na dobrim pregledima, neka se samo nastave. 😊
    Mene povremeno muči bol u trtici, baš donjem desnom dijelu leđa. Ne znam je li od poze kod spavanja ili jednostavno zbog trudnoće. Također mislim da mi magnezij pomaže.
    Moj sljedeći pregled je 17.1.

30.9. +
    30.11. Panorama 🩷

Pandora4

Broj poruka: 52

Prijavi adminu

Moj sljedeći pregled je 11.2.

• AnnieP

Broj poruka: 181

Prijavi adminu

Olivia888

Ja preskačem listu, previše me podsjeća na period IVF postupaka kad sam morala nakon svakog dijela postupka javljati drugima što i kako je bilo jer su znali kad što imam, a neki i ispitivali, postalo mi je to pritisak. Hvala na razumijevanju :)

Olivia888

Ma sve okej, razumijemo sve. ❤️
    Imati ću na umu, oprosti ako se dogodi da zaboravim.

🩷 7/2022

• moonchild

Broj poruka: 75

Prijavi adminu

Evo i ja sam napravila ticker. Moj pregled je 30.1. A ako smijem pitati, ja sam nova tu, zakaj bilježimo preglede? 🙈

Pixi

Broj poruka: 276

Prijavi adminu

AnnieP i Emma hvala što ste se ponudile za voditi listu.
    Moj pregled je 27.1.Bas se lijepo ovdje okupljamo. Drago mi je što razmjenjujemo iskustva, bolove, strahove, probleme...
    Ja sam mislila da sam jedina koja panicari oko svega🫣 ali ima nas 😂

👩🏻‍🦰35, Hasimoto, 👩🏻‍💻42, Oligozoospermia
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

• Leptirica_

Broj poruka: 121

Prijavi adminu

Čestitam svim curama na odličnim pregledima, vesele me takve vijesti 🥰🥳
    Vožnja ja vozim i to jako puno jer imam 2 sata do posla autoputa. Ja si volim nafrljit muziku i pjevati. I uživam u vožnji i to me opušta. A zbog mučnina imam i kanticu kraj sebe. Pa u onim najgorim trenucima sam znala voziti i povraćati. Sad ajde samo mučnine dok vozim. Ali sve više radim od doma sada kada znaju.
    AnnieP i Emma05 hvala na volji da vodite listu! Meni je pregled 22.1

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.