Andrea41 čestitam I dobro nam došla Ima nas iz ivf priča i Neka nas je što više:) A ovo što kažeš da se više bojiš je sasvim normalno. Ja se još sad nisam opustila kako treba.
Pixi znam da su cure nekoliko puta pisale kak se stavi trakica, i ja sam prema tome. No, moj mozak kao da više nije moj u trudnoći, zaboravila sam. Ide se na ticketfactory, tako nekako. Bude se neka cura dobre volje našla da još jednom objasni kako staviti trakicu.
Lunolina gdje ideš na prenatalne vježbe; ti si iz zga? Naravno, ako želiš podijeliti. Ja se spremam i nikako, jer me često nešto boli i onda se ne usudim ništa osim odmarati.
Što se grupa tiče, ja ostajem na forumu.
Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
On 1982., normozoo., sve ok.
10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
Panorama - nizak rizik; curica :)
Kolko je curka stara? Bile smo jednom dale prijedlog da se stavi u potpis mjesec i godina kad su rođena ranija djeca čisto da nam bude lakša komunikacija, meni je to super. Čisto kao info.
Joj Ružo, sve me zanima hahahahahaha al nema mi smisla to tu pisati, jednom ako se prebacimo na fejs ili na wz ću te privatno izgnjaviti ;) lijepa razlika jenkod vas, dečki će baš uživati sa malom sekom ❤️
💙 5/2023
Kolko je curka stara? Bile smo jednom dale prijedlog da se stavi u potpis mjesec i godina kad su rođena ranija djeca čisto da nam bude lakša komunikacija, meni je to super. Čisto kao info.
Joj Ružo, sve me zanima hahahahahaha al nema mi smisla to tu pisati, jednom ako se prebacimo na fejs ili na wz ću te privatno izgnjaviti ;) lijepa razlika jenkod vas, dečki će baš uživati sa malom sekom ❤️
Dobar prijedlog to za djecu, staviti ću baš u potpis.
Moja curka ima 2 i pol godine, zove se Lucija. Rođena 3.7.2022., termin mi je bio 7.7.2022., a sada s drugom curkom mi je termin 25.6. 😊
🩷 7/2022
Cure ja sam napravila grupu pa tko se želi pridružiti i biti aktivan slobodno.
Forum će i dalje biti, kome više odgovara gdje. I ja ću dalje čitati forum i javljati se. Ako grupa ne zaživi uvijek imamo forum ili opciju za whatsaap.
https://fb.me/g/4P0AMpdfL/FzVpqGgS?ref=share
Annie koji je naziv grupe da ju pokusam naci na aplikaciji. Tnx! :)
Panorama uredna - it's a 🩵 (IVF baby)
Jutro cure ja sam isto svog malenog odvela u vrtic cure su u skoli ja sam taman marendala popila caj malo gledam tv pa cu lagano krenuti s obavezama po kuci!! Poslala sam zahtijev za pridruziti se grupi a fb ali opet kazem to vam nije moje pravo ime ja ga ne koristim jednom sam napravila radi oglasa jer sam potrazivala auto za kupnju i tako je ostalo zato sam ja bila vise za wocc grupu ali kako je odluceno tako neka bude!!!pozdrwv za sve od nas dvi!! Ako netko ima pregled sretno
+ 10.10.
Cure ja sam napravila grupu pa tko se želi pridružiti i biti aktivan slobodno.
Forum će i dalje biti, kome više odgovara gdje. I ja ću dalje čitati forum i javljati se. Ako grupa ne zaživi uvijek imamo forum ili opciju za whatsaap.
https://fb.me/g/4P0AMpdfL/FzVpqGgS?ref=shareAnnie koji je naziv grupe da ju pokusam naci na aplikaciji. Tnx!
Link sam poslala, naziv grupe je Ljetne bebe 2025. - missMama
🩷 7/2022
Jutro cure ja sam isto svog malenog odvela u vrtic cure su u skoli ja sam taman marendala popila caj malo gledam tv pa cu lagano krenuti s obavezama po kuci!! Poslala sam zahtijev za pridruziti se grupi a fb ali opet kazem to vam nije moje pravo ime ja ga ne koristim jednom sam napravila radi oglasa jer sam potrazivala auto za kupnju i tako je ostalo zato sam ja bila vise za wocc grupu ali kako je odluceno tako neka bude!!!pozdrwv za sve od nas dvi!! Ako netko ima pregled sretno
A to si ti, super dobro došla.
A za whatsaap stvarno mislim da bi bilo jako nepregledno jer nas je puno trenutno. Previše poruka bi bilo.
🩷 7/2022
Pozdrav curkee,menj treba pomoć,ako je koja imala isto iskustvo,trudna sam 9+3,evo drugi dan kako su mi grudi ispuhale i više ne bole,baš sam se uplašila,nisam sinoć i preksinoć ni išla često u wc,mučnine su me izgleda popustile,pa me strah da li se kojoj isto dešavalo da su grudi ispuhale,jajnik me boli ali to mislim da je od prehlade jer sam već 5 dana bolesna,imam gripu.
Sortiraj odgovore
Najstariji