Ja ne radim od pocetka trudnoce..imala sam bolove, krvarenja, mucnine, stalno sam bila umorna, tu i tamo sam povracala. Bila sam par dana u bolnici..jednostavno nisam mogla raditi..a ni sad ne mogu, cim poradim po kuci ili duze hodam boli me donji dio stomaka,a i umorim se brzo...nekad po noci ne spavam najbolje pa sam preko dana nikakva..
Divim se vama koje jos radite..
Sto se tice hrane, ja isto se hranim nezdravo, trazi me vecinom slano...imala sam mucnine i dosta mi je hrane smetalo i bilo je da bilo sto pojedem. A prije trudnoce sam se hranila samo zdravo i jako sam pazila na prehranu....u kasnijoj trudnoci ili kad rodim planiram se vratiti na zdravu prehranu.
35 👩
41👦
• Endometrioza, adenomioza
● Poliklinika Škvorc ●
4/17 - ICSI, 4 🥚, ET - 2 osmostanične vracene, 💙💙
6/24 - IVF, 8 🥚, nema oplođenih, nema transfera
9/24 - ICSI, 5 🥚, 1 ET blastice, 1 ❄️,
🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402 🤰 stiže nam curica 💜
Ružo, opet ja 😅 kolko su blizanci stari? Oprosti ako si već pisala, al sad me svw vezano uz blizance zanima, pogotovo kad netko ima već iskustva.
Pitaj sto god te zanima 😁 napunili su 7.godina, krenuli su u skolu 😊
35 👩
41👦
• Endometrioza, adenomioza
● Poliklinika Škvorc ●
4/17 - ICSI, 4 🥚, ET - 2 osmostanične vracene, 💙💙
6/24 - IVF, 8 🥚, nema oplođenih, nema transfera
9/24 - ICSI, 5 🥚, 1 ET blastice, 1 ❄️,
🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402 🤰 stiže nam curica 💜
Ruza napisali su mi u obavijesti da kasne jer im je povecana potraznja. Navodno bi mi danas trebala doci roba - zivi bili pa vidjeli. Bit ce super ako mi trapke budu male😂 rekla mi je curka s prenatalnih treninga da je od hm-a cekala povrat novca 2 i pol mjeseca, jedva cekam😂
.
Ja isto jos radim, plan mi je pricekati taj zakon o komplikacijama pa ako se izglasa da od ozujka budu vece naknade - tad bih otisla ako Bog da da sve bude dobro. Odnosno ostalo mi je nesto sitno starog godisnjeg (cca 2 tjedna) pa bih prvo to ispucala.
.
Sto se tice whatsapp-a i face-a cini mi se da bi u ovoj fazi face bio bolji jer se mogu pokretati odvojene teme. Whatsapp ce biti tesko pratiti kad nas je puno.
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji