Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

RužaFT

Broj poruka: 127

Prijavi adminu

Ja ne radim od pocetka trudnoce..imala sam bolove, krvarenja, mucnine, stalno sam bila umorna, tu i tamo sam povracala. Bila sam par dana u bolnici..jednostavno nisam mogla raditi..a ni sad ne mogu, cim poradim po kuci ili duze hodam boli me donji dio stomaka,a i umorim se brzo...nekad po noci ne spavam najbolje pa sam preko dana nikakva..
    Divim se vama koje jos radite..
    Sto se tice hrane, ja isto se hranim nezdravo, trazi me vecinom slano...imala sam mucnine i dosta mi je hrane smetalo i bilo je da bilo sto pojedem. A prije trudnoce sam se hranila samo zdravo i jako sam pazila na prehranu....u kasnijoj trudnoci ili kad rodim planiram se vratiti na zdravu prehranu.

35 👩
    41👦
    • Endometrioza, adenomioza
    ● Poliklinika Škvorc ●
    4/17 - ICSI, 4 🥚, ET - 2 osmostanične vracene, 💙💙
    6/24 - IVF, 8 🥚, nema oplođenih, nema transfera
    9/24 - ICSI, 5 🥚, 1 ET blastice, 1 ❄️,
    🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402 🤰 stiže nam curica 💜

• Emi25

Broj poruka: 79

Prijavi adminu

Valjda sam ja jedina koja bi ostala na forumu. Poruke na whatsupp će vam biti nepregledne bolja vam je opcija fejs. Nadam se da ćete bar povremeno pisati i ovdje😊

2016 💙J
    16.10.2024. +

• LuI

Broj poruka: 15

Prijavi adminu

Ja sam isto samo za forum 😊

Baby E 09/2022

Elza

Broj poruka: 573

Prijavi adminu

I ja ću također biti samo na forumu. 
    Čestitam svim novim curama i ostalima na dobrim nalazima i pregledima.

• Tinchilina

Broj poruka: 383

Prijavi adminu

Ma nisam sigurna i da će fejs biti nešto puno bolji od ovog, tako da bum i ja za sad tu.

💙 5/2023

• Tinchilina

Broj poruka: 383

Prijavi adminu

Ružo, opet ja 😅 kolko su blizanci stari? Oprosti ako si već pisala, al sad me svw vezano uz blizance zanima, pogotovo kad netko ima već iskustva.

💙 5/2023

RužaFT

Broj poruka: 127

Prijavi adminu

Tinchilina

Ružo, opet ja 😅 kolko su blizanci stari? Oprosti ako si već pisala, al sad me svw vezano uz blizance zanima, pogotovo kad netko ima već iskustva.

Pitaj sto god te zanima 😁 napunili su 7.godina, krenuli su u skolu 😊

35 👩
    41👦
    • Endometrioza, adenomioza
    ● Poliklinika Škvorc ●
    4/17 - ICSI, 4 🥚, ET - 2 osmostanične vracene, 💙💙
    6/24 - IVF, 8 🥚, nema oplođenih, nema transfera
    9/24 - ICSI, 5 🥚, 1 ET blastice, 1 ❄️,
    🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402 🤰 stiže nam curica 💜

Pukica

Broj poruka: 98

Prijavi adminu

Cure koje ste već na komplikacijama, znate li hoće li nam korigirati iznos nakon povećanja koji bi trebao stupiti na snagu od 1. ožujka ove godine? Meni bi bilo logično da hoće...

Lunolina

Broj poruka: 1559

Prijavi adminu

Ruza napisali su mi u obavijesti da kasne jer im je povecana potraznja. Navodno bi mi danas trebala doci roba - zivi bili pa vidjeli. Bit ce super ako mi trapke budu male😂 rekla mi je curka s prenatalnih treninga da je od hm-a cekala povrat novca 2 i pol mjeseca, jedva cekam😂
    .
    Ja isto jos radim, plan mi je pricekati taj zakon o komplikacijama pa ako se izglasa da od ozujka budu vece naknade - tad bih otisla ako Bog da da sve bude dobro. Odnosno ostalo mi je nesto sitno starog godisnjeg (cca 2 tjedna) pa bih prvo to ispucala.
    .
    Sto se tice whatsapp-a i face-a cini mi se da bi u ovoj fazi face bio bolji jer se mogu pokretati odvojene teme. Whatsapp ce biti tesko pratiti kad nas je puno.

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• greta10

Broj poruka: 230

Prijavi adminu

Lunolina meni je povrat hm-a doso odmah, par dana nakon sto sam vratila
    Ja isto ostajem samo ovdje za sad, pa se nadam da cete i tu nastavit pisat. 
    Ako ima pregleda danas/ovaj tjedan sretno cure🤞🤞

Curica 6/23 🩷

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.