Ne znam zašto mi ne razdvoji tekst, isprike na spojenom🫣

👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Milice ne znam na kakvom si radnom mjestu ali istrazi dopust trudne radnice :) ja radim u jednoj medicini rada i imamo dosta trudnica u zadnje vrijeme koje koriste to pravo naravno ako mogu.
Kod mene je na poslu super situacija, sve smo cure i od pocetka sve znaju i bile su mi bas velika podrska. Dogovorile smo se da cu raditi dok budem mogla i imala volje a zamjena mi je vec dosla tako da nemam neki veliki pritisak.. stvarno sam zahvalna na tome

09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
13.01.2025. UZV- 🎀🎀
url=https://www.tickerfactory.com]
Koliko se stranica ispisalo, i neka je. Svaki savjet je dobrodošao, hvala vam na tome :) Ja muku mučim s nadutošću, osjećam se ko zepelin.
Pixi čestitam Vjerujem da ti je sada nekako lakše, jelda? Sad bi mogla i trakicu staviti :)

Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
On 1982., normozoo., sve ok.
10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
Panorama - nizak rizik; curica :)
Koliko se stranica ispisalo, i neka je. Svaki savjet je dobrodošao, hvala vam na tome :) Ja muku mučim s nadutošću, osjećam se ko zepelin.
Pixi čestitamVjerujem da ti je sada nekako lakše, jelda? Sad bi mogla i trakicu staviti :)
Hoću, samo dok skuzim kako😁😂

👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Cure koje imaju baby wocher koliko cesto ga koristite??ja od kako sam krenula a tek sa krenula npr mogu rec svako tjedan dana!!ne znam koliko je on stetan i da ki je uopce stetan tipa za neku cescu upotrebu cutala sam da nije!! Cisto bi volila vi koje imate da cujem vasa iskustva s obzirom da ja to po prvi puta koristim!!

+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Cure koje imaju baby wocher koliko cesto ga koristite??ja od kako sam krenula a tek sa krenula npr mogu rec svako tjedan dana!!ne znam koliko je on stetan i da ki je uopce stetan tipa za neku cescu upotrebu cutala sam da nije!! Cisto bi volila vi koje imate da cujem vasa iskustva s obzirom da ja to po prvi puta koristim!!
Da se samo malo ispravim ovo svako tjedan dana bi znacilo jednom tjedno ubiti !!

+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Vrtic - da, mala krece u vrtic, ne brinu me bolestine jer sad ima ok imunitet, gori smo muz i ja od nje...
Posao - znaju od 12.tt, svi su ok, drago im i podrska su. Plan mi je raditi do 3. mjeseca, a da li cu ostati duze ovisi o vise faktora. Sad sam ok, prosle me mucnine, imam energije i volje za zivotom pa mi je dobro.
Baby watcher - koristim kak mi dode, nekad 2-3x tjedno, nekad ga ne taknem 2 tjedna

2021. M 💗
Milice žao mi je za takvu situaciju na poslu, držim fige da ipak sve prođe dobro 🙏 Ja planiram sutra na poslu reći svojoj nadređenoj za trudnoću pa potom i ostalima s kojima sam ok. Na svu sreću kod mene je stvarno ok situacija na poslu što se tiče porodiljnih i mislim da će svi biti sretni radi nas. Što se tiče posla planiram raditi do sredine ožujka te ostatak mjeseca koristiti stari godišnji odmor a od 1. travnja onda na komplikacije ako sve bude ok 😊 Slažem se da napravimo facebook grupu ili whatsapp 👌

🙋♀️ 31
🙋 31
+ 20. 10. 2024.
It's a boy 💙
Ima li neki expert da napravi facebook grupu, ja baš ne znam. 😄

🩷 7/2022
🩷 6/2025
Ja bi rade na wocc ja vam fb ne koristim bas i nisam tamo uopce pod svojim imenom jer sam profil napravila samo kad san kupovala auto jer je najbolji izbor oglasa i to je tako ostalo !! Prijatelja nemam ni nista jer stvarno to ne koristim!! Pa ako budete da znate da vam ja onda ulazim tako !! Pa eto kako dogovorite

+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji