Milica bas mi je zao čuti tako nesto za posao, pogotovo danas kad se svi na sva zvona hvale oko zaštite trudnica, onda kad treba zaista vidimo pravo stanje, počevši od iznosa komplikacija pa nadalje...
AnnieP ja sam isto za grupu, moze i wp odmah. Bitno je imati sve na jednom mjestu a i meni baš pomazu savjeti cura kojima ovo nije prva trudnoća.Danas su mi stigli nalazi Panorame, nakon tjedan dana što me baš iznenadilo. Sve je low risk i stize nam djevojčica 💓
👩🏻🦰35, Hasimoto, 👩🏻💻42, Oligozoospermia
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Milice ne znam na kakvom si radnom mjestu ali istrazi dopust trudne radnice :) ja radim u jednoj medicini rada i imamo dosta trudnica u zadnje vrijeme koje koriste to pravo naravno ako mogu.
Kod mene je na poslu super situacija, sve smo cure i od pocetka sve znaju i bile su mi bas velika podrska. Dogovorile smo se da cu raditi dok budem mogla i imala volje a zamjena mi je vec dosla tako da nemam neki veliki pritisak.. stvarno sam zahvalna na tome
👩🏼28 👦🏻30
Dg: idiopatska neplodnost
Amh 29.3
Hsg: uredan
Spermiogram: normo
Pokusavamo od 4/21
11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
oplođenih, ET 1petodnevni, 4🐧.
Beta 19.08 ❌
09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1: 1167.5, beta 2: 2816.7.
07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
Koliko se stranica ispisalo, i neka je. Svaki savjet je dobrodošao, hvala vam na tome :) Ja muku mučim s nadutošću, osjećam se ko zepelin.
Pixi čestitam Vjerujem da ti je sada nekako lakše, jelda? Sad bi mogla i trakicu staviti :)
Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
On 1982., normozoo., sve ok.
10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
Panorama - nizak rizik; curica :)
Koliko se stranica ispisalo, i neka je. Svaki savjet je dobrodošao, hvala vam na tome :) Ja muku mučim s nadutošću, osjećam se ko zepelin.
Pixi čestitamVjerujem da ti je sada nekako lakše, jelda? Sad bi mogla i trakicu staviti :)
Hoću, samo dok skuzim kako😁😂
👩🏻🦰35, Hasimoto, 👩🏻💻42, Oligozoospermia
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Cure koje imaju baby wocher koliko cesto ga koristite??ja od kako sam krenula a tek sa krenula npr mogu rec svako tjedan dana!!ne znam koliko je on stetan i da ki je uopce stetan tipa za neku cescu upotrebu cutala sam da nije!! Cisto bi volila vi koje imate da cujem vasa iskustva s obzirom da ja to po prvi puta koristim!!
+ 10.10.
Cure koje imaju baby wocher koliko cesto ga koristite??ja od kako sam krenula a tek sa krenula npr mogu rec svako tjedan dana!!ne znam koliko je on stetan i da ki je uopce stetan tipa za neku cescu upotrebu cutala sam da nije!! Cisto bi volila vi koje imate da cujem vasa iskustva s obzirom da ja to po prvi puta koristim!!
Da se samo malo ispravim ovo svako tjedan dana bi znacilo jednom tjedno ubiti !!
+ 10.10.
Vrtic - da, mala krece u vrtic, ne brinu me bolestine jer sad ima ok imunitet, gori smo muz i ja od nje...
Posao - znaju od 12.tt, svi su ok, drago im i podrska su. Plan mi je raditi do 3. mjeseca, a da li cu ostati duze ovisi o vise faktora. Sad sam ok, prosle me mucnine, imam energije i volje za zivotom pa mi je dobro.
Baby watcher - koristim kak mi dode, nekad 2-3x tjedno, nekad ga ne taknem 2 tjedna
2021. M 💗
Milice žao mi je za takvu situaciju na poslu, držim fige da ipak sve prođe dobro 🙏 Ja planiram sutra na poslu reći svojoj nadređenoj za trudnoću pa potom i ostalima s kojima sam ok. Na svu sreću kod mene je stvarno ok situacija na poslu što se tiče porodiljnih i mislim da će svi biti sretni radi nas. Što se tiče posla planiram raditi do sredine ožujka te ostatak mjeseca koristiti stari godišnji odmor a od 1. travnja onda na komplikacije ako sve bude ok 😊 Slažem se da napravimo facebook grupu ili whatsapp 👌
🙋♀️ 31
🙋 31
+ 20. 10. 2024.
Sortiraj odgovore
Najstariji