Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

petrucika

Broj poruka: 507

Prijavi adminu

Ja bi rade na wocc ja vam fb ne koristim bas i nisam tamo uopce pod svojim imenom jer sam profil napravila samo kad san kupovala auto jer je najbolji izbor oglasa i to je tako ostalo !! Prijatelja nemam ni nista jer stvarno to ne koristim!! Pa ako budete da znate da vam ja onda ulazim tako !! Pa eto kako dogovorite

+ 10.10.

Emma05

Broj poruka: 676

Prijavi adminu

Baš ste se raspisale 😄. Što se tiče hrane ja zadnjih 10ak dana sve živo jedem. Minimalnu odbojnost prema hrani imam sada. Na dane. Danas sam pojela mišanciju za ručak (volim te čorbe) a za večeru smo ja i muž otišli do restorana da se malo maknem iz kuće pa sam smazala friganje lignje i pomfrija😍🥰..i za desert palačinke od nutele. Vagala sam se jučer, još sam na istoj kilaži ali ne sumnjam da mi nece krenuti sada skupa sa apetitom i kilaža🙈. Prava 3mj sam baš imala odbojnost prema hrani i mučnine al sam sve jela. 
    Što se tiče bolovanja ja sam odustna s posla još od prvog dana transfera. Koristila sam tih 2 tjedna bo na ivf postupak pa sam otvorila stari godišnji do nove godine pa novi godišnji nakon nove godine. I tek u veljači ću otvorit komplikacije. Znala sam i raditi nakon transfera pa bi imala biokemijsku i imala sam dvije biokemijske prošlu godinu. Jednostavno nisam htjela više riskirati pa sam ostala odma doma.
    I ja sam za grupu samo bi mi žao bilo da forum skroz utihne😏. Fejs imam ali ga ne koristim. 

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
    15 g radimo na 👶, 7 operacija (2 vanmaternične)
    14i transfer - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

RužaFT

Broj poruka: 127

Prijavi adminu

Tinchilina

I da, zabiravila sam pitat Ružu, gdje je uzela i za koliko baby watcher?

Isti sam narucila, po istoj cijeni. cekam da mi dođe...
    Lunolina kako to da ti nije toliko dugo dosao paket iz h&m-a? Jesi li im se javljala?
    Ja sam imala u prvoj trudnoci aventovu rucnu i nekako mi je to sve tesko i sporo bilo, a s blizancima umorna kao pas...znala sam i "zakunjati" dok sam se izdajala 🙄 ne znam kakve su elektricne?! Mislila sam elektricnu uzeti...

35 👩
    41👦
    • Endometrioza, adenomioza
    ● Poliklinika Škvorc ●
    4/17 - ICSI, 4 🥚, ET - 2 osmostanične vracene, 💙💙
    6/24 - IVF, 8 🥚, nema oplođenih, nema transfera
    9/24 - ICSI, 5 🥚, 1 ET blastice, 1 ❄️,
    🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402 🤰 stiže nam curica 💜

• Tinchilina

Broj poruka: 375

Prijavi adminu

Ružo, jel ja to dobro čitam, imaš troje djece, od čega i blizance? Ili sam krivo shvatila post.
    Meni je ok odmah wazzap, al znam da će onda biti puuuuno više brbljanja 😄

💙 5/2023

lolola13

Broj poruka: 148

Prijavi adminu

Meni ok i fejs i whatsapp 🤗

Pixi

Broj poruka: 275

Prijavi adminu

Mislim da nam je lakše napraviti wp grupu.
    Šta ostale kazu?

👩🏻‍🦰35, Hasimoto, 👩🏻‍💻42, Oligozoospermia
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

• Andrea41

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

Pozdrav curke! Ja sam uz pomoć IVFa ostala trudna nakon više godina pokušavanja tako da se još uvijek više bojim nego veselim... Danas mi je 10x3 i termin mi je 2.8. Od transfera koristim Duphaston 3x1 i Cyclogest 2x2 zbog manjka progesterona  i Euthyrox 88mg. 
    Nemam previše simptoma osim laganih mučnina i želje za ugljikohidratima. 🤣 Trudim se održati težinu prvih 3 mjeseca i nadam se da ću uspjeti.  🙏
    Sutra idem na Nifty test na prijedlog doktorice i 13.1. na UZV. 
    Je li tko od vas radio Nifty test? 

• AnnieP

Broj poruka: 176

Prijavi adminu

Tinchilina

Ružo, jel ja to dobro čitam, imaš troje djece, od čega i blizance? Ili sam krivo shvatila post.

Puno nas je pa će biti jako puno poruka, opet nepregledno i teško za sve pročitati na kraju dana ili par dana kad se skupi.
    To je moje mišljenje. 😄

🩷 7/2022

RužaFT

Broj poruka: 127

Prijavi adminu

Tinchilina

Imam dva sina, blizance i sad smo u iscekivanju seke 😊

35 👩
    41👦
    • Endometrioza, adenomioza
    ● Poliklinika Škvorc ●
    4/17 - ICSI, 4 🥚, ET - 2 osmostanične vracene, 💙💙
    6/24 - IVF, 8 🥚, nema oplođenih, nema transfera
    9/24 - ICSI, 5 🥚, 1 ET blastice, 1 ❄️,
    🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402 🤰 stiže nam curica 💜

• Olivia888

Broj poruka: 41

Prijavi adminu

AnnieP

Tinchilina

Puno nas je pa će biti jako puno poruka, opet nepregledno i teško za sve pročitati na kraju dana ili par dana kad se skupi.
    To je moje mišljenje. 😄

Ja se slazem s AnnieP tako da za pocetak glasam za fejs grupu 🤗

Panorama uredna - it's a 🩵 (IVF baby)

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.