Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Emma05
    06. Siječanj 2025. 19:43

Baš ste se raspisale 😄. Što se tiče hrane ja zadnjih 10ak dana sve živo jedem. Minimalnu odbojnost prema hrani imam sada. Na dane. Danas sam pojela mišanciju za ručak (volim te čorbe) a za večeru smo ja i muž otišli do restorana da se malo maknem iz kuće pa sam smazala friganje lignje i pomfrija😍🥰..i za desert palačinke od nutele. Vagala sam se jučer, još sam na istoj kilaži ali ne sumnjam da mi nece krenuti sada skupa sa apetitom i kilaža🙈. Prava 3mj sam baš imala odbojnost prema hrani i mučnine al sam sve jela. 
    Što se tiče bolovanja ja sam odustna s posla još od prvog dana transfera. Koristila sam tih 2 tjedna bo na ivf postupak pa sam otvorila stari godišnji do nove godine pa novi godišnji nakon nove godine. I tek u veljači ću otvorit komplikacije. Znala sam i raditi nakon transfera pa bi imala biokemijsku i imala sam dvije biokemijske prošlu godinu. Jednostavno nisam htjela više riskirati pa sam ostala odma doma.
    I ja sam za grupu samo bi mi žao bilo da forum skroz utihne😏. Fejs imam ali ga ne koristim. 

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    07/2025 Baby E🎀💖🧸😍🥰🌸🩰✨️🌞⭐️

RužaFT
    06. Siječanj 2025. 19:54

Tinchilina

I da, zabiravila sam pitat Ružu, gdje je uzela i za koliko baby watcher?

Isti sam narucila, po istoj cijeni. cekam da mi dođe...
    Lunolina kako to da ti nije toliko dugo dosao paket iz h&m-a? Jesi li im se javljala?
    Ja sam imala u prvoj trudnoci aventovu rucnu i nekako mi je to sve tesko i sporo bilo, a s blizancima umorna kao pas...znala sam i "zakunjati" dok sam se izdajala 🙄 ne znam kakve su elektricne?! Mislila sam elektricnu uzeti...

🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402

🤰 stiže nam curica 💜

• Tinchilina
    06. Siječanj 2025. 20:05

Ružo, jel ja to dobro čitam, imaš troje djece, od čega i blizance? Ili sam krivo shvatila post.
    Meni je ok odmah wazzap, al znam da će onda biti puuuuno više brbljanja 😄

27.05.25 ❤️💙
    💙 5/2023

lolola13
    06. Siječanj 2025. 20:12

Meni ok i fejs i whatsapp 🤗

Pixi
    06. Siječanj 2025. 20:16

Mislim da nam je lakše napraviti wp grupu.
    Šta ostale kazu?

👩🏻‍🦰35, 👩🏻‍💻42
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

• Andrea41
    06. Siječanj 2025. 20:23

Pozdrav curke! Ja sam uz pomoć IVFa ostala trudna nakon više godina pokušavanja tako da se još uvijek više bojim nego veselim... Danas mi je 10x3 i termin mi je 2.8. Od transfera koristim Duphaston 3x1 i Cyclogest 2x2 zbog manjka progesterona  i Euthyrox 88mg. 
    Nemam previše simptoma osim laganih mučnina i želje za ugljikohidratima. 🤣 Trudim se održati težinu prvih 3 mjeseca i nadam se da ću uspjeti.  🙏
    Sutra idem na Nifty test na prijedlog doktorice i 13.1. na UZV. 
    Je li tko od vas radio Nifty test? 

AnnieP
    06. Siječanj 2025. 20:32

Tinchilina

Ružo, jel ja to dobro čitam, imaš troje djece, od čega i blizance? Ili sam krivo shvatila post.

Puno nas je pa će biti jako puno poruka, opet nepregledno i teško za sve pročitati na kraju dana ili par dana kad se skupi.
    To je moje mišljenje. 😄

🩷 7/2022
    🩷 6/2025

RužaFT
    06. Siječanj 2025. 21:16

Tinchilina

Imam dva sina, blizance i sad smo u iscekivanju seke 😊

🤰 stiže nam curica 💜

• Olivia888
    06. Siječanj 2025. 21:27

AnnieP

Tinchilina

Puno nas je pa će biti jako puno poruka, opet nepregledno i teško za sve pročitati na kraju dana ili par dana kad se skupi.
    To je moje mišljenje. 😄

Ja se slazem s AnnieP tako da za pocetak glasam za fejs grupu 🤗

Panorama uredna - it's a 🩵 (IVF baby)

RužaFT
    06. Siječanj 2025. 21:31

Ja ne radim od pocetka trudnoce..imala sam bolove, krvarenja, mucnine, stalno sam bila umorna, tu i tamo sam povracala. Bila sam par dana u bolnici..jednostavno nisam mogla raditi..a ni sad ne mogu, cim poradim po kuci ili duze hodam boli me donji dio stomaka,a i umorim se brzo...nekad po noci ne spavam najbolje pa sam preko dana nikakva..
    Divim se vama koje jos radite..
    Sto se tice hrane, ja isto se hranim nezdravo, trazi me vecinom slano...imala sam mucnine i dosta mi je hrane smetalo i bilo je da bilo sto pojedem. A prije trudnoce sam se hranila samo zdravo i jako sam pazila na prehranu....u kasnijoj trudnoci ili kad rodim planiram se vratiti na zdravu prehranu.

🤰 stiže nam curica 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI