Ja bi rade na wocc ja vam fb ne koristim bas i nisam tamo uopce pod svojim imenom jer sam profil napravila samo kad san kupovala auto jer je najbolji izbor oglasa i to je tako ostalo !! Prijatelja nemam ni nista jer stvarno to ne koristim!! Pa ako budete da znate da vam ja onda ulazim tako !! Pa eto kako dogovorite
+ 10.10.
Baš ste se raspisale 😄. Što se tiče hrane ja zadnjih 10ak dana sve živo jedem. Minimalnu odbojnost prema hrani imam sada. Na dane. Danas sam pojela mišanciju za ručak (volim te čorbe) a za večeru smo ja i muž otišli do restorana da se malo maknem iz kuće pa sam smazala friganje lignje i pomfrija😍🥰..i za desert palačinke od nutele. Vagala sam se jučer, još sam na istoj kilaži ali ne sumnjam da mi nece krenuti sada skupa sa apetitom i kilaža🙈. Prava 3mj sam baš imala odbojnost prema hrani i mučnine al sam sve jela.
Što se tiče bolovanja ja sam odustna s posla još od prvog dana transfera. Koristila sam tih 2 tjedna bo na ivf postupak pa sam otvorila stari godišnji do nove godine pa novi godišnji nakon nove godine. I tek u veljači ću otvorit komplikacije. Znala sam i raditi nakon transfera pa bi imala biokemijsku i imala sam dvije biokemijske prošlu godinu. Jednostavno nisam htjela više riskirati pa sam ostala odma doma.
I ja sam za grupu samo bi mi žao bilo da forum skroz utihne😏. Fejs imam ali ga ne koristim.
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
15 g radimo na 👶, 7 operacija (2 vanmaternične)
14i transfer - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
I da, zabiravila sam pitat Ružu, gdje je uzela i za koliko baby watcher?
Isti sam narucila, po istoj cijeni. cekam da mi dođe...
Lunolina kako to da ti nije toliko dugo dosao paket iz h&m-a? Jesi li im se javljala?
Ja sam imala u prvoj trudnoci aventovu rucnu i nekako mi je to sve tesko i sporo bilo, a s blizancima umorna kao pas...znala sam i "zakunjati" dok sam se izdajala 🙄 ne znam kakve su elektricne?! Mislila sam elektricnu uzeti...
35 👩
41👦
• Endometrioza, adenomioza
● Poliklinika Škvorc ●
4/17 - ICSI, 4 🥚, ET - 2 osmostanične vracene, 💙💙
6/24 - IVF, 8 🥚, nema oplođenih, nema transfera
9/24 - ICSI, 5 🥚, 1 ET blastice, 1 ❄️,
🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402 🤰 stiže nam curica 💜
Pozdrav curke! Ja sam uz pomoć IVFa ostala trudna nakon više godina pokušavanja tako da se još uvijek više bojim nego veselim... Danas mi je 10x3 i termin mi je 2.8. Od transfera koristim Duphaston 3x1 i Cyclogest 2x2 zbog manjka progesterona i Euthyrox 88mg.
Nemam previše simptoma osim laganih mučnina i želje za ugljikohidratima. 🤣 Trudim se održati težinu prvih 3 mjeseca i nadam se da ću uspjeti. 🙏
Sutra idem na Nifty test na prijedlog doktorice i 13.1. na UZV.
Je li tko od vas radio Nifty test?
Ružo, jel ja to dobro čitam, imaš troje djece, od čega i blizance? Ili sam krivo shvatila post.
Meni je ok odmah wazzap, al znam da će onda biti puuuuno više brbljanja 😄
Puno nas je pa će biti jako puno poruka, opet nepregledno i teško za sve pročitati na kraju dana ili par dana kad se skupi.
To je moje mišljenje. 😄
🩷 7/2022
Ružo, jel ja to dobro čitam, imaš troje djece, od čega i blizance? Ili sam krivo shvatila post.
Imam dva sina, blizance i sad smo u iscekivanju seke 😊
35 👩
41👦
• Endometrioza, adenomioza
● Poliklinika Škvorc ●
4/17 - ICSI, 4 🥚, ET - 2 osmostanične vracene, 💙💙
6/24 - IVF, 8 🥚, nema oplođenih, nema transfera
9/24 - ICSI, 5 🥚, 1 ET blastice, 1 ❄️,
🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402 🤰 stiže nam curica 💜
Puno nas je pa će biti jako puno poruka, opet nepregledno i teško za sve pročitati na kraju dana ili par dana kad se skupi.
To je moje mišljenje. 😄
Ja se slazem s AnnieP tako da za pocetak glasam za fejs grupu 🤗
Panorama uredna - it's a 🩵 (IVF baby)
Sortiraj odgovore
Najstariji