Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Emma05

Broj poruka: 673

Prijavi adminu

Tinchilina

Potpisujem ovo da je skroz normalno na svaku stvar "paničariti" jer sam i sama takva, i niš mi ne pomaže kaj sam već rodila. Svaki dan imam neke nove simptome, bolove itd itd i jednostavno se nadam najboljem i čekam sljedeći pregled. Al i ja sam dosta oprezna i ne bih se usudila još ništa veće kupovati, ok mi je eventualno neke sitnije stvari i to, al počela sam.gledati pa kad dođe za to vrijeme, tamo oko 30. Tj bi išla u kupovinu konkretnijih stvari.

Ja moram dvije sobe renovirati i to ću nastojati sada čim zatopli... pa polako nakon toga gledati kupiti veće stvari🥰

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
    15 g radimo na 👶, 7 operacija (2 vanmaternične)
    14i transfer - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

lolola13

Broj poruka: 135

Prijavi adminu

Emma05 i ja imam te bolove bas dole lijevo i zna me zabrinuti ali koliko sam citala normalno je sve dok ne krenemo gubiti svijest ili prokrvarimo - to je uglavnom alarm za uzbunu. Ovo ostalo se valjda organi pomicu, maternica siri, ligamenti istezu... Nasla sam da za te bolove pomaze raditi kegelove vjezbe i sad kad se sjetim kroz dan ili cim osjetim bolove krenem s tim i prode me. A mozda jednostavno vec prolaze i zbog tjedna trudnoce 🤷‍♀️ Ja sam inace po prirodi dosta anksiozna ali od ovih trudnickih hormona sam skoz chill i super mi je, nadam se da ce me tako drzati i nakon poroda 😂 Tako da evo postoje izgleda i trudnice koje ni oko cega ne brinu 🙈

• greta10

Broj poruka: 228

Prijavi adminu

Cure s todlerima jel krecu sutra u vrtic? Evo vec me jeza hvata novog kruga bolestina nakon praznika🙈 
    A ja se vracam na posao. Bas se veselim malo medju ljude i da se obucem i imam frizuru. 

Curica 6/23 🩷

• AnnieP

Broj poruka: 171

Prijavi adminu

greta10

Cure s todlerima jel krecu sutra u vrtic? Evo vec me jeza hvata novog kruga bolestina nakon praznika🙈
    A ja se vracam na posao. Bas se veselim malo medju ljude i da se obucem i imam frizuru.

Ja se veselim vrtiću, moja je sad 2 i pol tjedna kod kuće. Prije toga je bila dva puta bolesna i bila više kod kuće nego u vrtiću, ja mirovala, stalno je samnom bila. Veselim se da ide u vrtić da nešto napravim. Prvo ću sutra njenu sobu, riješiti se pola igračaka, dobila je hrpu sad za sv. Nikolu pa sv. Luciju i Božić. Ima 9 beba, 3 blagajne itd.

🩷 7/2022

petrucika

Broj poruka: 500

Prijavi adminu

Jutro cure!! Vidim tema vrtic 😀 i moji sutra krecu u skolu i vrtic bas ce mi dobro doci i malo mira i da nesto napravim po kuci!! Muz radi ja budem sama ujutro i bas mi pase taj mir to vrime kad nesto mogu napraviti ili jednostavno skuhati si kavu ili caj i malo uzivati u miru😆ja hvala Bogu nemam bolova ali ocito imam lagane bh kontrakcije jer osjetim s vrimena na vrime zatezanje droba!!nocas sam u vc isla bar pet puta umori me to i nista se ne naspavam!!!jel osjecate bebice??ja osjetim komesanje i ponekadd rijetko uz to komesanje doslovno ko da me tako njezno dotakla samo ali ugl je to komesanje!! I to ugl samo kad se ja umirim!!☺️

+ 10.10.

• Olivia888

Broj poruka: 39

Prijavi adminu

Cure, ima li koja problem sa zelucem, kako si pomazete? Prije trudnoce nisam imala nikakvih problema, mogla sam pojesti bilo sto u bilo koje doba. Zadnjih tjedan dva mi vecina hrane jako lose sjeda, kavu sam morala skroz izbaciti i zna me bas boliti zludac uz povremene zgaravice. Dugo sam povracala (i dalje povremeno) i pretpostavljam da se sluznica izirititala. 

Panorama uredna - it's a 🩵 (IVF baby)

lolola13

Prijavi adminu

petrucika

Jutro cure!! Vidim tema vrtic 😀 i moji sutra krecu u skolu i vrtic bas ce mi dobro doci i malo mira i da nesto napravim po kuci!! Muz radi ja budem sama ujutro i bas mi pase taj mir to vrime kad nesto mogu napraviti ili jednostavno skuhati si kavu ili caj i malo uzivati u miru😆ja hvala Bogu nemam bolova ali ocito imam lagane bh kontrakcije jer osjetim s vrimena na vrime zatezanje droba!!nocas sam u vc isla bar pet puta umori me to i nista se ne naspavam!!!jel osjecate bebice??ja osjetim komesanje i ponekadd rijetko uz to komesanje doslovno ko da me tako njezno dotakla samo ali ugl je to komesanje!! I to ugl samo kad se ja umirim!!☺️

Ja isto tako osjetim navecer kao lagano komesanje i par dodira koji ce vjerojatno s vremenom postati udarci 😂 Svaki put me razveseli kad mi se javi 🥰

lolola13

Prijavi adminu

Olivia888

Cure, ima li koja problem sa zelucem, kako si pomazete? Prije trudnoce nisam imala nikakvih problema, mogla sam pojesti bilo sto u bilo koje doba. Zadnjih tjedan dva mi vecina hrane jako lose sjeda, kavu sam morala skroz izbaciti i zna me bas boliti zludac uz povremene zgaravice. Dugo sam povracala (i dalje povremeno) i pretpostavljam da se sluznica izirititala.

Imam ja problema i sto se mene tice nema pomoci... vec mjesecima, od kad su mi krenule mucnine mi je krenulo i to s grcevima i bolovima u želucu i crijevima i nisam nasla sto pomaze. S obzirom da imam i strasnu odbojnost prema hrani moram jesti apsolutno nezacinjeno (samo sol), basic hranu, minimalno povrca podnosim (mrkva, krumpir, grasak i sl), a voce mi pase samo borovnica, naranca i mandarina... Prehrana mi je ocajna ali na zalost tijelo ne prihvaca ostalo. Uglavnom jedem sireve i kruh/krumpir/zgance i neke ful jednostavne ruckove. E da, mogu i ribu 😅 Ali przeno ne smijem, ta mast me bas ubije... od masti mogu samo bucino i maslinovo ulje uz paradajz, ostalo ne daj boze. Lose mi je i od masnijeg vrhnja ili mlijeka... Pa ako ti je kao meni nema druge nego skroz prilagodit prehranu na ono kaj te ne iritira

• Olivia888

Broj poruka: 39

Prijavi adminu

lolola13

Olivia888

Imam ja problema i sto se mene tice nema pomoci… vec mjesecima, od kad su mi krenule mucnine mi je krenulo i to s grcevima i bolovima u želucu i crijevima i nisam nasla sto pomaze. S obzirom da imam i strasnu odbojnost prema hrani moram jesti apsolutno nezacinjeno (samo sol), basic hranu, minimalno povrca podnosim (mrkva, krumpir, grasak i sl), a voce mi pase samo borovnica, naranca i mandarina… Prehrana mi je ocajna ali na zalost tijelo ne prihvaca ostalo. Uglavnom jedem sireve i kruh/krumpir/zgance i neke ful jednostavne ruckove. E da, mogu i ribu 😅 Ali przeno ne smijem, ta mast me bas ubije… od masti mogu samo bucino i maslinovo ulje uz paradajz, ostalo ne daj boze. Lose mi je i od masnijeg vrhnja ili mlijeka… Pa ako ti je kao meni nema druge nego skroz prilagodit prehranu na ono kaj te ne iritira

Hvala na iskustvu, kao da moju situaciju opisujes. Meni odgovara caj od mente, nekako mi smiri zeludac. Nema ni meni druge nego potpuno prilagoditi prehranu stanju, jucer sam pojela jedan cevap za rucak (uz ostalo) i danas mi je grozno. Od danas samo kuhano. 🥲 

Panorama uredna - it's a 🩵 (IVF baby)

petrucika

Broj poruka: 500

Prijavi adminu

lolola13

petrucika

Ja isto tako osjetim navecer kao lagano komesanje i par dodira koji ce vjerojatno s vremenom postati udarci 😂 Svaki put me razveseli kad mi se javi 🥰

Daaa to komesanje hahah bas onako slatko ja ponekad pomislim Boze sto radi ja imam osjecaj ko da se samo orevrce i skace unutra kao nekakve vibracije osjetim i onda jako ritko slucajni dodir ali tooliko njezno da se jedva osjeti😍i to uglavno kad ja legnem u krevet i namistim se valjda se onda i ona krene namistat🤣😍

+ 10.10.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.