Jasamja pa to je prva trakica pala💪💪💪 sad pratis svaki dan?
Za strije ja se mazem bademovim uljem s kojim mazem i bebu i u prvoj nisam dobila strije, al kak ste vec rekle vise je genetika neg mazanje. Prenatal almagea i TerrAnova (kad popijem jedne uzmem druge) nisam mogla odlucit koji su mi bolji pa zato tako.
Hej, bome je. Jučer sam isto napravila jednu u danas ponovno ponavljam pa vam ponovno stavim sliku 😂😂 nakon nje pišem mail ginekologu da me naruči za pregled. 🤞 Kako si ti?
👩 32
👦 34
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Jutro cure vidim vec pijete magnetij ja jos ne ali kupim donat kad imam problem s probavom!!ja sam prehladena nos i grlo i bas se osjecam ko bolesno a ove dane me bas cekaju obaveze rodendani djecji putovanje pregled svasta mi se nagoralo vec od sutra pa do sredine iduceg tjedna!!nadan se da cu brzo doci sebi!!inace ja nemam nikakvih problem osim nekad tu nadutost ali kako san zagazila u ive malo vece tjedne vidim da mi i to popusta lagano tako da osim cescih odlazaka u wc nemam nista drugo i to da san stalno gladna ali cak punoo manje nego na pocetku definitivno!!!
Ja ga pijem jer mi svi govore da na vrijeme uzimam jer će mi prevenirati kasnije moguće grčeve u nogama koji navodno budu strašni. Ja neznam, nemam iskustva. Ali ima naravno i ostalih benefita. A i Mg se smije uzimati do nekog tjedna trudnoće ne sjećam se točno kojeg ali izvidim. Bilo je spomena nešto vezano za maternicu i tvrdoću..
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
15 g radimo na 👶, 7 operacija (2 vanmaternične)
14i transfer - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Ja pijem Prenatal od Dietpharma, ima jedna vitaminska kapsula i jedna s ribljim uljem. Strije nisam dobila u prvoj trudnoci, koristila sam Melem mama ulje i kremu. Ali zato imam po bedrima jos iz puberteta
Tako i ja još iz puberteta vučem neke strije jer sam se naglo razvila. Sada ali i inače se mažem bademovim i avokado uljem tako da ništa zapravo specijalno nisam ni promijenila. Inače ulja obozavam i za tijelo i za lice.
Jučer i prekjučer nikakvih simptoma danas me mučnine razvalile evo me zakucalo na kauč..ne mogu makac🤢...al neka njih. Draže mi je da osjećam nešto 😉😆..bebica je tu💕
Evo da se i ja javim. Pila sam novalac koji mi je bio super pa mi je netko rekao da nema dovoljno folne i da pijem almagea. Od almagee mi je bilo stravicno lose pa sam ih izbacila i onda mi je dr rekao da pijem samo folat od solgara da mi ne treba nista drugo. Ja sam si uz folat kupila i prenatal od natural wealtha jer ima vise folne od novalaca pa sad kombiniram folat i prenatal - kako mi koji dan dode tako popijem. A Mg pijem povremeno (DM -ov Magnezij Kalij u prahu), kako se sjetim. ..... A sto se tice strija imam ih od puberteta koliko hoces 😂 tako da me sada ne zabrinjavaju previse ali sam svejedno kupila neke kreme i ulja u mazem se one dane kada nisam previse lose za to... cak mi je i bitnije mazat grudi jer su mi strasno narasle, tako da sam s mazanjem krenula prakticki odmah. Trbuh mi je isto vec iskocio, ali kako i inace imam 10ak kg viska cini mi se da je vise do toga nego do bebe 🤭
Jutro cure vidim vec pijete magnetij ja jos ne ali kupim donat kad imam problem s probavom!!ja sam prehladena nos i grlo i bas se osjecam ko bolesno a ove dane me bas cekaju obaveze rodendani djecji putovanje pregled svasta mi se nagoralo vec od sutra pa do sredine iduceg tjedna!!nadan se da cu brzo doci sebi!!inace ja nemam nikakvih problem osim nekad tu nadutost ali kako san zagazila u ive malo vece tjedne vidim da mi i to popusta lagano tako da osim cescih odlazaka u wc nemam nista drugo i to da san stalno gladna ali cak punoo manje nego na pocetku definitivno!!!Ja ga pijem jer mi svi govore da na vrijeme uzimam jer će mi prevenirati kasnije moguće grčeve u nogama koji navodno budu strašni. Ja neznam, nemam iskustva. Ali ima naravno i ostalih benefita. A i Mg se smije uzimati do nekog tjedna trudnoće ne sjećam se točno kojeg ali izvidim. Bilo je spomena nešto vezano za maternicu i tvrdoću..
Meni ga doktor preporuci kad dide vrime obicno zbog same maternice i tih bh kontrakcija koje bi znala rano osjetit pa da se to malo smiri jer maternica jeste misic i nez pije se tamo do 35 ili 37tt
+ 10.10.
Sortiraj odgovore
Najstariji