Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

NanaBanana23

Broj poruka: 44

Prijavi adminu

S time da povremeno me stomak zaboli na minutu dvije 🤦‍♀️ 

• cupko

Broj poruka: 84

Prijavi adminu

NanaBanana23

Jel tko imao neki oblik krvarenja poslje pozitivnog testa? Tipa ono roza na papiru da ostaje ili smedje?Nema ugrusaka i to sve,nije svjeza krv…mislila sam da je implantacijsko,ali evo vec 3 dan traje…🤦‍♀️ nisam radila test jutros…🤦‍♀️

Ja sam tjedan dana nakon pozitivnog testa imala smeđi iscjedak (krvarenje, stara krv). Ginek me odmah naručila na hitan pregled jer i smeđi iscjedak ne mora ništa značiti, a može svašta. Kod mene nije vidjela razlog krvarenja, ali do 12. tjedna moram svejedno piti progesteron (Duphaston). Po tabletama i uz mirovanje mi je prošlo nakon jedno 2 dana krvarenje. 

28👩🏽
    29🧔🏽‍♂️
    9.9. + prvi put iz prve 🥰
    28.11. dečko 💙

NanaBanana23

Prijavi adminu

Meni je bas roza krv,poslje brisanja u jednom trenutku je bila samo smedja i to je to 🤦‍♀️

• ITM

Broj poruka: 155

Prijavi adminu

NanaBanana23

Meni je bas roza krv,poslje brisanja u jednom trenutku je bila samo smedja i to je to 🤦‍♀️

U prošloj trudnoći sam imala hematom koji je krvario...
    Jesi se naručila na pregled? Mislim da će ti ubrzati termin pregleda ako kažeš da imaš rozi iscjedak.

8./2023. biokemijska
    17.2. 2024. M 🩷🪽
    10./2024. Missed ab

• K.I.M

Broj poruka: 26

Prijavi adminu

Ma ja vam sutra tek vadim drugu betu, nisam se jos ni narucila na pregled. 
    Javim vam rezultate bete 🤗🤞

Oboje 30 g.
    PCOS, AMH 1,1 ug/L
    1. trudnoća ❌ 2023.g (missed abortion, prekid u 11.tj)
    2. trudnoća ❌ 2024.g (missed abortion, prekid u 7.tj)
    Prikupljamo nalaze ⏳

• cupko

Broj poruka: 84

Prijavi adminu

ITM

NanaBanana23

U prošloj trudnoći sam imala hematom koji je krvario…
    Jesi se naručila na pregled? Mislim da će ti ubrzati termin pregleda ako kažeš da imaš rozi iscjedak.

Slažem ae. Ja bih za sve rozo/smeđe/crveno provjerila s ginek pa makar ispalo da nije ništa i da je samo implatacijsko krvarenje 🙂

28👩🏽
    29🧔🏽‍♂️
    9.9. + prvi put iz prve 🥰
    28.11. dečko 💙

• K.I.M

Broj poruka: 26

Prijavi adminu

jasamja

K.I.M

Došli nalazi bete 350. Sada čekam petak.. 🙂 🤞
    Ja od simptoma imam samo punije grudi i to je jedini simptom koji je trenutno konstantan. Jedno dva dana me mučila nesanica, pa jedan nikako da se najedem, jučer sam imala lagani tupu bol..a danas sam baš nekako ok.
    Kako vi stojite sa simptomima?
    Super beta 👍
    Sutra vadiš ponovno ili imaš pregled?
    Mene bole grudi od kad sam dobila plus na testu, nemam neku pretjeranu glad, i ujutro skoro ništa ne mogu jest, a inače čim sam ujutro otvorila oči prvo je bila hrana na tapeti. I zadnjih par dana sam puna prištića 🙄

I ja sam puna prišteva 🫣

Oboje 30 g.
    PCOS, AMH 1,1 ug/L
    1. trudnoća ❌ 2023.g (missed abortion, prekid u 11.tj)
    2. trudnoća ❌ 2024.g (missed abortion, prekid u 7.tj)
    Prikupljamo nalaze ⏳

NanaBanana23

Prijavi adminu

cupko

ITM

NanaBanana23

U prošloj trudnoći sam imala hematom koji je krvario…
    Slažem ae. Ja bih za sve rozo/smeđe/crveno provjerila s ginek pa makar ispalo da nije ništa i da je samo implatacijsko krvarenje 🙂

A pitala sam sestru,rekla je da po opisu to je sasvim normalno da se ne brinem,ali ako cu bit mirnije duse da odem na hitnu ginekolosku i da vidim jel sve ok,ali kaze po svemu sudeci da je sve uredu...narucena sam tek iduci petak na pregled i to im je prerano,ali zbog nekih stvari moram ranije obaviti pregled 🥴

• Tea031

Broj poruka: 9

Prijavi adminu

Cure,ja nikako uhvatiti vremena pa svakoj posebno odgovoriti.
    Prvo čestitam novim trudnicama i želim im urednu i školsku trudnoću,a puno snage šaljem ženicama sa biokemijskim trudnoćama i želim da nam se što prije pridruže i zajedno odbrojavamo do termina poroda.
    Ja sam nekidan pisala kako imam zakazan prvi pregled 29.10. i jučer prolazim kraj privatne poliklinike i reko ma idem pitati kada mogu kod njih dobiti termin i danas sam bila 😀 danas san točno 6 tjedana, vidjela se bebica od 0.33 cm i srce je kucalo tako da mirnije sada čekam pregled 29.10 kod svoje ginekologinje.
    Sretno i vama koje idete sada ovih dana na preglede 🤗🤗

jasamja

Broj poruka: 878

Prijavi adminu

Lola13 dobrodošla i čestitam 🙂

👩 32
    👦 34
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.