Cure,ja nikako uhvatiti vremena pa svakoj posebno odgovoriti.
Prvo čestitam novim trudnicama i želim im urednu i školsku trudnoću,a puno snage šaljem ženicama sa biokemijskim trudnoćama i želim da nam se što prije pridruže i zajedno odbrojavamo do termina poroda.
Ja sam nekidan pisala kako imam zakazan prvi pregled 29.10. i jučer prolazim kraj privatne poliklinike i reko ma idem pitati kada mogu kod njih dobiti termin i danas sam bila 😀 danas san točno 6 tjedana, vidjela se bebica od 0.33 cm i srce je kucalo tako da mirnije sada čekam pregled 29.10 kod svoje ginekologinje.
Sretno i vama koje idete sada ovih dana na preglede 🤗🤗
Super, čestitam 🙂
👩 32
👦 34
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Kim kod mene je isto punije grudi i ta kao tupa bol kao pred mengu nezz se tocno izrazit i nesanica isto apetit onako na dane mozda vise u vecernjim satima sutra imam prvi pregled nadan se da ce biti ok..zelim ti skolsku trudnocu❤️Javi kako je prošao pregled 🤞Ocu javim se veceras bas me drzi lagana nervoza samo da sve bude ok🥰
Hej, kako je prošao pregled? Sve uredu?
👩 32
👦 34
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Kim kod mene je isto punije grudi i ta kao tupa bol kao pred mengu nezz se tocno izrazit i nesanica isto apetit onako na dane mozda vise u vecernjim satima sutra imam prvi pregled nadan se da ce biti ok..zelim ti skolsku trudnocu❤️Javi kako je prošao pregled 🤞Ocu javim se veceras bas me drzi lagana nervoza samo da sve bude ok🥰Hej, kako je prošao pregled? Sve uredu?
Evo da se javim sinoc san poprilicno kasno dosla doma pa sam isla odma spavati jer mi je i taj prvi odlozak doktoru bio bas stresan pa sam jedva cekala ubaciti se u krevet🤪sve je OK bebolino ima 0.66cm trudna sam 4+4tt i narucena sam za tri tjedna ..dobila sam vaditi komplet krv urin stitnjacu svasta nesto to sam ostavila za iduci tjedan ..eto toliko od nas zelim puno srece i dobrih vjesti svim forumasicama 🥰
+ 10.10.
Kim kod mene je isto punije grudi i ta kao tupa bol kao pred mengu nezz se tocno izrazit i nesanica isto apetit onako na dane mozda vise u vecernjim satima sutra imam prvi pregled nadan se da ce biti ok..zelim ti skolsku trudnocu❤️Javi kako je prošao pregled 🤞Ocu javim se veceras bas me drzi lagana nervoza samo da sve bude ok🥰Hej, kako je prošao pregled? Sve uredu?Evo da se javim sinoc san poprilicno kasno dosla doma pa sam isla odma spavati jer mi je i taj prvi odlozak doktoru bio bas stresan pa sam jedva cekala ubaciti se u krevet🤪sve je OK bebolino ima 0.66cm trudna sam 4+4tt i narucena sam za tri tjedna ..dobila sam vaditi komplet krv urin stitnjacu svasta nesto to sam ostavila za iduci tjedan ..eto toliko od nas zelim puno srece i dobrih vjesti svim forumasicama 🥰
Super, drago mi je da ste dobro 👍
👩 32
👦 34
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Kim kod mene je isto punije grudi i ta kao tupa bol kao pred mengu nezz se tocno izrazit i nesanica isto apetit onako na dane mozda vise u vecernjim satima sutra imam prvi pregled nadan se da ce biti ok..zelim ti skolsku trudnocu❤️Javi kako je prošao pregled 🤞Ocu javim se veceras bas me drzi lagana nervoza samo da sve bude ok🥰Hej, kako je prošao pregled? Sve uredu?Evo da se javim sinoc san poprilicno kasno dosla doma pa sam isla odma spavati jer mi je i taj prvi odlozak doktoru bio bas stresan pa sam jedva cekala ubaciti se u krevet🤪sve je OK bebolino ima 0.66cm trudna sam 4+4tt i narucena sam za tri tjedna ..dobila sam vaditi komplet krv urin stitnjacu svasta nesto to sam ostavila za iduci tjedan ..eto toliko od nas zelim puno srece i dobrih vjesti svim forumasicama 🥰Super, drago mi je da ste dobro 👍
Hvala draga ti si danas na pregledu koliko vidim javi obavezno kako je 😍
+ 10.10.
Kim kod mene je isto punije grudi i ta kao tupa bol kao pred mengu nezz se tocno izrazit i nesanica isto apetit onako na dane mozda vise u vecernjim satima sutra imam prvi pregled nadan se da ce biti ok..zelim ti skolsku trudnocu❤️Javi kako je prošao pregled 🤞Ocu javim se veceras bas me drzi lagana nervoza samo da sve bude ok🥰Hej, kako je prošao pregled? Sve uredu?Evo da se javim sinoc san poprilicno kasno dosla doma pa sam isla odma spavati jer mi je i taj prvi odlozak doktoru bio bas stresan pa sam jedva cekala ubaciti se u krevet🤪sve je OK bebolino ima 0.66cm trudna sam 4+4tt i narucena sam za tri tjedna ..dobila sam vaditi komplet krv urin stitnjacu svasta nesto to sam ostavila za iduci tjedan ..eto toliko od nas zelim puno srece i dobrih vjesti svim forumasicama 🥰Super, drago mi je da ste dobro 👍Hvala draga ti si danas na pregledu koliko vidim javi obavezno kako je 😍
Budem, sinoć mi je krenulo nekakvo smeđarenje/rozi iscjedak. Moguće da mi se aktivirao hematom koji mi je pronašao dr. prošli puta 😔
👩 32
👦 34
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Kim kod mene je isto punije grudi i ta kao tupa bol kao pred mengu nezz se tocno izrazit i nesanica isto apetit onako na dane mozda vise u vecernjim satima sutra imam prvi pregled nadan se da ce biti ok..zelim ti skolsku trudnocu❤️Javi kako je prošao pregled 🤞Ocu javim se veceras bas me drzi lagana nervoza samo da sve bude ok🥰Hej, kako je prošao pregled? Sve uredu?Evo da se javim sinoc san poprilicno kasno dosla doma pa sam isla odma spavati jer mi je i taj prvi odlozak doktoru bio bas stresan pa sam jedva cekala ubaciti se u krevet🤪sve je OK bebolino ima 0.66cm trudna sam 4+4tt i narucena sam za tri tjedna ..dobila sam vaditi komplet krv urin stitnjacu svasta nesto to sam ostavila za iduci tjedan ..eto toliko od nas zelim puno srece i dobrih vjesti svim forumasicama 🥰Super, drago mi je da ste dobro 👍Hvala draga ti si danas na pregledu koliko vidim javi obavezno kako je 😍Budem, sinoć mi je krenulo nekakvo smeđarenje/rozi iscjedak. Moguće da mi se aktivirao hematom koji mi je pronašao dr. prošli puta 😔
Ne ocajavaj molim te moguce da je hematon nezz jel imas kakvih bolova ako nemas to je dobar znak ..ta smedarenja su deff stresna ali i jako cesta u ranoj trudnoci i ne znaci bas svaki puta da je nesto jako lose..javi svakako molim te kako je prosao pregled cekamo te🥰kako pratim i dr teme na forumu vidim da si ti vec obavila prvi pregled molim te jel mi mozes reci kolika je tvoja bebica bila u ovim tjednima to je nepuna 5tt
+ 10.10.
Kim kod mene je isto punije grudi i ta kao tupa bol kao pred mengu nezz se tocno izrazit i nesanica isto apetit onako na dane mozda vise u vecernjim satima sutra imam prvi pregled nadan se da ce biti ok..zelim ti skolsku trudnocu❤️Javi kako je prošao pregled 🤞Ocu javim se veceras bas me drzi lagana nervoza samo da sve bude ok🥰Hej, kako je prošao pregled? Sve uredu?Evo da se javim sinoc san poprilicno kasno dosla doma pa sam isla odma spavati jer mi je i taj prvi odlozak doktoru bio bas stresan pa sam jedva cekala ubaciti se u krevet🤪sve je OK bebolino ima 0.66cm trudna sam 4+4tt i narucena sam za tri tjedna ..dobila sam vaditi komplet krv urin stitnjacu svasta nesto to sam ostavila za iduci tjedan ..eto toliko od nas zelim puno srece i dobrih vjesti svim forumasicama 🥰Super, drago mi je da ste dobro 👍Hvala draga ti si danas na pregledu koliko vidim javi obavezno kako je 😍Budem, sinoć mi je krenulo nekakvo smeđarenje/rozi iscjedak. Moguće da mi se aktivirao hematom koji mi je pronašao dr. prošli puta 😔
Ne ocajavaj molim te moguce da je hematon nezz jel imas kakvih bolova ako nemas to je dobar znak ..ta smedarenja su deff stresna ali i jako cesta u ranoj trudnoci i ne znaci bas svaki puta da je nesto jako lose..javi svakako molim te kako je prosao pregled cekamo te🥰kako pratim i dr teme na forumu vidim da si ti vec obavila prvi pregled molim te jel mi mozes reci kolika je tvoja bebica bila u ovim tjednima to je nepuna 5tt
Nadam se, pokušavam mislit pozitivno ali me ubija vrijeme do pregleda i da samo čujem kako je sve uredu. 🙏🙏
Na nalazu piše "početni GM 3,8mm".
👩 32
👦 34
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Sortiraj odgovore
Najstariji