Moja frendica se kune u Globifer za željezo.
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Ima li neko problem sa gvozdjem? Ne mogu meso ni da pomirisem. Zapravo malo sta mogu da jedem…
Na što misliš? Fali ti željeza ili imaš željezni okus u ustima? Ja nemam problem sa želježom, al mi problem stvara taj đetalni okus u ustim koji mi zapravo pojačava mučninu i djelomično uzrokuje .. i onda samo nešto žvačem da maknem taj okus iz usta… Pa mi je teško u želucu jer sam nešto pojela i tako u krug… Probala sam i bombone cmukati da ne jedem al isto nije dugog vijeka…
Fali mi zeljezo u krvi. Nemam metalni okus u ustima, nisam ga ni imala nikako tako da nemam to iskustvo. Bar nesto da me je promasilo.. :)
Vadila si krv i imas anemiju ? Preporucam kendural c je da se placa al je najbolji…iako mene od njega boli zeludac ali pomaze i to mi jedino pomaze za zeljezo
Da. Koristim Chela-Ferr kapsule za zeljezo pored Femibion 1 tableta koje takodjer sadrze zeljezo ali nedovoljno. Moze li se sta uciniti sa hranom jer mi je muka vise od hemije? 🙄
Ima li neko problem sa gvozdjem? Ne mogu meso ni da pomirisem. Zapravo malo sta mogu da jedem…
Na što misliš? Fali ti željeza ili imaš željezni okus u ustima? Ja nemam problem sa želježom, al mi problem stvara taj đetalni okus u ustim koji mi zapravo pojačava mučninu i djelomično uzrokuje .. i onda samo nešto žvačem da maknem taj okus iz usta… Pa mi je teško u želucu jer sam nešto pojela i tako u krug… Probala sam i bombone cmukati da ne jedem al isto nije dugog vijeka…
Fali mi zeljezo u krvi. Nemam metalni okus u ustima, nisam ga ni imala nikako tako da nemam to iskustvo. Bar nesto da me je promasilo.. :)
Vadila si krv i imas anemiju ? Preporucam kendural c je da se placa al je najbolji…iako mene od njega boli zeludac ali pomaze i to mi jedino pomaze za zeljezo
Da. Koristim Chela-Ferr kapsule za zeljezo pored Femibion 1 tableta koje takodjer sadrze zeljezo ali nedovoljno. Moze li se sta uciniti sa hranom jer mi je muka vise od hemije? 🙄
Znam da ga ima u kupusu i ja inače jedem puuuno kupusa, sarma je moj život i željezo mi je u onim gornjim granicama uvijek bilo.
Znam da ga ima u kupusu i ja inače jedem puuuno kupusa, sarma je moj život i željezo mi je u onim gornjim granicama uvijek bilo.
Kiseli kupus mogu po malo da jedem, sarmu sam volila ali sad ne mogu nikako.
Kiseli kupus mogu po malo da jedem, sarmu sam volila ali sad ne mogu nikako.
Ma nemremo minto nikak nazalost nadoknadit hranom i meni je lose od tableta al kad moram
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Majko sveta, kako zaustaviti povracanje?
Ja sam tako gladna i zedna 😭 bas me krenulo iscrpljivati , a tek na pocetku
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Curke danas sam bila na pregledu,danas je 5 tj ginekolog ne ultrazvuku nije vidio ništa endometrij mi je 11,5 mm kaže da je to pre malo da bi bila trudnoća također kaže da je beta 76 pre mala
Ima sličnih situacija?kolike su šanse da ipak bude nešto od toga
10/23 biokemijska
12/23 missed ab
8/24 ➕️
10/24 missed ab
Curke danas sam bila na pregledu,danas je 5 tj ginekolog ne ultrazvuku nije vidio ništa endometrij mi je 11,5 mm kaže da je to pre malo da bi bila trudnoća također kaže da je beta 76 pre mala
Ima sličnih situacija?kolike su šanse da ipak bude nešto od toga
Ja sam bila na pregledu isto sa 5tj nije se ništa vidjelo, endometrij je bio 7.4 mm ali beta mi je bila 1466.
Na idućem pregledu za 10 dana se vidjela gestacijska i zumanjcana ali ne jos i plod. Beta mi je porasla na 5000.
Mozda da ponovis betu za dan dva pa vidiš hoce li se ona povećavati/duplati? Možda je bila neka kasnija ovulacija pa je još rano? Ja sam uvijek optimist.
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
Ajme martinica. Sta je tako strasno? :( jel uspijes bar vode popiti i jesti nesto 😢
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Pa ja se još nadam da bi moglo biti nešto idem sutra opet vaditi betu pa ću vidjeti ima li pomaka
10/23 biokemijska
12/23 missed ab
8/24 ➕️
10/24 missed ab
Sortiraj odgovore
Najstariji