Curke da vam se i ja malo javim.. danas sam 5+1 i zasad sam sasvim u redu. Totalni mi je to šok nakon zadnjeg puta, tada sam umirala od mučnina i doslovno se nisam mogla ni pomaknuti, prva tri i pol mjeseca sam bila na relaciji posao-kuća, a sad ništa. Malo imam grčeve, ali magnezij to rješava. Jedino što sam počela osjećati mirise, tj. smradove ljudi, ali za razliku od prošli put, muž mi ne smrdi. J
Drago mi je da ste sve manje-više dobro i držim fige da se nastave samo dobre vijesti na ovoj temi.
A što se tiče vas s mučninama, nažalost, mogu samo reći da suosjećam jer sam u prošloj trudnoći imala mučnine cijeli dan i ništa mi nije pomagalo. Tad sam čitala da kao bademi pomažu, a meni je od njih bilo još više muka. Jedino što mi je djelomično pomagalo je žvakanje crnog Airwavesa, pa možete probati.
06/23 inducirani pobačaj u 18 tt zbog anomalija ploda
I da, što se tiče prenatalnih testova, ja sam u prošloj tudnoći radila Nifty plus i došao je uredan. Budući da sam zbog anomalija radila amniocentezu koja je isto bila uredna i potvrdila rezultate Niftyja, budem ga radila i u ovoj trudnoći kada dođe vrijeme za to. Moja ginekologica je zastupnik za Nifty pa mi je to najlakše, odmah mi sestra izvadi krv nakon pregleda i gotovo.
Jutroo danas sam vadiila betu iznosi 195 skoro 2 puta više nego prije dva dana,ovo mi je dalo nadu 😊
Dijana odlicno cestitam ocito je bila kasnija ovulacija😊😊😊😊superrr
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Cure,
Meni jucer došli rezultati Veritasa,nalaz je uredan i čekamo dečkića.💙
Buduci da imam već curicu bas lijepo sto je dečkić,iako mi spol nije bitan,najbitnije da je sve u redu.
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Cure,
Buduci da imam već curicu bas lijepo sto je dečkić,iako mi spol nije bitan,najbitnije da je sve u redu.
Čestitam😍😍😍mi smo prvog imali decka pa evo od pocetka sam bila rekla da je decko i imala sam pravo sad od pocetka mislim da je curica ...iako mi je svejedno bas bi bilo lijepo da imam curicu i decka... ja ja i brat a i moj muz ima sestru
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Simt, i meni zvake cak pomazu malo jer izgubim taj odvratni okus u ustima s njima. Tako da evo curke mini trikovi za skulirat se 😂
Tina, cestitaaaaam na deckicuu!!😊❤️
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Cure,
Čestitam Tina!!
Jutroo danas sam vadiila betu iznosi 195 skoro 2 puta više nego prije dva dana,ovo mi je dalo nadu 😊
Super!!
Jesi zvala doktora i javila mu? Kad ides na novi pregled?
Jesam 13.11 idem na pregled
Još u petak moram vaditi betu,ako se i dalje dupla to je to
10/23 biokemijska
12/23 missed ab
8/24 ➕️
10/24 missed ab
Dijana odlicno cestitam ocito je bila kasnija ovulacija😊😊😊😊superrr
Vjerojatno da 😊
Hvalaaa 😊😊
10/23 biokemijska
12/23 missed ab
8/24 ➕️
10/24 missed ab
I da, što se tiče prenatalnih testova, ja sam u prošloj tudnoći radila Nifty plus i došao je uredan. Budući da sam zbog anomalija radila amniocentezu koja je isto bila uredna i potvrdila rezultate Niftyja, budem ga radila i u ovoj trudnoći kada dođe vrijeme za to. Moja ginekologica je zastupnik za Nifty pa mi je to najlakše, odmah mi sestra izvadi krv nakon pregleda i gotovo.
Znači li to da se radilo o nekim anomalijama koje nisu uključene u Nifty? Naravno, ako i koliko uopće želiš razgovarati o tome, slobodno preskoči ako ti nije do toga 🤗
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji