Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Martina1931
    06. Studeni 2023. 17:55

Jedina pozitivna stvar ovih mucnina i povracanja mi je da ne stignem jednostavno razmisljati o pregledu i hoce li dalje sve biti ok jer se doslovno trudim samo vrsit fotozintezu i postojat

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Hellobaby
    06. Studeni 2023. 18:24

Lista pregleda:

Hellobaby - 7.11. u 16h
    Marta96 - 8.11.  
    manu11 - 8.11.          
    Tocka_tockica - 9.11.
    Martina1931 -  9.11.
    Teich56 - 9.11
    Perpetua - 10.11.
    mareo772 - 10.11.
    malaBubamara123 - 10.11. u 8h
    LaFemme - 14.11.        
    SIMT - 16.11.                                   
    M-P - 16.11. u 19h 
    Ka_Kate - 17.11.                    
    Mareeeee - 21.11.
    Freya1 - 22.11.
    neverland - 1.12. 

mareo772 22.5.
    Štamplica 24.5.
    Mareeeee 4.6.
    neverland 9.6.
    M-P 21.6.
    Teich56 21.6.
    Martina1931 26.6.
    SIMT 9.7.
    Ka_Kate 9.7. 

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

marta96
    06. Studeni 2023. 18:34

Hej cure, 
    Meni danas koma od jutra mučnina bez prestanka vodu ne mogu piti pijem cedevitu, a inače pijem dnevno po 3l vode🥺 najgore je da ne povraćam nego me samo muči.. Ujutro me još i vrtoglavica pa mi to pojača anksioznost jos uzaas 😵 čekam tu srijedu da vidim kaj me čeka🙏
    Ne sjećam se kad su mi prestale mučnine u prvoj trudnoći 😶 e da i mene isto danas boli dio trbuha s desne strane zaboli me svako malo ne znam kaj jedva čekam ić spavati 

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

M-P
    06. Studeni 2023. 18:39

Danas nam je svima ocito umoran dan 😂
    Ja sam zvala moju so. Gin da mi pusti uputnice za vadit krv jer je rekla prosli tj da ovaj tj nazovem sestru .e ta sestra mi je danas rekla da ja posaljem sta mi treba doktorici na mail jer je ona na zamijeni pa se nekuzi. I sad nek netko meni da zivaca. Za svaki slucaj pitanje. Jel se moze negdje to privatno u zg obaviti. Kks, urinokultura, guk nataste i tsh .. jer mene ovo neopisivo nervira .. to sam isto slala prosli tj pa mi je receno da zovem ovaj tj sestru. I jos sam rekal doktorici prosli tj da sam ja bila na prvom privatno i da idem opet za tri tj i ona je rekla da mogu birati gdje zelim ici. A ako cu se kod nje narucit onda za 4 tj.
    Da bi me sestra sad pitala odu doc za 2 dana na pregled. Ja reko kak sad za dva dana pa bila sam prije tj dana i doktorica to zna. Ugl majko mila uzas 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

• malaBubamara123
    06. Studeni 2023. 18:48

M-P

Danas nam je svima ocito umoran dan 😂
    Ja sam zvala moju so. Gin da mi pusti uputnice za vadit krv jer je rekla prosli tj da ovaj tj nazovem sestru .e ta sestra mi je danas rekla da ja posaljem sta mi treba doktorici na mail jer je ona na zamijeni pa se nekuzi. I sad nek netko meni da zivaca. Za svaki slucaj pitanje. Jel se moze negdje to privatno u zg obaviti. Kks, urinokultura, guk nataste i tsh .. jer mene ovo neopisivo nervira .. to sam isto slala prosli tj pa mi je receno da zovem ovaj tj sestru. I jos sam rekal doktorici prosli tj da sam ja bila na prvom privatno i da idem opet za tri tj i ona je rekla da mogu birati gdje zelim ici. A ako cu se kod nje narucit onda za 4 tj.
    Da bi me sestra sad pitala odu doc za 2 dana na pregled. Ja reko kak sad za dva dana pa bila sam prije tj dana i doktorica to zna. Ugl majko mila uzas

Ja sam to odrađivala jednom godišnje u Avivi, kao u sklopu liječničkog, ali možeš i samostalan taj dio uzet, iako vjerujem da svaka takva poliklinika to ima. Neki dan mi je i Breyer čini mi se izbacilo da nude takve pretrage.

M-P
    06. Studeni 2023. 18:51

Ma cure moje evo sad mi je napisala da mi je jos 30.10. Pustila. Aj ti sad reci ko je tu lud. A rekla mi je da nece taj tj. Uglavnom.. idem sutfa vaditi krv jel mi neko moze reci samo dal mora bit nataste ili nes posebno rije toga 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

• malaBubamara123
    06. Studeni 2023. 18:53

M-P

Ma cure moje evo sad mi je napisala da mi je jos 30.10. Pustila. Aj ti sad reci ko je tu lud. A rekla mi je da nece taj tj. Uglavnom.. idem sutfa vaditi krv jel mi neko moze reci samo dal mora bit nataste ili nes posebno rije toga

Natašte i bilo bi idealno dva dana prije ne jest slatko, tak je meni moja rekla. 

Tocka_tockica
    06. Studeni 2023. 18:56

M-P

Moraš biti na tašte .. zbog kks .. 
    Cure kak ste s nadutosti? Znači ja ozgledam lo da sam 6 mj trudna koliko sam hapuhnuta .. probava me zeza na najjače..  bi vam ubacila sliku da vidite kak mi je trbuh ko balon, al neunam kak 🤔😅

👧🩷 2017.
    👦💙2020.

• Freya1
    06. Studeni 2023. 19:06

M-P

Obavezno biti natašte zbog glukoze, možeš popiti vode. Nije bas preporučljivo navečer iza 19h jesti (odnosno 12h prije vađenja). 
    Urinokultura - prvi jutarnji urin, srednji mlaz skupiti u sterilnu posudicu iz ljekarne 

M-P
    06. Studeni 2023. 19:15

Dobro onda cu sutra kupiti posudicu pa u srijedu obaviti to sve. Maree ti si bila u grizanskoj? Jel tamo di vadis krv negdje predajes i urin ili ? Ja nisam nikad bila tu to obavljati. Napisala mi je da mi je pustila kks i tsh uputnice. Jel netko zna jel s tim ide i urin ili je to posebna uputnica 😂

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.