Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    M-P
    08. Studeni 2023. 07:37

Cure ja sam dobila uputnicu za vadenje krvi i te prve pretrage A3 (jer mi dr opce prakse nije tu) .. jel znate u kojoj bolnici to mogu obavit.. ako netko zna dal se moze u bolnici dubrava? 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

ITM
    08. Studeni 2023. 07:53

korana123

Hej, evo mene nakon kraće stanke.
    Imam osjećaj da mučnine i umor popuštaju malo ali i dalje spavam popodne pod obavezno 😂 još uvijek mi se ne jede većina hrane ali zato pekara ubija , imat ću 100 kila 😂
    Htjela sam vas pitati za prenatalne testove. Imam pregled 20.11. i najavila sam ginekologu da ćemo raditi test pa mi je rekao da si razmislim koji bih htjela.
    Puno sam čitala o njima i svašta nešto ali bi mi i vaši savjeti pomogli. Voljela bih da je sto točniji i da obuhvati sto vise deformacija. Pa ako neka od vas ima iskustva sa bilo kojim, pomogla bi mi :)
    Nadam se da ste sve dobro i da papate kako spada, evo po mom iskustvu na početku 9og tjedna mučnine malo blaže već.

Pozdrav! ☺️
    Doktorica mi je zbog godina (uskoro punim 37) preporučila Nifty test... Rekla mi je da se odlučim između Standarda i Plusa, tako da ću sutra nakon pregleda napraviti ovu Standard verziju.

38 👩🏼‍❤️‍👨🏻 44
    8./2023. biokemijska
    17.2. 2024. M 🩷🪽
    10./2024. Missed ab
    Kariogram ➡️ PGT 🧬
    UZ Brussel⌛
    1712itm@gmail.com

Martina1931
    08. Studeni 2023. 07:58

Jutro cure..jedva sam prezivjela sinoc, sve sam ispovracala sta sam pojela. I onda sam si palentu napravila i popila malo vode. Prije spavanja folnu kiselinu da zaspem cim prije pa da ju ne povratim
    Jutros sam si okej, al meni je popodne svakako najgore
    M-P, mozes ti vaditi to u svakoj bolnici samo se trebas naruciti. Posalji im mail na centralno narucivanje

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Teich56
    08. Studeni 2023. 08:47

Hellobaby

Ja sam u prošloj trudnoći radila panoramu prošireni panel sa 12+6tt, ff je bila 10.7%
    Rezultati su došli za točno tjedan dana.
    E sad..mislim da je prenatalni test odabir pojedinca kao i koji će odabrati.
    Ja sam osobno radila zbog obiteljske povijesti, a druge žene rade da lakše prođu trudnoću, jer također žele saznati spol….
    Kako god odabir je na tebi 🙂

Kaj znači taj ff 10.7%? Ja sam još u fazi istraživanja oko tih testova😅

👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
    Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.

• Freya1
    08. Studeni 2023. 09:02

Dobro jutro cure 🤗
    Manu i Marta, sretno danas na pregledima
    Marta ja sam bila zbog krvarenja sa 5+3, rekla mi je da mi se vjerojatno ništa neće vidjeti i da je to stvarno prerano… na kraju mi je ispalo 5+6 i vidjelo se tako da eto ima nade da se vidi i u 6.tj 😃
    Martina stvarno mi je zao sto toliko povracas a ne možeš si pomoći 
    Ja uopće ne znam sto bih doručkovala, nekak ne želim pekaru a ništa mi se ne jede pa mi je pecivo najlakše
    I bas me danas boli trbuh, naduta sam

marta96
    08. Studeni 2023. 09:20

Freya1

Dobro jutro cure 🤗
    Marta ja sam bila zbog krvarenja sa 5+3, rekla mi je da mi se vjerojatno ništa neće vidjeti i da je to stvarno prerano… na kraju mi je ispalo 5+6 i vidjelo se tako da eto ima nade da se vidi i u 6.tj 😃
    Ja uopće ne znam sto bih doručkovala, nekak ne želim pekaru a ništa mi se ne jede pa mi je pecivo najlakše

Vidio se plod i otkucaji vec ili??
    Ja sam sa curkom bila sa 6+4, a po uzv 5+5 i vidio se plod i otkucaji, sad ćemo vidjeti budući da nisam imala M ne znam kako će se gledati 

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

• Freya1
    08. Studeni 2023. 09:31

marta96

Freya1

Dobro jutro cure 🤗

Vidio se plod i otkucaji vec ili??
    Ja sam sa curkom bila sa 6+4, a po uzv 5+5 i vidio se plod i otkucaji, sad ćemo vidjeti budući da nisam imala M ne znam kako će se gledati

Nisu otkucaji, plod i gestacijska 😃
    Iskreno, nisam znala da se tako rano mogu vidjet otkucaji, sad razmišljam da odem i privatno malo ranije na pregled 😃
    E da, nemam pojma, javi bas ☺️

Martina1931
    08. Studeni 2023. 09:49

Manu i Marta. Sretno na pregledu danas❤️😊
    Ja sam bila sa 6+1. Vidjelo se sve , i otkucaji i plod :)
    A za mucnine, prezivjet cu sta cu..samo sam imala bas zajebanih dana, vidim da sam i zedna i gladna a ne mogu nista

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• dijana22
    08. Studeni 2023. 11:27

Jutroo danas sam vadiila betu iznosi 195 skoro 2 puta više nego prije dva dana,ovo mi je dalo nadu 😊

10/23 biokemijska
    12/23 missed ab
    8/24 ➕️
    10/24 missed ab

Teich56
    08. Studeni 2023. 12:38

dijana22

Jutroo danas sam vadiila betu iznosi 195 skoro 2 puta više nego prije dva dana,ovo mi je dalo nadu 😊

Super!!
    Jesi zvala doktora i javila mu? Kad ides na novi pregled?

👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
    Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.