Cure ja sam dobila uputnicu za vadenje krvi i te prve pretrage A3 (jer mi dr opce prakse nije tu) .. jel znate u kojoj bolnici to mogu obavit.. ako netko zna dal se moze u bolnici dubrava?
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Hej, evo mene nakon kraće stanke.
Imam osjećaj da mučnine i umor popuštaju malo ali i dalje spavam popodne pod obavezno 😂 još uvijek mi se ne jede većina hrane ali zato pekara ubija , imat ću 100 kila 😂
Htjela sam vas pitati za prenatalne testove. Imam pregled 20.11. i najavila sam ginekologu da ćemo raditi test pa mi je rekao da si razmislim koji bih htjela.
Puno sam čitala o njima i svašta nešto ali bi mi i vaši savjeti pomogli. Voljela bih da je sto točniji i da obuhvati sto vise deformacija. Pa ako neka od vas ima iskustva sa bilo kojim, pomogla bi mi :)
Nadam se da ste sve dobro i da papate kako spada, evo po mom iskustvu na početku 9og tjedna mučnine malo blaže već.
Pozdrav! ☺️
Doktorica mi je zbog godina (uskoro punim 37) preporučila Nifty test... Rekla mi je da se odlučim između Standarda i Plusa, tako da ću sutra nakon pregleda napraviti ovu Standard verziju.
38 👩🏼❤️👨🏻 44
8./2023. biokemijska
17.2. 2024. M 🩷🪽
10./2024. Missed ab
Kariogram ➡️ PGT 🧬
UZ Brussel⌛
1712itm@gmail.com
Jutro cure..jedva sam prezivjela sinoc, sve sam ispovracala sta sam pojela. I onda sam si palentu napravila i popila malo vode. Prije spavanja folnu kiselinu da zaspem cim prije pa da ju ne povratim
Jutros sam si okej, al meni je popodne svakako najgore
M-P, mozes ti vaditi to u svakoj bolnici samo se trebas naruciti. Posalji im mail na centralno narucivanje
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ja sam u prošloj trudnoći radila panoramu prošireni panel sa 12+6tt, ff je bila 10.7%
Rezultati su došli za točno tjedan dana.
E sad..mislim da je prenatalni test odabir pojedinca kao i koji će odabrati.
Ja sam osobno radila zbog obiteljske povijesti, a druge žene rade da lakše prođu trudnoću, jer također žele saznati spol….
Kako god odabir je na tebi 🙂
Kaj znači taj ff 10.7%? Ja sam još u fazi istraživanja oko tih testova😅
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
Dobro jutro cure 🤗
Manu i Marta, sretno danas na pregledima
Marta ja sam bila zbog krvarenja sa 5+3, rekla mi je da mi se vjerojatno ništa neće vidjeti i da je to stvarno prerano… na kraju mi je ispalo 5+6 i vidjelo se tako da eto ima nade da se vidi i u 6.tj 😃
Martina stvarno mi je zao sto toliko povracas a ne možeš si pomoći
Ja uopće ne znam sto bih doručkovala, nekak ne želim pekaru a ništa mi se ne jede pa mi je pecivo najlakše
I bas me danas boli trbuh, naduta sam
Dobro jutro cure 🤗
Marta ja sam bila zbog krvarenja sa 5+3, rekla mi je da mi se vjerojatno ništa neće vidjeti i da je to stvarno prerano… na kraju mi je ispalo 5+6 i vidjelo se tako da eto ima nade da se vidi i u 6.tj 😃
Ja uopće ne znam sto bih doručkovala, nekak ne želim pekaru a ništa mi se ne jede pa mi je pecivo najlakše
Vidio se plod i otkucaji vec ili??
Ja sam sa curkom bila sa 6+4, a po uzv 5+5 i vidio se plod i otkucaji, sad ćemo vidjeti budući da nisam imala M ne znam kako će se gledati
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Dobro jutro cure 🤗
Vidio se plod i otkucaji vec ili??
Ja sam sa curkom bila sa 6+4, a po uzv 5+5 i vidio se plod i otkucaji, sad ćemo vidjeti budući da nisam imala M ne znam kako će se gledati
Nisu otkucaji, plod i gestacijska 😃
Iskreno, nisam znala da se tako rano mogu vidjet otkucaji, sad razmišljam da odem i privatno malo ranije na pregled 😃
E da, nemam pojma, javi bas ☺️
Manu i Marta. Sretno na pregledu danas❤️😊
Ja sam bila sa 6+1. Vidjelo se sve , i otkucaji i plod :)
A za mucnine, prezivjet cu sta cu..samo sam imala bas zajebanih dana, vidim da sam i zedna i gladna a ne mogu nista
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Jutroo danas sam vadiila betu iznosi 195 skoro 2 puta više nego prije dva dana,ovo mi je dalo nadu 😊
10/23 biokemijska
12/23 missed ab
8/24 ➕️
10/24 missed ab
Jutroo danas sam vadiila betu iznosi 195 skoro 2 puta više nego prije dva dana,ovo mi je dalo nadu 😊
Super!!
Jesi zvala doktora i javila mu? Kad ides na novi pregled?
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
Sortiraj odgovore
Najstariji