Ugl klasicna krvna slika i urin u grizanskoj idu zajedno i meni je bilo na jednom uputnici barem su me tamo pitali tokom vadenja hocu li dat urin jer nisam ni znala da mi je i za to pustila…ugl po meni je bolje kupi si h apoteci casicu i uriniraj prvu mokracu doma i donesi tamo to je pravilno za trudnice ja sam tamo pisala jer nisam znala da uopce moram
Daaa mare bas si mislim kak cu kupiti jer mi je i decko bas rekao kak je on tam davao i da rade doma ja to posto svatko tamo ide. Pa kad vec znam budem doma .. a i nebi ja izdrzala do tamo da ne idem na wc ujutro 😂😂
Neverland tako je. To sam skroz zaboravila. Hvala ti ato si me podsjetila ❤️❤️ ja se bezveze sekiram
Ja sam dobila prije 2 tjedna uputnicu i još nisam otišla, ne brini se. Čekam da mi bude bolje i da skupim snage da se ustanem u 6 🤣
Evo pogledala sam pustila mi je sve :)
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Budna od 3. Probudili me neki čudni bolovi, kao da se nesto isteže, sad je ok. Je li imala koja bolove tako po noći?
Ej cure, ja sam koma bas. Jedva izdržala budna do 21 i zaspala, maloj premočila pelena pa ju presvlačila po noći, pa jedva zaspala, a sas budna od pola 6 tako mi je zlo. Cijelu noć me muči nadutost plinovi i neka bol s desne strane trbuha svako malo 😵
Gdje je još ostatak dana, najgore mi je preživjeti jutro trenutno 😭
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Neverland
Ja sam nocu imala sam grc.. onak uhvati me i dok ne prode ne mogu se pomaknuti.
Marta razumijem te..
Ja se probudim u 5, pol 6 .. i evo sad mi je opet muka … psihicki se pripremam da krenem na posao ..spava mi se uzasno i najrade bi doma ostala..
ja se inace
Zadnja dva dana osjecam ko balon .. bas mi se stomak napirio i sve mi nekak tesko … jutros mi je malo lakse
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Jutrooo onsk jedem kruh i jogurt ko da jedem najfinije na svijetu🤣🤣🤣strasno
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Jutro 😄
Ajme sa tim spavanjem! Budna od 4.35 🥱 ali iskoristila za mužu dovršiti papire (čeka od petka) i spremila po kući ono što je ostalo od sinoć.
Sada idemo ja i mala kod prijateljice na kavicu 😁
Kako ste danas?
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Jutrooo onsk jedem kruh i jogurt ko da jedem najfinije na svijetu🤣🤣🤣strasno
Ajmeeee to ja baš volim 😅 kruh i jogurt z'bregov
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Dobra ideja mare.. i ja to volim . Kupila sam si slanac i sad cu kad izadem iz tram jogurt
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Jutro cure
Meni je slanac odgovarao jedno tjedan dana, mogla sam ga jesti
Jucer ne mogu ga ni nacrtanog😭
Jedino sto mi je bilo ok je palenta, al bez icega
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Sortiraj odgovore