Ja sam si kupila da imam uz sebe u tramvaju ..
inace bas pekaru ni ne jedem al me strah 😂
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Mene takav umor pere vec cca 5 6 dana da bi samo lezala i čmrljila😅 nikad mi se teže nije bilo ustajati na posao.
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
Cure, pokušajte popiti čaj od đumbira ili mente... Nakon nekih pola sata mi smanji mučninu dovoljno da mogu jesti.
38 👩🏼❤️👨🏻 44
8./2023. biokemijska
17.2. 2024. M 🩷🪽
10./2024. Missed ab
Kariogram ➡️ PGT 🧬
UZ Brussel⌛
1712itm@gmail.com
Jogurt bas pase i meni je pomogo...i bademi i bomboni od dumbira🤣🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Cure mene danas bas boli grlo, bojim se da se ne prehladim skroz 😰
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
Ima li neko problem sa gvozdjem? Ne mogu meso ni da pomirisem. Zapravo malo sta mogu da jedem...
Cure mene danas bas boli grlo, bojim se da se ne prehladim skroz 😰
Smiješ Isla pastile, možda pomogne, probaj 🙂
Ima li neko problem sa gvozdjem? Ne mogu meso ni da pomirisem. Zapravo malo sta mogu da jedem…
Na što misliš? Fali ti željeza ili imaš željezni okus u ustima? Ja nemam problem sa želježom, al mi problem stvara taj đetalni okus u ustim koji mi zapravo pojačava mučninu i djelomično uzrokuje .. i onda samo nešto žvačem da maknem taj okus iz usta... Pa mi je teško u želucu jer sam nešto pojela i tako u krug... Probala sam i bombone cmukati da ne jedem al isto nije dugog vijeka...
👧🩷 2017.
👦💙2020.
Ima li neko problem sa gvozdjem? Ne mogu meso ni da pomirisem. Zapravo malo sta mogu da jedem…
Na što misliš? Fali ti željeza ili imaš željezni okus u ustima? Ja nemam problem sa želježom, al mi problem stvara taj đetalni okus u ustim koji mi zapravo pojačava mučninu i djelomično uzrokuje .. i onda samo nešto žvačem da maknem taj okus iz usta… Pa mi je teško u želucu jer sam nešto pojela i tako u krug… Probala sam i bombone cmukati da ne jedem al isto nije dugog vijeka…
Fali mi zeljezo u krvi. Nemam metalni okus u ustima, nisam ga ni imala nikako tako da nemam to iskustvo. Bar nesto da me je promasilo.. :)
Na što misliš? Fali ti željeza ili imaš željezni okus u ustima? Ja nemam problem sa želježom, al mi problem stvara taj đetalni okus u ustim koji mi zapravo pojačava mučninu i djelomično uzrokuje .. i onda samo nešto žvačem da maknem taj okus iz usta… Pa mi je teško u želucu jer sam nešto pojela i tako u krug… Probala sam i bombone cmukati da ne jedem al isto nije dugog vijeka…
Fali mi zeljezo u krvi. Nemam metalni okus u ustima, nisam ga ni imala nikako tako da nemam to iskustvo. Bar nesto da me je promasilo.. :)
Vadila si krv i imas anemiju ? Preporucam kendural c je da se placa al je najbolji...iako mene od njega boli zeludac ali pomaze i to mi jedino pomaze za zeljezo
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji