Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Perpetua
    08. Studeni 2023. 16:13

dijana22

Jutroo danas sam vadiila betu iznosi 195 skoro 2 puta više nego prije dva dana,ovo mi je dalo nadu 😊

Lijepo je ovo čuti, držim fige da se u petak nastavi! 🥳🤞

Čestitam na dečkiću, Tina! 🤗

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

Mareeeee3112
    08. Studeni 2023. 16:22

Veselim se da cemo se mozda negdje srwst u bolnici kad cemo rađat🤣🤣🤣bas sam danas o tome razmisljala svi smo tu negdje ja sam prvu bebu rodila 2 tj ranije tako da ... i vi neke mozda rodite ranije😁😁😁moj izbor i ovog puta bude Vinogradska pa eto ... 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Teich56
    08. Studeni 2023. 17:11

Mareeeee

Veselim se da cemo se mozda negdje srwst u bolnici kad cemo rađat🤣🤣🤣bas sam danas o tome razmisljala svi smo tu negdje ja sam prvu bebu rodila 2 tj ranije tako da … i vi neke mozda rodite ranije😁😁😁moj izbor i ovog puta bude Vinogradska pa eto …

Joj da, vidiš nisam se toga sjetila haha....bilo bi to bas fora😂😁

👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
    Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.

neverland
    08. Studeni 2023. 17:25

Mareeeee

Veselim se da cemo se mozda negdje srwst u bolnici kad cemo rađat🤣🤣🤣bas sam danas o tome razmisljala svi smo tu negdje ja sam prvu bebu rodila 2 tj ranije tako da … i vi neke mozda rodite ranije😁😁😁moj izbor i ovog puta bude Vinogradska pa eto …

Ja sam u drugom gradu pa teško 😄 

Martina1931
    08. Studeni 2023. 17:34

Ja zivim doslovno prek puta Vinogradske, pa msm da ce ona biti logican slijed dogadjaja😂 iako nisam o tom jos dublje razmisljala

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• SIMT
    08. Studeni 2023. 17:38

Perpetua

SIMT

I da, što se tiče prenatalnih testova, ja sam u prošloj tudnoći radila Nifty plus i došao je uredan. Budući da sam zbog anomalija radila amniocentezu koja je isto bila uredna i potvrdila rezultate Niftyja, budem ga radila i u ovoj trudnoći kada dođe vrijeme za to. Moja ginekologica je zastupnik za Nifty pa mi je to najlakše, odmah mi sestra izvadi krv nakon pregleda i gotovo.

Znači li to da se radilo o nekim anomalijama koje nisu uključene u Nifty? Naravno, ako i koliko uopće želiš razgovarati o tome, slobodno preskoči ako ti nije do toga 🤗

Nemam ja problema pisati o tome, ali nisam vas htjela plašiti. Moja prva trudnoća je bila planirana, ali neočekivana jer smo uspjeli doslovno u prvom pokušaju, svi sretni, prvo unuče i s jedne i druge strane, sve idealno na početku. I na drugom pregledu, taman kad sam radila nifty doktorica je vidjela fiziološku hernijaciju, odnosno, djetetovi organi probavnog sustava još uvijek nisu bili srasli unutar trbuščića. To je bilo u 12. tjednu i rekla mi je da se ne brinem, da sve to ima vremena do 14. tjedna. Došao je Nifty, sve je bilo uredno i na idućem pregledu u 17. tjednu je doktorica vidjela da je i dalje tu, dala je dijagnozu omfalokele i poslala me u Petrovu da oni bolje vide na njihovom ultrazvuku. Odmah idući dan (petak) sam išla u Petrovu i poslali su me u TA gdje nema ultrazvuka i onda me doktorica naručila da dođem tek u pon, da napravi amniocentezu i ultrazvuk. I u pon su potvrdili omfalokelu, ali je problem bio i što je srce bilo van prsnog koša, dio je virio van izvan rebara i odmah su me slali da potpišem molbe za pobačaj i odmah mi je komisija sve odobrila i rekao mi je jedan doktor da nikad u karijeri nije vidio takav slučaj. Zato što je omfalokela u 50% slučajeva izazvana kromosomskim nepravilnostima, morala sam napraviti amniocentezu za iduće trudnoće, da isključimo da je nešto genetski

06/23 inducirani pobačaj u 18 tt zbog anomalija ploda

• SIMT
    08. Studeni 2023. 17:40

Oprostite na ovoliko teksta, stvarno vas ne želim plašiti jer meni su rekli da je vjerojatnost da se to dogodi 1:10000, tako da nemojte se brinuti sada 😬

marta96
    08. Studeni 2023. 18:01

Hej cure moj pregled je gotov, prema uzv je 5+3 vidi se plod i otkucaji🥰 idući pregled 29.11 🙏

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Martina1931
    08. Studeni 2023. 18:24

Simt, bas mi je neopisivo zao sto si morala proci kroz tako nesto..ne znam doslovno ni sto reci na tako nesto. Ja sam prosla spontani u 10tt, i jos se nisam oporavila tako da..mogu reci samo da mi je stvarno zao i da se nadam da si sad ok❤️
    Marta, taaaaako mi je dragoooo sto je sve dobro!! Super :)❤️ sad se lakse dise

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• SIMT
    08. Studeni 2023. 18:32

Martina1931

Simt,bas mi je neopisivo zao sto si morala proci kroz tako nesto..ne znam doslovno ni sto reci na tako nesto. Ja sam prosla spontani u 10tt, i jos se nisam oporavila tako da..mogu reci samo da mi je stvarno zao i da se nadam da si sad ok❤️
    Marta,taaaaako mi je dragoooo sto je sve dobro!! Super :)❤️ sad se lakse dise

A gle, da je bilo teško, naravno da je, pogotovo poslije nositi se s ljudima na poslu, s roditeljima, prijateljima, mužem. Bila sam psihički užasno sve negdje do prošlog mjeseca kada sam jednu večer baš pukla, isplakala se i razgovarala s mužem. Zapravo smo se oboje tu večer isplakali i nekako je poslije bilo lakše.. Nadamo se da se neće ponoviti jer to ne znam kako bih podnijela
    Ne želim sada ispasti bezosjećajna, nisam ja zaboravila na svoga sina i naravno da me to sve promijenilo, ali krenuli smo dalje i nadam se da naš anđeo čuva nas i naš novo čudo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.