Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Freya1
    06. Studeni 2023. 19:22

M-P

Dobro onda cu sutra kupiti posudicu pa u srijedu obaviti to sve. Maree ti si bila u grizanskoj? Jel tamo di vadis krv negdje predajes i urin ili ? Ja nisam nikad bila tu to obavljati. Napisala mi je da mi je pustila kks i tsh uputnice. Jel netko zna jel s tim ide i urin ili je to posebna uputnica 😂

Urin bi trebao imati posebnu uputnicu jer je to mikrobiološki dok su ove pretrage biokemijsko-hematološki laboratorij... Kod nas to nije spojeno a iskreno, ne vjerujem da je ni drugdje 

M-P
    06. Studeni 2023. 19:27

Pa i meni ima smisla nego ja moram njoj za svaki dio posebno poslat upit. Jbt napisala sam sta mi treba i to mi pusti sve sto pise a ne jednu po jednu .. Uzas .. sad aam joj napisala dal mi je to pustila il ne 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

M-P
    06. Studeni 2023. 19:28

Neka mi sutra pusti urin ako nije. Ugl koliko vrijede uputnice kad ih pusti posto je ona to meni jos 30.10. Pustila.. ja se nekak sjecam mj dana, al u srijedu cu ici rjesit to

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

• Freya1
    06. Studeni 2023. 19:33

M-P

Pa i meni ima smisla nego ja moram njoj za svaki dio posebno poslat upit. Jbt napisala sam sta mi treba i to mi pusti sve sto pise a ne jednu po jednu .. Uzas .. sad aam joj napisala dal mi je to pustila il ne

Da, ma čovjek se sam mora brinuti o svemu... mi se još nekako i snađemo ali kada dođu stari baka ili deda pa se njima ne puste uputnice, pa ne znaju ni kuda trebaju niti sto trebaju to je bas koma 

Mareeeee3112
    06. Studeni 2023. 19:37

M-P

Dobro onda cu sutra kupiti posudicu pa u srijedu obaviti to sve. Maree ti si bila u grizanskoj? Jel tamo di vadis krv negdje predajes i urin ili ? Ja nisam nikad bila tu to obavljati. Napisala mi je da mi je pustila kks i tsh uputnice. Jel netko zna jel s tim ide i urin ili je to posebna uputnica 😂

Pitat cete tamo... da ja sam tamo sve vadila i urin i krv... a s obzirom da imam svoju endokrinologicu ove hormone sam vadila kod nje u bolnici

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    06. Studeni 2023. 19:38

Mareeeee

M-P

Pitat cete tamo… da ja sam tamo sve vadila i urin i krv… a s obzirom da imam svoju endokrinologicu ove hormone sam vadila kod nje u bolnici

U grizanskoj se vadi i krv i urin gotova si za 5 min samo na salteru reci da si trudnica

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Freya1
    06. Studeni 2023. 19:39

M-P

Neka mi sutra pusti urin ako nije. Ugl koliko vrijede uputnice kad ih pusti posto je ona to meni jos 30.10. Pustila.. ja se nekak sjecam mj dana, al u srijedu cu ici rjesit to

Daaa, stignes 

neverland
    06. Studeni 2023. 19:43

Imate sve nalaze i uputnice, termine za spec.preglede na Portalu zdravlja preko E-gradani. Probaj tamo provjeriti što ti je pusteno i kako/kada kad nisi sigurna. Također i za lijekove  vrijedi.

Mareeeee3112
    06. Studeni 2023. 19:44

Ugl klasicna krvna slika i urin u grizanskoj idu zajedno i meni je bilo na jednom uputnici barem su me tamo pitali tokom vadenja hocu li dat urin jer nisam ni znala da mi je i za to pustila...ugl po meni je bolje kupi si h apoteci casicu i uriniraj prvu mokracu doma i donesi tamo to je pravilno za trudnice ja sam tamo pisala jer nisam znala da uopce moram

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

M-P
    06. Studeni 2023. 20:10

Mareeeee

Ugl klasicna krvna slika i urin u grizanskoj idu zajedno i meni je bilo na jednom uputnici barem su me tamo pitali tokom vadenja hocu li dat urin jer nisam ni znala da mi je i za to pustila…ugl po meni je bolje kupi si h apoteci casicu i uriniraj prvu mokracu doma i donesi tamo to je pravilno za trudnice ja sam tamo pisala jer nisam znala da uopce moram

Daaa mare bas si mislim kak cu kupiti jer mi je i decko bas rekao kak je on tam davao i da rade doma ja to posto svatko tamo ide. Pa kad vec znam budem doma .. a i nebi ja izdrzala do tamo da ne idem na wc ujutro 😂😂

Neverland tako je. To sam skroz zaboravila. Hvala ti ato si me podsjetila ❤️❤️ ja se bezveze sekiram 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.