Dobro onda cu sutra kupiti posudicu pa u srijedu obaviti to sve. Maree ti si bila u grizanskoj? Jel tamo di vadis krv negdje predajes i urin ili ? Ja nisam nikad bila tu to obavljati. Napisala mi je da mi je pustila kks i tsh uputnice. Jel netko zna jel s tim ide i urin ili je to posebna uputnica 😂
Urin bi trebao imati posebnu uputnicu jer je to mikrobiološki dok su ove pretrage biokemijsko-hematološki laboratorij... Kod nas to nije spojeno a iskreno, ne vjerujem da je ni drugdje
Pa i meni ima smisla nego ja moram njoj za svaki dio posebno poslat upit. Jbt napisala sam sta mi treba i to mi pusti sve sto pise a ne jednu po jednu .. Uzas .. sad aam joj napisala dal mi je to pustila il ne
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Neka mi sutra pusti urin ako nije. Ugl koliko vrijede uputnice kad ih pusti posto je ona to meni jos 30.10. Pustila.. ja se nekak sjecam mj dana, al u srijedu cu ici rjesit to
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Pa i meni ima smisla nego ja moram njoj za svaki dio posebno poslat upit. Jbt napisala sam sta mi treba i to mi pusti sve sto pise a ne jednu po jednu .. Uzas .. sad aam joj napisala dal mi je to pustila il ne
Da, ma čovjek se sam mora brinuti o svemu... mi se još nekako i snađemo ali kada dođu stari baka ili deda pa se njima ne puste uputnice, pa ne znaju ni kuda trebaju niti sto trebaju to je bas koma
Dobro onda cu sutra kupiti posudicu pa u srijedu obaviti to sve. Maree ti si bila u grizanskoj? Jel tamo di vadis krv negdje predajes i urin ili ? Ja nisam nikad bila tu to obavljati. Napisala mi je da mi je pustila kks i tsh uputnice. Jel netko zna jel s tim ide i urin ili je to posebna uputnica 😂
Pitat cete tamo... da ja sam tamo sve vadila i urin i krv... a s obzirom da imam svoju endokrinologicu ove hormone sam vadila kod nje u bolnici
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pitat cete tamo… da ja sam tamo sve vadila i urin i krv… a s obzirom da imam svoju endokrinologicu ove hormone sam vadila kod nje u bolnici
U grizanskoj se vadi i krv i urin gotova si za 5 min samo na salteru reci da si trudnica
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Neka mi sutra pusti urin ako nije. Ugl koliko vrijede uputnice kad ih pusti posto je ona to meni jos 30.10. Pustila.. ja se nekak sjecam mj dana, al u srijedu cu ici rjesit to
Daaa, stignes
Imate sve nalaze i uputnice, termine za spec.preglede na Portalu zdravlja preko E-gradani. Probaj tamo provjeriti što ti je pusteno i kako/kada kad nisi sigurna. Također i za lijekove vrijedi.
Ugl klasicna krvna slika i urin u grizanskoj idu zajedno i meni je bilo na jednom uputnici barem su me tamo pitali tokom vadenja hocu li dat urin jer nisam ni znala da mi je i za to pustila...ugl po meni je bolje kupi si h apoteci casicu i uriniraj prvu mokracu doma i donesi tamo to je pravilno za trudnice ja sam tamo pisala jer nisam znala da uopce moram
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ugl klasicna krvna slika i urin u grizanskoj idu zajedno i meni je bilo na jednom uputnici barem su me tamo pitali tokom vadenja hocu li dat urin jer nisam ni znala da mi je i za to pustila…ugl po meni je bolje kupi si h apoteci casicu i uriniraj prvu mokracu doma i donesi tamo to je pravilno za trudnice ja sam tamo pisala jer nisam znala da uopce moram
Daaa mare bas si mislim kak cu kupiti jer mi je i decko bas rekao kak je on tam davao i da rade doma ja to posto svatko tamo ide. Pa kad vec znam budem doma .. a i nebi ja izdrzala do tamo da ne idem na wc ujutro 😂😂
Neverland tako je. To sam skroz zaboravila. Hvala ti ato si me podsjetila ❤️❤️ ja se bezveze sekiram
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Sortiraj odgovore
Najstariji