Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    purple13
    16. Srpanj 2024. 09:42

marta96

Korni okretanje pravo bude između 4 i 6mj. Ima jos do tad 😅 ja svoju isto stavljam malo na jedan bok pa na drugi,ne znam ovo za leđa jer se hoće pobljucnuti,a i zaležali bi glavicu stalno tak

Ma on ti okrene glavu na stranu, sto se toga tice, isto je kao na boku.. 
    Kako je Korni rekla, bezveze su te smjernice koje se razlikuju.. bila sam u domu zdravlja na tecaju i rekli su spavanje iskljucivo na ledjima.. jos smo pitali jel nije bolje na boku pa su rekli da to nesto steti kukovima, jer kao ova noga koja je gore visi 🤣
    Pametno mi je rekla jedna mama: sama ces vidjet sto ti dijete voli i tako ces postupati s njim, pusti sve ovo 😆🥰
     btw vjerujem da smo svi mi othranjeni na stomaku jer je moja kolegica od 60god sokirana, tad su im govorili samo stomak i nista drugo hahaha

💙5/24💙

Leptirko22
    16. Srpanj 2024. 09:47

Sta ste ono pisale, s cim operete/detinficirate jaje i kolica? Ako sam dobro zapamtila, radi se o nekom spreju.
    .
    Vrijeme je za pripremu 🤣 pa ako vam nije problem napisat o cemu se radi.

• sparkle212
    16. Srpanj 2024. 10:14

Leptirko22

Sta ste ono pisale, s cim operete/detinficirate jaje i kolica? Ako sam dobro zapamtila, radi se o nekom spreju.
    .
    Vrijeme je za pripremu 🤣 pa ako vam nije problem napisat o cemu se radi.

Ja sam skinula tkaninu i oprala u perilici na laganom programu, a plasticne dijelove prespricala sprejom za dezinfekciju iz dm-a. Smrdi odvratno pa to spricaj negdje vani da se prozraci 😂

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

korni
    16. Srpanj 2024. 11:14

Mima čestitam ❤️ brzo se oporavi, uživajte i mazite se 🥰
    Marta da, okrene glavicu sa strane.. evo maloprije ju stavila na ledja, zaspala je i eto je sad na boku 😅 zajebantica mala 🥰
    Purple, marta a šta su vam rekli za podizanje bebe? Onako s boka ili ravno podižete i pridrzavate glavicu? Meni su dvije patronazne (koje skupa rade) rekle različito 😅
    Leptirko ja sam skinula šta se dalo skinuti i u mašinu, ono šta se nije moglo skinuti sam sa sprejem iz dm-a. 

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

purple13
    16. Srpanj 2024. 13:20

korni

Mimačestitam ❤️ brzo se oporavi, uživajte i mazite se 🥰
    Marta da, okrene glavicu sa strane.. evo maloprije ju stavila na ledja, zaspala je i eto je sad na boku 😅 zajebantica mala 🥰
    Purple, martaa šta su vam rekli za podizanje bebe? Onako s boka ili ravno podižete i pridrzavate glavicu? Meni su dvije patronazne (koje skupa rade) rekle različito 😅
    Leptirko ja sam skinula šta se dalo skinuti i u mašinu, ono šta se nije moglo skinuti sam sa sprejem iz dm-a.

Joj na tecaju su pokazivali s boka, da. Slabo to prakticiram, stavim ruku ispod vrata i ispod guze i dignem ga 😂 patronazna rekla da je to ok. 😅😅😅
    Kao i kad pelenu mijenjam, dignem mu noge jerbo da idem po babyhandlingu sve na bok, bilo bi kakice po plafonu. 🤣🤣🤣 probala sam, al je prezivahan 🙈😆

💙5/24💙

purple13
    16. Srpanj 2024. 13:45

Mima cestitaaam! 😍😍😍
    Leptirko samo sam sve prespricala sa frosch sprejem za dezinfekciju. 😂

💙5/24💙

Leeloo101
    16. Srpanj 2024. 15:10

Meni su rekli na bok dok pupak ne otpadne . A onda leđa. .
    Ovo je što sam ja kupila

https://www.dm.hr/denkmit-sprej-za-dezinfekciju-p4058172931871.html

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

• Melian
    16. Srpanj 2024. 18:59

Pozdrav cure, evo i mi se javljamo sa sretnim vijestima, stigla nam je jutros naša mala djevojčica.. 😍
    Malo je uranila, 10 dana prije termina. Trudovi krenuli oko dva ujutro, digla se spakirati torbu (jer sam naravno čekala zadnji čas, i onda iznenađenje), stigli oko 4 i po u bolnicu i rodila u 8:53. Prirodan porod, prokinuli mi vodenjak, nisam ni epiduralnu stigla primiti. Popucala malo, dobila 4 šava. Curica 53 cm duga, 3090 g teška. Sad se mazimo i pazimo.. 
    Čestitke svim ostalim novopečenim mamicama i sretno ostalima koje će tek postati! ❤️

👩🏼42, hipotireoza-Hashimoto, trombofilija
    👨🏻‍🦲50

1/22 💔- missed ab
    10/22 💙 (heparinska trudnica, preeklampsija)
    29/11/23 - kuca 💗
    24/1/24 - Panorama low risk ✅ , stiže curka 💝
    url=https://www.tickerfactory.com]

korni
    16. Srpanj 2024. 19:30

Purple haha bolje da je kakica na sigurnom da 😂
    Leeloo e taj sprej sam i ja uzela.
    Melian čestitam na djevojčici 🩷 želim ti brzi oporavak, uživajte 💞

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Leeloo101
    16. Srpanj 2024. 20:09

Melian

Pozdrav cure, evo i mi se javljamo sa sretnim vijestima, stigla nam je jutros naša mala djevojčica.. 😍
    Malo je uranila, 10 dana prije termina. Trudovi krenuli oko dva ujutro, digla se spakirati torbu (jer sam naravno čekala zadnji čas, i onda iznenađenje), stigli oko 4 i po u bolnicu i rodila u 8:53. Prirodan porod, prokinuli mi vodenjak, nisam ni epiduralnu stigla primiti. Popucala malo, dobila 4 šava. Curica 53 cm duga, 3090 g teška. Sad se mazimo i pazimo..
    Čestitke svim ostalim novopečenim mamicama i sretno ostalima koje će tek postati! ❤️

Uf moram kofer što prije spremiti...

Čestitam od 💖💖

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.