Sreća nije mu u pocetku bilo bas najbolje ali sada ksd je poceo kužiti stvari oko sebe onda mu je super jer sve vidi, nije da lezi nego je malo podignut i s nama je, ali koliko sam ju platila ima bome da bude tamo i kad mu nije drago 😂🙈
Purple bravo za super pregled 😊 bome dečko i pol, svaka čast 💪🏻💙
I moji starci nisu tu pa je super kad mi mama malo dode i pomogne 😊
U nedjelju mi dolazi svekrva tako da sam taj tjedan rijesila i onda idem par dana kod mame, a tamo mi je i sestra sa svojim klincima, kuca, dvoriste, bas se veselim 🙈
Izazovno je svima ali sve smo jake i mozemo mi sve ovo i puno vise. Sve se prezivi samo neka su nam djeca živa i zdrava ❤️🙏🏻
Ljubim Vas sve 🥰

👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Purple bravo, stvarno lijepo napreduje 🍀 super da ti je bila mama, vjerujem da ste uživale u druškanju ❤️ moji su mi blizu, i danas subili od jutra do popodne, baš nam je bilo lijepo 🥰 i stvarno dan bude lakši.
Pbtab super ti zvuče planove, uživaj 🥰
Leeloo uf da, nisam ni razmisljala da li može proći. Mi smo ga dobili i stavili u dnevni, a klasični drveni nam je u spavaćoj.. ali sve one opcije koje su nabrojane ranije su dobre 🤗

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Mi smo prakticirali seks sa snosajem u mene i pregled nakon toga bila sam prst otvorena haha, sad jel do toga ne znam
I opet cemo, samo ne znam jel smije opet on u mene kad sam otvorena ili nema to veze
Jer sperma navodno omeksava cerviks

Mi smo prakticirali seks sa snosajem u mene i pregled nakon toga bila sam prst otvorena haha, sad jel do toga ne znam
I opet cemo, samo ne znam jel smije opet on u mene kad sam otvorena ili nema to veze
Dobro kazes, sad nisam ni ja sigurna jeli to pametno ako sam za prst otvorena i ako je bebina glava skroz dole 🤔

10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Dobro kazes, sad nisam ni ja sigurna jeli to pametno ako sam za prst otvorena i ako je bebina glava skroz dole 🤔
Da to mi je bas nekako nepoznanica haha. Nesto sam citala i kao vodenjak naravno i dalje stiti bebu i sve al opet mi je cudno da mi to sve ulazi unutra sad…

Da to mi je bas nekako nepoznanica haha. Nesto sam citala i kao vodenjak naravno i dalje stiti bebu i sve al opet mi je cudno da mi to sve ulazi unutra sad…
Hmmm da, mislim da cu ja odustati od toga i pricekati bolje dane 😂

10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Pistacija mene duda izluduje! 🤣 hoce ju samo kad je sit pa mu se spava, onda ju malo pocucla i spava.. i onda duda ispadne i opa, budan je... i tako u krug 😅😅 draze mi je kad zaspi bez nje. 😊😊
Leeloo i moj danas spava pa mi je sve cudno. 😅 kakva ce biti noc? 😁😁
Pbtab bas lijepo da imas isplanirana druzenja! Slazem se da smo jake 🥰 (i kad smo na balkonu!)
Korni lijepo da su tvoji blizu, znaci da mogu ponekad uskociti 🥰
Imate li one zastitne navlake za ogradicu od krevetica? Ne znam sta da radim, mali se poceo bacat po krevetu 🤣 odguruje se nogama od te precke. Inace, kad je normalna temperatura, spava u vreci pa onda nije bed, ali sad kad je samo u pidjami ima pokrete ko karate kid.
💙5/24💙
E ja mislim da to nije baš tako da može do bebe,tu je ipak i onaj sluzni čep,pa su tu i plodovi ovoji pa valjda tek onda glavica,mislim da ne može ali nisam 100% sigurna.. ja svakako nisam za akciju,ko nasukani kit sam i uopce ne mogu zamisliti

E ja mislim da to nije baš tako da može do bebe,tu je ipak i onaj sluzni čep,pa su tu i plodovi ovoji pa valjda tek onda glavica,mislim da ne može ali nisam 100% sigurna.. ja svakako nisam za akciju,ko nasukani kit sam i uopce ne mogu zamisliti
Ma nije ni meni do akcije uopće, nego samo razmišljam kako potaknuti trudove 😂 Da nije ovih vrucina, sve bi bilo lakše. Bas nas je zapalo najvruce ljeto ikada.

10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Pistacija mene duda izluduje! 🤣 hoce ju samo kad je sit pa mu se spava, onda ju malo pocucla i spava.. i onda duda ispadne i opa, budan je… i tako u krug 😅😅 draze mi je kad zaspi bez nje. 😊😊
Leelooi moj danas spava pa mi je sve cudno. 😅 kakva ce biti noc? 😁😁
Pbtabbas lijepo da imas isplanirana druzenja! Slazem se da smo jake 🥰 (i kad smo na balkonu!)
Kornilijepo da su tvoji blizu, znaci da mogu ponekad uskociti 🥰
Imate li one zastitne navlake za ogradicu od krevetica? Ne znam sta da radim, mali se poceo bacat po krevetu 🤣 odguruje se nogama od te precke. Inace, kad je normalna temperatura, spava u vreci pa onda nije bed, ali sad kad je samo u pidjami ima pokrete ko karate kid.
Ispred dude stavi tetra pelene, da mu ne bježi...
Moja je zaspala, do kad. Cut ćemo 🤣

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji