Mima i Melian čestitaaam !💕💖🎊 Uživajte sa svojim bebicama.. ❤️🥰
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Moju curicu su počeli baš dosta mučiti grčevi, jadna se sva napinje, prducka, teško kaki, probali smo s kapima Espumisan, kojekakvim probioticima i ništa. Baš mi je teško gledati ju ovakvu, jučer je jadnica neprekidno plakala od jedno 17 h do ponoći :(
Moju curicu su počeli baš dosta mučiti grčevi, jadna se sva napinje, prducka, teško kaki, probali smo s kapima Espumisan, kojekakvim probioticima i ništa. Baš mi je teško gledati ju ovakvu, jučer je jadnica neprekidno plakala od jedno 17 h do ponoći :(
https://mojaljekarna.hr/probiotici/2236-biogaia-probioticke-kapi-5999539715040.html
Ove svi hvale, jesi probala?
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
https://mojaljekarna.hr/probiotici/2236-biogaia-probioticke-kapi-5999539715040.html
Nisam te, imam neke Gaja, Espumisan i neke od maline. Ako se ne poboljša za par dana probat ću i ove :(
Nisam te, imam neke Gaja, Espumisan i neke od maline. Ako se ne poboljša za par dana probat ću i ove :(
Tiba, ne Gaja, ne znam više no što pišem od umora 😂
Tiba, ne Gaja, ne znam više no što pišem od umora 😂
Razumljivo...koliko sam vidila ove pomognu... za sad nemam iskustva.. Ali sam si ih ostavila u napomeni za svaki slučaj... sretno.
I vidila sam da neke rade one vjezbice sa trbuhom i vožnja bicikle... iskreno ne znam je l to za tako malu bebu... možda će neke od cura koje su već rodile biti od veće pomoci
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Bowen terapija, i mi sve isto prolazimo trenurno🙈
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Melian cestitam, zvuci bas kao lijep porod! 🥰🥰
ElisaDay žao mi je sto vas pate grcevi... i mi imamo tiba kapi koje su u pocetku pomagale, ali sad ih neko vrijeme ne dajem.. nadam se da ces naci neko rijesenje. Kod nas se to smanjilo jer bolje podriguje i dajem mu omnibiotic pandu rastopljenu u mom mlijeku (ne znam je li od toga ili samo od sebe prolazi 🙈)
E i pomogne mu kad ga drzimo na podlaktici, a on je na stomaku.. nazalost, nekad nema pomoci, samo treba vremena da prođe.. drzi se 😘
💙5/24💙
Elisa mi smo na biogaia probiotiku, i zasad nema grčeva. Počeli smo s njima pred 10ak dana, jer je patronažna rekla da je bolje krenuti ranije.. boo 🤷 masiramo trbuščić puno, oko pupka, u smjeru kazaljke na satu, i lagano joj radim s nogicama kao da vozi biciklu, naravno koliko ona dopusti.. i to sve svaki put kad je budna, a masiranje neki put potraje i dok ne zaspi. nadam se da će grčevi brzo proći! Pripazi i na svoju prehranu, iako pretpostavljam da paziš 🤗
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji