Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nada23
    16. Srpanj 2024. 20:19

Mima i Melian čestitaaam !💕💖🎊 Uživajte sa svojim bebicama.. ❤️🥰

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

ElisaDay.
    17. Srpanj 2024. 09:15

Moju curicu su počeli baš dosta mučiti grčevi, jadna se sva napinje, prducka, teško kaki, probali smo s kapima Espumisan, kojekakvim probioticima i ništa. Baš mi je teško gledati ju ovakvu, jučer je jadnica neprekidno plakala od jedno 17 h do ponoći :(

ElisaDay.
    17. Srpanj 2024. 09:16

Mima i Melian, čestitke! 🩷

Leeloo101
    17. Srpanj 2024. 09:43

ElisaDay.

Moju curicu su počeli baš dosta mučiti grčevi, jadna se sva napinje, prducka, teško kaki, probali smo s kapima Espumisan, kojekakvim probioticima i ništa. Baš mi je teško gledati ju ovakvu, jučer je jadnica neprekidno plakala od jedno 17 h do ponoći :(

https://mojaljekarna.hr/probiotici/2236-biogaia-probioticke-kapi-5999539715040.html

Ove svi hvale, jesi probala?

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

ElisaDay.
    17. Srpanj 2024. 10:26

Leeloo101

ElisaDay.

https://mojaljekarna.hr/probiotici/2236-biogaia-probioticke-kapi-5999539715040.html

Nisam te, imam neke Gaja, Espumisan i neke od maline. Ako se ne poboljša za par dana probat ću i ove :(

ElisaDay.
    17. Srpanj 2024. 10:38

ElisaDay.

Leeloo101

ElisaDay.

Nisam te, imam neke Gaja, Espumisan i neke od maline. Ako se ne poboljša za par dana probat ću i ove :(

Tiba, ne Gaja, ne znam više no što pišem od umora 😂

Leeloo101
    17. Srpanj 2024. 10:49

ElisaDay.

ElisaDay.

Leeloo101

ElisaDay.

Tiba, ne Gaja, ne znam više no što pišem od umora 😂

Razumljivo...koliko sam vidila ove pomognu... za sad nemam iskustva.. Ali sam si ih ostavila u napomeni za svaki slučaj... sretno. 

I vidila sam da neke rade one vjezbice sa trbuhom i vožnja bicikle... iskreno ne znam je l to za tako malu bebu... možda će neke od cura koje su već rodile biti od veće pomoci

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

Martina1931
    17. Srpanj 2024. 11:18

ElisaDay.

Bowen terapija, i mi sve isto prolazimo trenurno🙈

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

purple13
    17. Srpanj 2024. 13:13

Melian cestitam, zvuci bas kao lijep porod! 🥰🥰
    ElisaDay žao mi je sto vas pate grcevi... i mi imamo tiba kapi koje su u pocetku pomagale, ali sad ih neko vrijeme ne dajem.. nadam se da ces naci neko rijesenje. Kod nas se to smanjilo jer bolje podriguje i dajem mu omnibiotic pandu rastopljenu u mom mlijeku (ne znam je li od toga ili samo od sebe prolazi 🙈)
    E i pomogne mu kad ga drzimo na podlaktici, a on je na stomaku.. nazalost, nekad nema pomoci, samo treba vremena da prođe.. drzi se 😘

💙5/24💙

korni
    17. Srpanj 2024. 15:40

Elisa mi smo na biogaia probiotiku, i zasad nema grčeva. Počeli smo s njima pred 10ak dana, jer je patronažna rekla da je bolje krenuti ranije.. boo 🤷 masiramo trbuščić puno, oko pupka, u smjeru kazaljke na satu, i lagano joj radim s nogicama kao da vozi biciklu, naravno koliko ona dopusti.. i to sve svaki put kad je budna, a masiranje neki put potraje i dok ne zaspi. nadam se da će grčevi brzo proći! Pripazi i na svoju prehranu, iako pretpostavljam da paziš 🤗

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.