Purple da, čitala sam da imaju skok u trećem tjednu, pa se nadam da je to to 😅 noćas smo uspjeli brže uspavati, drmuskanje na rukama - utone u san - lagano spuštanje u krevet i nastavak drmuskanja guze 😅
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Cure koje se borite s neprospavanim noćima držite se! Nadam se da će s i skokovi proći što prije i što mirnije.
Ja sam još u komadu, svaki drugi dan idem na ctg. Ništa se ne događa. 🤷🏻♀️
Čekat će se još otprilike 7 dana da se nešto pokrene samo i ako se i dalje ništa ne dogodi idem na carski.
'21. 💙
'24. 💛
Mi smo danas bili na prvoj Bowen terapiji pa ćemo vidjeti kako će dalje ići, nadam se da će pomoći jer ovi grčevi su je stvarno jadnu iscrpili 😐
Haru drži se, pokrenut će se nešto sigurno uskoro, a i ako bude carski proći će i to, bit će sve dobro 🤞
Haru nadam se da će se uskoro pokrenuti 🤞
Elisa joj vjerujem da su ju grčevi iscrpili..i tebe sigurno. Nadam se da će terapija pomoći, javi kako bude 🍀🤞
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Mi smo danas bili na prvoj Bowen terapiji pa ćemo vidjeti kako će dalje ići, nadam se da će pomoći jer ovi grčevi su je stvarno jadnu iscrpili 😐
Haru drži se, pokrenut će se nešto sigurno uskoro, a i ako bude carski proći će i to, bit će sve dobro 🤞
Pozdrav! Upadam u grupu u kojoj nisam aktivna. S vremena na vrijeme vas pročitam. Ja imam proljetnu bebu.
Kod grčeva nema pomoći. Može samo mrvicu ublažiti recimo hrana,kao što je Novalac. 4.dijete i mogu reći...uzalud Bio Gaja i sve ostalo. Dijete ako dobije grčeve,moraju proći. Mi smo u pola noći išli na vožnju sa autom i mali se onda opet u 1 ujutro probudio sa vriskanjem od bolova. Umrla sam tih mjesec dana. Espumisan ne pomaže kod grčeva. On se daje kad je beba naduta i kad treba prduckati. Moj mali nije bio napuhnut od zraka. Patronažna mi je preporučila Sab Simplex,0 bodova,Vjetrovite kapi...tako nekako,nula bodova. Jedino je malo ublažilo barem nama Frida Windy,tak nekak se zove. To da se beba isprducka,pokaka i onda se smiri. Ima samo u dm-u kod nas. Ljekarne to ne drže. Čak sam i u Slo išla zbog preporuke neke u vezi kapi i jednostavno mi je gospođa rekla...proći će. Prošlo je,ali sam umrla tih mjesec dana!
Treba samo puno strpljenja! Baš jako puno...
Sretno!
38 godina
Ciklusi na 28 dana
Biokemijske 1/2021, 5/2022, 8/2022
Amh 14,97
Nifty Standard uredan, stiže nam dečko *** stigao Vito 27.3.
Dobro jutro svima!
Cestitam novim mamama, a trudnicama zelim da sto prije okoncaju razdoblje velikog stomaka i prime svoja cuda 😊
.
Javljam da sam rodila prije nekoliko dana, 9 dana prije termina. Decko skoro 4 kg, 54 cm. Prvi osjecaj male boli u 5 ujutro, u 20 h u radjaoni, za tri sata rodila. Bez sivanja, bez pucanja, bez rezanja... Nemam nikakvu ranu. Za samu tezinu poroda ne znam sto reci, prvi mi je pa nemam s cime usporediti. Boli, ali ta ista bol nestaje kada beba izadje. Plus, sada uopce ne mogu u misli dozvati kako boli, kao da sam zaboravila kakav je osjecaj, ne mozes vise opisati.
.
Pila sam list maline, jela datulje i ananas, masirala medjicu uljem u zadnjim tjednima. Sto je i koliko od toga pomoglo u porodu, a koliku ulogu igra genetika, tkivo i elasticnost ne znam, ali to nisu invanzivne metode i ako mogu pomoci, navalite 😊
Ps. Trenirala sam do 10 dana prije poroda, a od toga do poroda samo setala i radila vjezbe na lopti (da nije bilo vrucina trenirala bi normalno i tih 10 dana). Pa u svojem slucaju pobijam onu koju sam cesto cula u trudnoci "da su trudnicama koje treniraju misici jaci dolje i drze bebu i zato takve zene imaju teske porode, zavrse na carskom, izrezu ih itd"
.
Stvarno je sve individualno 😊
Dobro jutro svima!
Cestitam novim mamama, a trudnicama zelim da sto prije okoncaju razdoblje velikog stomaka i prime svoja cuda 😊
.
Javljam da sam rodila prije nekoliko dana, 9 dana prije termina. Decko skoro 4 kg, 54 cm. Prvi osjecaj male boli u 5 ujutro, u 20 h u radjaoni, za tri sata rodila. Bez sivanja, bez pucanja, bez rezanja… Nemam nikakvu ranu. Za samu tezinu poroda ne znam sto reci, prvi mi je pa nemam s cime usporediti. Boli, ali ta ista bol nestaje kada beba izadje. Plus, sada uopce ne mogu u misli dozvati kako boli, kao da sam zaboravila kakav je osjecaj, ne mozes vise opisati.
.
Pila sam list maline, jela datulje i ananas, masirala medjicu uljem u zadnjim tjednima. Sto je i koliko od toga pomoglo u porodu, a koliku ulogu igra genetika, tkivo i elasticnost ne znam, ali to nisu invanzivne metode i ako mogu pomoci, navalite 😊
Čestitam draga.. i nadam se jednakom zaboravu
Ubacila sam i ja loptu zadnjih dana.. Ali samo kruženja i naprijed nazad ima li još nešto?
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Dobro jutro svima!
.
Javljam da sam rodila prije nekoliko dana, 9 dana prije termina. Decko skoro 4 kg, 54 cm. Prvi osjecaj male boli u 5 ujutro, u 20 h u radjaoni, za tri sata rodila. Bez sivanja, bez pucanja, bez rezanja… Nemam nikakvu ranu. Za samu tezinu poroda ne znam sto reci, prvi mi je pa nemam s cime usporediti. Boli, ali ta ista bol nestaje kada beba izadje. Plus, sada uopce ne mogu u misli dozvati kako boli, kao da sam zaboravila kakav je osjecaj, ne mozes vise opisati.
.
Ubacila sam i ja loptu zadnjih dana.. Ali samo kruženja i naprijed nazad ima li još nešto?
Hvala 🥰
Skakutanja, kruzenje kukovima u oba smjera, naprijed -nazad (onako podvlacenje zdjelice i onda zabacivanje guzom nazad), lijevo desno (kao u da pleses s kukovima s jedne na drugu stranu), siroki cucnjevi
Onda kleknes na jedno koljeno, druga noga naprijed pod otprilike 90°, naslonis se gornjim dijelom tijela na loptu i ides naprijed nazad s tijelom koje je opusteno na lopti... i sve drugo sto ti instinktivno dodje a da mozes s loptom, nista ne moze biti krivo
Takodjer mjenjaj polozaj koljena, nekad neka idu siroko na van, nekad stopala unutra da koljena idu unutra jedno prema drugom. Mozes tako i na sve cetiri pa izvijati ledja ili ljuljati se naprijed nazad.
Jer se tako otvaraju i gornji i donji dijelovi zdjelice i bolje smjestaju bebu prema dolje i u kanal
Preporucam i sto vise sjedenja u turskom sjedu ako mozete ili na nekoj jako niskoj stolicici (ja sam na joga bloku sjedila) gdje ce guza biti ispod razine koljena (zaljepljena za listove) a stomak izmedju siroko postavljenih nogu. Tako sam sjedila zadnjih tjedan dana, uopce nisam sjedila na stolici. Jela bi za malim stolom u dnevnoj tako haha
Dobro jutro svima!
.
.
Hvala 🥰
Skakutanja, kruzenje kukovima u oba smjera, naprijed -nazad (onako podvlacenje zdjelice i onda zabacivanje guzom nazad), lijevo desno (kao u da pleses s kukovima s jedne na drugu stranu), siroki cucnjevi
Onda kleknes na jedno koljeno, druga noga naprijed pod otprilike 90°, naslonis se gornjim dijelom tijela na loptu i ides naprijed nazad s tijelom koje je opusteno na lopti… i sve drugo sto ti instinktivno dodje a da mozes s loptom, nista ne moze biti krivo
Takodjer mjenjaj polozaj koljena, nekad neka idu siroko na van, nekad stopala unutra da koljena idu unutra jedno prema drugom. Mozes tako i na sve cetiri pa izvijati ledja ili ljuljati se naprijed nazad.
Jer se tako otvaraju i gornji i donji dijelovi zdjelice i bolje smjestaju bebu prema dolje i u kanal
Preporucam i sto vise sjedenja u turskom sjedu ako mozete ili na nekoj jako niskoj stolicici (ja sam na joga bloku sjedila) gdje ce guza biti ispod razine koljena (zaljepljena za listove) a stomak izmedju siroko postavljenih nogu. Tako sam sjedila zadnjih tjedan dana, uopce nisam sjedila na stolici. Jela bi za malim stolom u dnevnoj tako haha
Super, hvala na detaljnom pojasnjenju.. dodat ću te neke vjezbice i sjedenje
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Sortiraj odgovore
Najstariji