Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    korni
    13. Srpanj 2024. 11:20

Deedee čestitam 🤗 porod stvarno zvuci za poželjeti, drago mi je da je tata stigao na vrijeme 🥰 zelim ti brzi oporavak i odlazak kuci 🍀
    Leeloo ja sam bila uzela kutiju dohrane (novalac) i bočicu za svaki slučaj, da nas tata ne mora odmah pustiti same 😂 i bome nam je odmah trebalo. U bolnici im daju dohranu ako mama nema mlijeka,tako da za to ne moraš brinuti.
    Elisa super da imaš mlijeka. Kod mene se količina smanjuje, iako se masiram, izdajam i beba cica, tako da ne mozemo bez formule.
    Mi samo ujutro malo izadjemo na terasu, ostatak dana smo pod klimom jer je neizdrzivo. Trudnice i mame izdrzite ove vrucine 🍀

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Leeloo101
    13. Srpanj 2024. 11:25

ElisaDay.

Deedee čestitam 🩵

Leelooma ne zamaraj se, ja sam isto tako pripremila nadohranu i bočice ako ne budem imala, na kraju u bolnici ionako dobije nadohranu jer u prvih par dana ne krene odmah mlijeko,a kad dođeš doma kad i ako ti dođe mlijeko, ovisno o tome se kupi, lako nekoga pošalješ. Ja sad imam 2 kutije nadohrane a mlijeka ko u priči 🙂

Hvala ti na savjetu 🥰

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

Leeloo101
    13. Srpanj 2024. 11:27

korni

Deedee čestitam 🤗 porod stvarno zvuci za poželjeti, drago mi je da je tata stigao na vrijeme 🥰 zelim ti brzi oporavak i odlazak kuci 🍀
    Leeloo ja sam bila uzela kutiju dohrane (novalac) i bočicu za svaki slučaj, da nas tata ne mora odmah pustiti same 😂 i bome nam je odmah trebalo. U bolnici im daju dohranu ako mama nema mlijeka,tako da za to ne moraš brinuti.
    Elisa super da imaš mlijeka. Kod mene se količina smanjuje, iako se masiram, izdajam i beba cica, tako da ne mozemo bez formule.
    Mi samo ujutro malo izadjemo na terasu, ostatak dana smo pod klimom jer je neizdrzivo. Trudnice i mame izdrzite ove vrucine 🍀

Hvala ti.. ma tako nekako sam i mislila...
    U principu sve što mi je brzo dostupno (da ne moram online narucivati) a možda neće trebati nisam uzimala☺️

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

nada23
    13. Srpanj 2024. 11:33

deedee1405

Dobro jutro mamice,
    Malo iza ponoći stigao moj bebolinac od 3400g i 50cm. Jučer popodne pukao vodenjak, bas je krenulo curit, i odmah u bolnicu otišla i tu sam čekala da krene sve prirodno, i krenulo je navečer poslije 21h, klistir dobila u 23:20, u rađaonu ušla u 23:55 a malo vani bio u 00:13 🤣. Muž jedva stigao jer čim sam završila u boksu sam već tiskala i doslovno je ušao na sami porod. Malo sam popucala, mislim da 2 šava. Evo, ponovio se brzi porod kakav je bio i prvi (iako ne toliko brzi) ali je bilo nekako intenzivnije sve, ili se meni to tako čini…
    Sve u svemu ja super zadovoljna. Maleni ima volju za cickanjem ali ja još mlijeka nemam ali me to ne brine jer mi je tako bilo i nakon prvog poroda i treći dan sam počela dobivat mlijeko, bitno mi je da on pokazuje interes.
    Sretno svima i pratim vas i dalje 😘

Divnooo! Čestitam! 💕🤗🎊

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

laurell
    13. Srpanj 2024. 11:47

Deedee cestitam 🩵🍼🥂

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

purple13
    13. Srpanj 2024. 12:52

DeeDee cestitam, bome je bilo ekspresno!! 🥰🥰
    Korni bas sam htjela pitat kako podnosite vrucine.. nama klima crkla taman kad sam se ohrabrila upaliti ju 🤣
    Jel beba bude u drugoj sobi dok rashladite?
    Mene strah da se mali ne prehladi. 🤔
    Leeloo mi smo imali bocicu za svaki slucaj, al nismo kupili hranu 😆 zasad nam ne treba, a i trgovine su nam blizu pa nije bed.. al.dobro je imat za svaki slucaj 🥰

💙5/24💙

korni
    13. Srpanj 2024. 13:06

purple13

DeeDeecestitam, bome je bilo ekspresno!! 🥰🥰
    Kornibas sam htjela pitat kako podnosite vrucine.. nama klima crkla taman kad sam se ohrabrila upaliti ju 🤣

ajoj kud baš sad 😅 Morali smo ju upaliti jer je bilo nepodnošljivo 🥴 veliki nam je dnevni (tu smo preko dana) i klima nije blizu bebe pa radi na lagano. Ona mi je u kratkom bodiću bez rukava i pokrijem je po nogicama tetricom kad spava. Zasad ne vidim da joj smeta. u spavaću ćemo idući tjedan isto staviti klimu, jer nam je na katu i bude pretoplo, pa je i ona nervoznija i plačljivija 😑

10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

purple13
    13. Srpanj 2024. 13:11

korni

purple13

Kornibas sam htjela pitat kako podnosite vrucine.. nama klima crkla taman kad sam se ohrabrila upaliti ju 🤣

ajoj kud baš sad 😅 Morali smo ju upaliti jer je bilo nepodnošljivo 🥴 veliki nam je dnevni (tu smo preko dana) i klima nije blizu bebe pa radi na lagano. Ona mi je u kratkom bodiću bez rukava i pokrijem je po nogicama tetricom kad spava. Zasad ne vidim da joj smeta. u spavaću ćemo idući tjedan isto staviti klimu, jer nam je na katu i bude pretoplo, pa je i ona nervoznija i plačljivija 😑

Ma super vam je tako! A kontam da ni oni ne vole vrucinu pa su zato nervozni.. ja bi pucala, a kako je tek njima hahah.
    Nama je bed sto smo u malom stanu i klima je taman u toj sobi gdje spavamo.. ali kad stave novu ima da picimo 😅 kakve sam srece, dok majstor dode, bit ce jesen hahahaha
    Eo danas sam instalirala ventilator 🤣
    Kako ti je curica? Kako izdrzavate nocu? Ja sam se nekako navikla pa vise ne zaspim dok dojim 🤣

💙5/24💙

korni
    13. Srpanj 2024. 13:20

purple13

korni

purple13

Ma super vam je tako! A kontam da ni oni ne vole vrucinu pa su zato nervozni.. ja bi pucala, a kako je tek njima hahah.
    Nama je bed sto smo u malom stanu i klima je taman u toj sobi gdje spavamo.. ali kad stave novu ima da picimo 😅 kakve sam srece, dok majstor dode, bit ce jesen hahahaha
    Kako ti je curica? Kako izdrzavate nocu? Ja sam se nekako navikla pa vise ne zaspim dok dojim 🤣

nadam se da ipak stiže prije jeseni 😅 reci da imaš malu bebu i da je hitno 😁 Ma sigurno im smeta da. Nosim ju i sva se brizna zaljepi za mene 😅 dobro je, iako ovih par dana se spavanje skroz poremetilo..bori se da ne zaspi, i baš kratko i nemirno spava. Noć bude kako koja, ali kako smo većinom na formuli ipak odspava malo duze nego kad je dojenje. 
    Bravo da izdrzis ne zaspati 🥳 ste vi već ulovili kakav takav ritam? Ja imam osjećaj da je nama još miljama daleko 🤣

laurell
    13. Srpanj 2024. 14:03

korni

purple13

korni

purple13

nadam se da ipak stiže prije jeseni 😅 reci da imaš malu bebu i da je hitno 😁 Ma sigurno im smeta da. Nosim ju i sva se brizna zaljepi za mene 😅 dobro je, iako ovih par dana se spavanje skroz poremetilo..bori se da ne zaspi, i baš kratko i nemirno spava. Noć bude kako koja, ali kako smo većinom na formuli ipak odspava malo duze nego kad je dojenje.
    Bravo da izdrzis ne zaspati 🥳 ste vi već ulovili kakav takav ritam? Ja imam osjećaj da je nama još miljama daleko 🤣

Na kojoj ste formuli Korni? Uh ja toliko plasim grcica 🙈 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.