Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    laurell
    18. Srpanj 2024. 09:24

Nada praaava bebica 🩵 ehhhh da, vrucine i meni bas utjecu na tlak. Puno tekucine i papaj slanog 🤞🏽 
    Lelo stigne ona jos preci 3kg itekako 🙈 
    -
    Ja se osjecam kaooo usporeni slon 😎 ali i dalje idem na plazu, dizu me sa dvije ruke sa rucnika jer mi se tesko podici sama 🤣🤣🤣 ali uzivam u moru i plivanju. To me jako opusta. Ginekolog mi je dao zeleno svjetlo za kupanje zadnji put pa iskoristavam maximalno dok mogu i dok se osjecam da mogu. 
    Dosta sam aktivna stvarno. 
    -
    Jel tko poceo ili pio caj od lista maline? Jel to ista pomaze za “laksi porod” ?

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

• sparkle212
    18. Srpanj 2024. 09:36

laurell

Nadapraaava bebica 🩵 ehhhh da, vrucine i meni bas utjecu na tlak. Puno tekucine i papaj slanog 🤞🏽
    -
    Ja se osjecam kaooo usporeni slon 😎 ali i dalje idem na plazu, dizu me sa dvije ruke sa rucnika jer mi se tesko podici sama 🤣🤣🤣 ali uzivam u moru i plivanju. To me jako opusta. Ginekolog mi je dao zeleno svjetlo za kupanje zadnji put pa iskoristavam maximalno dok mogu i dok se osjecam da mogu.
    -
    Jel tko poceo ili pio caj od lista maline? Jel to ista pomaze za “laksi porod” ?

Ja sam pocela piti jednu salicu na dan, mozda pomogne, a skoditi ne moze 😂 svakako se nadam da ce pomoci

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

purple13
    18. Srpanj 2024. 09:40

laurell

Nadapraaava bebica 🩵 ehhhh da, vrucine i meni bas utjecu na tlak. Puno tekucine i papaj slanog 🤞🏽
    -
    -

Bas lijepo sto si aktivna, kazu da je plivanje najzdravije! 😍
    Samo uzivaj u moru! 🤩😍
    Taj caj sam pila, ali kratko. Ne vjerujem da mi je od njega ranije krenuo porod..  bome se nisam ni otvarala, mozda da sam ga pila duze 🫢

💙5/24💙

Leeloo101
    18. Srpanj 2024. 10:27

laurell

-
    -

A napokon da i ti uživaš malo ... 

Ja ga pijem od 34.tt u početku ne baš svaki dan, sad da... paše mi, jer je to jedino uz vodu što smijem.. pa da malo promjenim.. napravim 0.5l i stavim u hladnjak, pa pijem pomalo tijekom popodneva...
    Javim je l pomoglo 😅 za sad sam zatvorena...
    Ja masiram i dolje medicu i ulaz.. svaku drugu-trecu večer..   za oboje su rekli da pomaže.. i imaš još datulje, ali kako su pune šećera njih ne jedem,, zbog gest.dij.

Hvala cure 🥰

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

Johicaa
    18. Srpanj 2024. 11:43

Curke koje su rodile čestitam od srca ❤️😘
    .
    Ja sam bila 2 dana u bolnici na promatranju, neki kapilar mi pukao pa sam krvarila. Prvo sam mislila da je krenuo porod ili da je nesto s posteljicom. Sreca nije nista dramaticno. Beban je super radili su i ctg redovno sve odlicno nema stresa kod njega, ja sam primila imunizaciju zbog rh faktora. Napredovao je na 2550gr al neka ga jos bar 2 tj. da ga udebljamo na 3 kg pa da nam je lakse ophodit se s njim 🥰
    Prepali smo se malo, iako nije vise ni nedonosce ali krv iz cista mira vidjeti bas nije ugodno. Taj dan sam bas pretjerala sa aktivnostima peglala 2h, setala, obavljala shoping, skanjala po kuci i kad sam napokon se smirila imala sam sto za vidjeti. Sad sam ok i lezim kuci samo relax. 
    .
    Ja jos nista ne masiram al vjerovatno hocu imam neko ulje dobila sam ga na tecaju. Čaj sam vidjela da piju s brusnicom i sa ananasom pa cu probat, volim izmisljat koktele pa makar za poticanje lakseg poroda. 🤣

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    🐝'89, Retrogradna ejakulacija
    IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
    Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
    21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm

katy_kaya
    18. Srpanj 2024. 12:28

Evo i nas s pregleda, 3200 g gospođica 🫣🌸! Dnevnik tlaka mi je ok, s njom sve ok. Tako da sada cekamo, ako predje tlak 140/90 ide indukcija. Nadam se da ce ipak malo sacekati,  kao da sam sad manje spremna nego prije 😂😂.
    .
    Cestitam svim novim mamama!

Leeloo101
    18. Srpanj 2024. 16:13

katy_kaya

Evo i nas s pregleda, 3200 g gospođica 🫣🌸! Dnevnik tlaka mi je ok, s njom sve ok. Tako da sada cekamo, ako predje tlak 140/90 ide indukcija. Nadam se da ce ipak malo sacekati, kao da sam sad manje spremna nego prije 😂😂.
    .
    Cestitam svim novim mamama!

Što je datum blizu, to smo u većem strahu... nekako mislim da je bolje kad te iznenadi, naravno u sigurnim tjednima...

Johice  odmori... važno da je beba ok... 

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

nada23
    18. Srpanj 2024. 17:45

Laurell super da plivas, iskoristi to dok možeš 🥰
    Meni je moj gin zabranio kupanje jer sam otvorena za prst pa sad samo mirovanje pod klimom 😅 Ne znam kako je kod vas, ali kod nas je more 29! Ako se ovako nastavi, pretvorit Ce se more u baru 🙈
    Johica sreca da je sve prošlo ok i da je beba dobro. Sad se pazi i miruj. I ja sam sljedeća 2 tjedna opreznija, a kad dođem u 37.tj. onda cu manje mirovati 😆
    Katy Kaya bravo za dobar pregled 🤗 
    A tako je to, Jos smo najmanje spremne kada smo sto blize terminu 😁

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

korni
    18. Srpanj 2024. 21:55

Laurell super za kupanje, uživaj i guštaj i za nas 🤗 ja sam pila čaj, ali s obzirom da je bio carski, ne mogu reći da li je pomogao 😅 rekla sam da ću nastaviti s njim nakon poroda, ali još ni jednu šalicu nisam popila 🤦s tim da čaj ne otvara, vec djeluje na maternicu, olakšava i skraćuje porod..tako su meni rekli.
    Johica vjerujem da si se prepala.. bitno da je beba dobro 💞 sad odmaraj i sve 4 u zrak 🤗
    Katy kaya super za pregled, nadam se da će tlak biti pod kontrolom 🍀
    ---
    Mi rado primamo savjete za uspavljivanje, ova dva dana su kaos. Treba joj po dva, dva i pol sata da zaspi, i onda kad napokon zaspi, spava pola sata do 45 min, jer je naravno gladna. Sad je zaspala na prematalici, tu sam ju pustila ali strazarim uz nju 😅

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

purple13
    18. Srpanj 2024. 22:01

korni

Laurellsuper za kupanje, uživaj i guštaj i za nas 🤗 ja sam pila čaj, ali s obzirom da je bio carski, ne mogu reći da li je pomogao 😅 rekla sam da ću nastaviti s njim nakon poroda, ali još ni jednu šalicu nisam popila 🤦s tim da čaj ne otvara, vec djeluje na maternicu, olakšava i skraćuje porod..tako su meni rekli.
    Johica vjerujem da si se prepala.. bitno da je beba dobro 💞 sad odmaraj i sve 4 u zrak 🤗
    Katy kaya super za pregled, nadam se da će tlak biti pod kontrolom 🍀

Mi rado primamo savjete za uspavljivanje, ova dva dana su kaos. Treba joj po dva, dva i pol sata da zaspi, i onda kad napokon zaspi, spava pola sata do 45 min, jer je naravno gladna. Sad je zaspala na prematalici, tu sam ju pustila ali strazarim uz nju 😅

Mozda ima skok u razvoju? 🤔 nadam se da je to, znaci da je prolazno hahaha
    A i kazu da to bude s tri tjedna. Moj se u nekom periodu nije skidao sa sise. 🤣
    Nazalost, nemam nista pametnije za reci. Nas voli da mu drmusamo guzu kad leži, onda zaspi..

💙5/24💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.