Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Monny
    17. Kolovoz 2024. 20:02

Mi smo nakon 10 dana izasli u šetnju, dok sam ja malo uspostavila normalno hodanje 😅
    Još uvijek me malo strah ići daleko, zbog dojenja najviše, jer koristim šeširić pa dok sve namjestim, ne znam kako bih to u javnosti 🤦
    Cure koje dojite, imate savjet za izlaske?

12/23 UZV ♥️✔️

nada23
    17. Kolovoz 2024. 20:33

Cure, prijavljujem da mi je počeo izlaziti sluzni čep ( barem mislim da je to to 😅). Odjednom sam danas dobila snagu pa cistim kucu cijeli dan i sama se sebi cudim. 😁
    I sad čekam.... 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

pistacija13
    17. Kolovoz 2024. 20:49

Monny

Mi smo nakon 10 dana izasli u šetnju, dok sam ja malo uspostavila normalno hodanje 😅
    Još uvijek me malo strah ići daleko, zbog dojenja najviše, jer koristim šeširić pa dok sve namjestim, ne znam kako bih to u javnosti 🤦
    Cure koje dojite, imate savjet za izlaske?

I ja imam taj neki osjecaj i anksioznost oko izlaska i dojenja. Gledam da ga podojim uvijek prije izlaska, da se dobro najede. Ali kako dojim na zahjev, dogodilo se dva put da sam ga morala nahraniti vani. Imam onu maramu, omotam, skinem grudnjak i ubacim njega ispod....

Haru
    17. Kolovoz 2024. 21:13

Mi smo bili u nekoliko šetnji već, ali sama se još nisam odvažila jer nikada ne znam na čemu sam s gospođicom. Sin je baš bio mirna beba i dok bi izašli već bi spavao, a s njom se nikada ne zna. 🙈 + Što malac juri na biciklu i onda moram gledati gdje mi je on, hoće li ona plakati ili ne. Kada se suprug vrati na posao nekako ću se već morati ohrabriti s njih dvoje izaći sama. 
    Što se tiče klistira dobila sam ga i opet bih da biram. 😄 Čišćenje je i kod mene krenulo taj dan, ali s klistirom mislim da je izašlo sve živo. 😅 2 dana poslije nije šta imalo za izaći. 

'21. 💙
    '24. 💛

purple13
    17. Kolovoz 2024. 21:16

nada23

Cure, prijavljujem da mi je počeo izlaziti sluzni čep ( barem mislim da je to to 😅). Odjednom sam danas dobila snagu pa cistim kucu cijeli dan i sama se sebi cudim. 😁
    I sad čekam….

Ooo super! 🥰🥰 cekamo s tobom, sretnooo 😘
    Monny mi isto kao i pistacija idemo van nakon podoja. Zasad nije bilo potrebe dojiti vani, obicno on spava u kolicima. Mislim da je najduze bilo 3 sata da smo bili vani i jeo je kad smo se vratili.. da place i da je gladan nahranila bih ga nekako 😅😅 ne stidim se, al vjerojatno bih trazila neki osamljeni kutak hahah
    A ako ti je to nezgodno, da se izdojis? Ja sam morala obaviti neke kontrole kad je on imao 3 tjedna j izdojila sam se i prihvatio je bocicu, a normalno sisa i dalje. Nije ga to poremetilo, ponekad dobije bocicu (kad sam bila kod frizera 🤣).
    Pbtab kak ste vi uspostavili spavanje u isto vrijeme svaki dan? Mi imamo klizno vrijeme spavanja 😝 obicno izmedju 20 i 22h, sve ovisi kad jede 😅

💙5/24💙

Leeloo101
    17. Kolovoz 2024. 21:17

nada23

I sad čekam….

Sretno Nada 

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

• Sreća2012
    17. Kolovoz 2024. 21:44

nada23

I sad čekam….

Kakav ti je taj sluzni cep? Jer i ja mislim da je i meni poceo malo po malo ali nema mi nista krvi u njemu pa sad ne znam je li to to  Samo velika nakupina sluzi, nije kao iscjedak obican bijeli nego da izvinete kao slina iz nosa. Pocelo mi je jos proslu srijedu pa od tad jos tri outa mi je tako bilo

Haru
    17. Kolovoz 2024. 22:10

nada23

I sad čekam….

Čekamo i mi s tobom! 🙌🏻 Sretnooo! 
    Ja sam rodila 3.dan od početka ispadanja sličnog čepa. 

'21. 💙
    '24. 💛

Haru
    17. Kolovoz 2024. 22:13

Sluznog* 😅
    Sreća, ni u mome nije bilo krvi. Bio je kao ljigavac i onako količinski dosta da nisam morala razmišljati što je. 

'21. 💙
    '24. 💛

nada23
    17. Kolovoz 2024. 22:29

Purple, Haru, Lelo hvalaaa 🥰
    Sreća nema ni kod mene krvi, baš je onako kako je to Haru opisala. Meni danas bas obilno izlazi i to prvi put. 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI