Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leeloo101
    15. Srpanj 2024. 08:36

Jutro cure... sjećam se da je netko imao proljev... što ste radile? Kod mene zadnjih par dana 1-2× dnevno...
    Mislim paše mi zbog hemorodia da se ne napinjem... Ali ne znam trebam li se brinuti...

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

marta96
    15. Srpanj 2024. 08:50

Ej cure, meni starija curka na antibiotiku, dobila temp pa smo nosili urin, odvikavamo je od pelena i tak. Ja sam umorna na 100. Idemo kasno spavati,rano se budimo jer beba plače već oko 7 nekad i ranije,preko dana nikak zaspati jer ako uspavam stariju,beba se probudi ili uvijek nekog posla po kući. Tlak mi i dalje varira,ne osjećam se bas najbolje 🥴🤯 
    Vrućine su koma, mi bas ne palimo previše klimu jer me strah ,preko noći upalimo na katu da možemo spavati,a preko dana smo dolje u boravku nije bas prevruće pa ok😇 u šetnji nismo bili jos nijednom jer se i navečer neda disati kaos🥴 bili smo jedno 3x u gradu kad smo isli obavljati nesta pa otisli na kavu,beba u jajetu i tak.
    Kak se vi osjećate?
    Elisa kak tvoj tlak? 

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

korni
    15. Srpanj 2024. 10:29

Leeloo nedavno je neka od cura pisala za proljev, ali sam zaboravila šta 😑 možda je lagano počelo i ono praznjenje pred porod 🙈 dan termina će za čas doći 🥰 jesi spremna? 🥰
    Marta nije ni tebi lako, nadam se da će se tlak stabilizirati pa će ti biti lakše. Neka curka brzo ozdravi i makne pelenice 🍀

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

katy_kaya
    15. Srpanj 2024. 10:35

Leeloo, ja sam imala proljev i meni je ginekolog savjetovao da napravim test stolice - mikrobiološki. Velike su vrućine i haraju viroze pa nije čudno. Spomeni na kontroli svakako.
    .
    Marta, Elisa, kad se vama pojavio problem s tlakom u trudnoći i kakve ste upute dobivale? Mene su pustili doma nakon praćenja jer su sva mjerenja i dodatna obrada bili uredni. Dobili sam upute da mjerim tri puta dnevno i ako je 140/90 i iznad da odmah idem na hitnu trudničku. Za sad je sve ok, iako nekad mi malo donji poraste pa ponovim mjerenje i bude ok, ali me panika da će me inducirati zbog toga ranije. Ja sam izbacila sad i kavu i sve, ali vidim da nije do kraja to kako treba biti.   

ElisaDay.
    15. Srpanj 2024. 11:51

Marta nadam se da će ti curka što prije ozdraviti 🤞Moj je evo već 3 dana dobar, nisam pila terapiju. Kreće se oko 130/80, i niže navečer. Vidjet ćemo do kad će potrajati.

Katy meni se od sredine trudnoće povisio ali nije išao iznad 140/80, pratili smo ga, dolazila sam češće na mjerenje i pred kraj na ctg, sve je bilo u redu do doslovno dan prije termina kad mi je na pregledu skočio na 150/90, doma je isto bio visok. Onda me poslala na patologiju, tamo su mi mjerili jedan cijeli dan i kako je cijeli dan bio visok, sljedeći dan me inducirali.

Leeloo101
    15. Srpanj 2024. 14:10

korni

Leeloo nedavno je neka od cura pisala za proljev, ali sam zaboravila šta 😑 možda je lagano počelo i ono praznjenje pred porod 🙈 dan termina će za čas doći 🥰 jesi spremna? 🥰
    Marta nije ni tebi lako, nadam se da će se tlak stabilizirati pa će ti biti lakše. Neka curka brzo ozdravi i makne pelenice 🍀

Hvata me mala nervoza... nisam paničar, ali onaj zdravi strah... 
    Kufer je spreman 90%, torba za radaonu 100%
    Robica opeglana u složena, danas dezinfekcija jaja i smještanje u auto.  Kolica čekaju.
    Sutra sklapanje krevetica... 

Katy  hvala, pitat ću ga... možda nije ništa za zabrinuti se... Ali nikad ne znaš, bolje da pitam... tvoj nalaz bio ok?

katy_kaya
    15. Srpanj 2024. 15:54

Leeloo101

korni

Hvata me mala nervoza… nisam paničar, ali onaj zdravi strah…
    Robica opeglana u složena, danas dezinfekcija jaja i smještanje u auto. Kolica čekaju.
    Sutra sklapanje krevetica…

Katy hvala, pitat ću ga… možda nije ništa za zabrinuti se… Ali nikad ne znaš, bolje da pitam… tvoj nalaz bio ok?

Virujem da je sve ok, mozda si se i krenula cistit pred porod 🙌. Meni je bilo ok, nije se nastavilo ali tu i tamo imam meksu stolicu. Javi im pa si mirna. Sve ce biti ok, uskoro je nase vrijeme 💖💖 nadam se da se uskoro obe javljamo s lijepim vijestima!

Leeloo101
    15. Srpanj 2024. 16:09

katy_kaya

Leeloo101

korni

Hvata me mala nervoza… nisam paničar, ali onaj zdravi strah…
    Robica opeglana u složena, danas dezinfekcija jaja i smještanje u auto. Kolica čekaju.
    Sutra sklapanje krevetica…

Katy hvala, pitat ću ga… možda nije ništa za zabrinuti se… Ali nikad ne znaš, bolje da pitam… tvoj nalaz bio ok?

Virujem da je sve ok, mozda si se i krenula cistit pred porod 🙌. Meni je bilo ok, nije se nastavilo ali tu i tamo imam meksu stolicu. Javi im pa si mirna. Sve ce biti ok, uskoro je nase vrijeme 💖💖 nadam se da se uskoro obe javljamo s lijepim vijestima!

💖💖💖

I ja 

korni
    15. Srpanj 2024. 17:26

Leeloo vjerujem da, tako je i meni bilo. Sad vidim da ste ti i katy kaya blizu 🤗
    Mame, beba je spavala na boku, i naravno da ju svako toliko gledam i provjeravam, i dodjem kod nje, kad ono ona na trbuhu 🙈 i to baš lijepo namještena, a ja šokirana 😅  Pretpostavljam da se spletom okolnosti okrenula, ali sad me zanima kad se bebe počinju okretati na trbuh? 🫣

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

marta96
    15. Srpanj 2024. 17:32

katy_kaya

Leeloo, ja sam imala proljev i meni je ginekolog savjetovao da napravim test stolice - mikrobiološki. Velike su vrućine i haraju viroze pa nije čudno. Spomeni na kontroli svakako.
    .
    Marta, Elisa, kad se vama pojavio problem s tlakom u trudnoći i kakve ste upute dobivale? Mene su pustili doma nakon praćenja jer su sva mjerenja i dodatna obrada bili uredni. Dobili sam upute da mjerim tri puta dnevno i ako je 140/90 i iznad da odmah idem na hitnu trudničku. Za sad je sve ok, iako nekad mi malo donji poraste pa ponovim mjerenje i bude ok, ali me panika da će me inducirati zbog toga ranije. Ja sam izbacila sad i kavu i sve, ali vidim da nije do kraja to kako treba biti.

Ja sam sa 33tt otisla na hitnu jer me poslao gin na obradu zbog tlaka pa su me ostavili jer mi je bio 160/100 bila 3 dana uveli mi terapiju koja mi je odma snizila tlak i sa 38+2 sam rodila dobila trudove nije bio inducirani,ali nakon poroda mi je počeo divljati pa sad pijem 3x na dan. Ja pijem i na nizak tlak terapiju jer ako ne popijem brzo dođe na 150/100
    Čekam da prođe babinje pa ću vjerojatno morati kardiologu ako se ne smiri

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.