Mame sa bebama koje ne spavaju baš,vjerujem da je jako teško i iscrpljujuće,nemam baš nešto za utjehu,jel samo faza,jel i njima smetaju vrućine,jel nešto drugo u pitanju... možda neće proći ali pokušajte prihvatiti situaciju i ne očekivati da će spavati i ne znam šta,preživjeti dan i tako dan po dan,naša mala sad ima 5 i pol godina i stvarno je bila jako "teška" beba ali evo preživjeli smo i to,ne znam šta me sad čeka ali evo pokušati ću ne očekivati ništa nego se prepustiti i dan po dan pa kako bude,znam jedno sa sigurnošću a to je da narastu brzo
Nas par koje smo još u komadu stvarno nam nije lako,ja svaki dan imam preko 10000 koraka,pola od toga ih napravim po kući i uvijek je neka šetnja još u pitanju,natjeram se a i nekako se tješim da će tako brže.. želim lijep dan svima

Babyboy da, baš tako, treba prezivjeti dan po dan i prihvatiti dan takav kakav bude ❤️, jer na kraju sve to brzo prodje..I ja si to stalno govorim, ali onda dodje dan kad se raspadnem 🙈
Izdrzite cure ove vrućine, i jedva čekam da nam javite da su stigle vaše bebice 🥰

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Hvala vam cure na podijeljenim iskustvima, puno mi znači to i malo mi je lakše.
Noć je prošla odlično , kako je jela i zaspala oko pola 11 spavala je do pola 5 bez buđenja. Tada je jela i nastavila spavati, jela u 8 i evo i dalje spava. Gledam ju kako se slatko smiješka u snu, a jučer nas je izludila. 🙈
PBTAB, baš mi je drago za vaš odličan pregled kod ortopeda. 🙂 I isto se nadam da neće biti potrebe za kiretažom. 🤞🏻🤞🏻
.
Nas sistematski očekuje 30., za uzv tek onda trebamo dobiti termin. 🙂

'21. 💙
'24. 💛
Pbtab jel noć i dalje dobra iako sad spava po danu? 🫣
Malo su teza uspavljivanja, ali trudim se da zaspi do 20:30 i spava u komadu po 6,7 h, nekad 5, ali stvarno je svaki dan drugacije i nema pravila i prilagodimo se njemu i bez stresa. Danas idem kupit onu elasticnu maramu jer tezak je i sve me boli pa da si malo olaksam 🙈

👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Pbtab držim fige da prođe bez kiretaze....
U čemu držite bebu preko dana, mislila sam vući krevetić iz sobe, ali je preširok.. u njihaljku su mi rekli da ne duže od 2h, mislim se na kauč i ograditi je sa trudnickim jastukom

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Babyboy da, baš tako, treba prezivjeti dan po dan i prihvatiti dan takav kakav bude ❤️, jer na kraju sve to brzo prodje..I ja si to stalno govorim, ali onda dodje dan kad se raspadnem 🙈
Izdrzite cure ove vrućine, i jedva čekam da nam javite da su stigle vaše bebice 🥰
I okej je i raspast se,okej je i plakat,okej je reći danas mi je teško... mame smo,jesmo jake ali nismo roboti,dan po dan
I ja jedva čekam da krenemo javljati da su i naše bebice stigle

Pbtab držim fige da prođe bez kiretaze….
U čemu držite bebu preko dana, mislila sam vući krevetić iz sobe, ali je preširok.. u njihaljku su mi rekli da ne duže od 2h, mislim se na kauč i ograditi je sa trudnickim jastukom
Mi ju držimo ili u kolicima u košari ili u gnijezdu na kauču.

'21. 💙
'24. 💛
Evo mene i dalje sam trudna, pridruzujem se klubu mokrih gacica i otvaram klub podsisnog znoja! 🔥
Slabo sam online al pratim vas, muz na godisnjem pa se druzimo, gledamo serije i navijamo da mali iziđe..ne ide ni on nigdje jer misli da cu rodit cim negde pođe 😂 al taman dobro nije mi dosadno.
Danas kontrola sve uredu, spavao malac pa su nas "muckali" onako lezec na stolu da snime ctg i nije se htio razbuditi dok nisam pojela kroasan. Ima sada 3450 gr. Ja vise nemam ni apetita ni snage jedva cekam da se upoznam s njim.
Termin je srijedu pa cemo vidjeti sta dalje.
Sreco čestitam od srca 💕
Stela i Pbtab ♥️😘
Svima pusa mamite hrabre i najbolje ♥️

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
🐝'89, Retrogradna ejakulacija
IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm
Evo mene i dalje sam trudna, pridruzujem se klubu mokrih gacica i otvaram klub podsisnog znoja! 🔥
Slabo sam online al pratim vas, muz na godisnjem pa se druzimo, gledamo serije i navijamo da mali iziđe..ne ide ni on nigdje jer misli da cu rodit cim negde pođe 😂 al taman dobro nije mi dosadno.
Danas kontrola sve uredu, spavao malac pa su nas "muckali" onako lezec na stolu da snime ctg i nije se htio razbuditi dok nisam pojela kroasan. Ima sada 3450 gr. Ja vise nemam ni apetita ni snage jedva cekam da se upoznam s njim.
Termin je srijedu pa cemo vidjeti sta dalje.
Sreco čestitam od srca 💕
Stela i Pbtab ♥️😘Svima pusa mamite hrabre i najbolje ♥️
Poznato mi je ovo “muckanje” da se razbudi. I meni su to radili na zadnja dva ctg-a i sestra mi davala bombona samo da se razbudi 🙈😂. Eh kad bi tako spavali i kad izadu van ha!? 😜

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Babyboy tako je 🤗
Pbtab super 🍀 baš tako, dan po dan 🤗
Leeloo ja imam u dnevnom next to me krevetić, pa bude u njemu kad spava, ili kad mene ruke zabole 😂 a znam staviti tetricu na kauč, i ograditi jastucima. U kolicima se rasplače, tako da to više ne pokušavam.

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji