Laurell novalac (plava kutija, jedinica) sam bila uzela, i nastavili smo s njim. Pred 5 dana smo zaopočeli i sa biogaia probiotikom. Zasad mi se čini okej. I mene je strah grčića, i stalno osluškujem i pratim, a da ne kažem koliko puta sam već guglala "znakovi da beba ima grčiće" 😂
nadam se da ćemo ih sve izbjeći ☺️🤞🍀
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
DeeDeecestitam, bome je bilo ekspresno!! 🥰🥰
Ma super vam je tako! A kontam da ni oni ne vole vrucinu pa su zato nervozni.. ja bi pucala, a kako je tek njima hahah.
Nama je bed sto smo u malom stanu i klima je taman u toj sobi gdje spavamo.. ali kad stave novu ima da picimo 😅 kakve sam srece, dok majstor dode, bit ce jesen hahahaha
Eo danas sam instalirala ventilator 🤣
Kako ti je curica? Kako izdrzavate nocu? Ja sam se nekako navikla pa vise ne zaspim dok dojim 🤣
nadam se da ipak stiže prije jeseni 😅 reci da imaš malu bebu i da je hitno 😁 Ma sigurno im smeta da. Nosim ju i sva se brizna zaljepi za mene 😅 dobro je, iako ovih par dana se spavanje skroz poremetilo..bori se da ne zaspi, i baš kratko i nemirno spava. Noć bude kako koja, ali kako smo većinom na formuli ipak odspava malo duze nego kad je dojenje.
Bravo da izdrzis ne zaspati 🥳 ste vi već ulovili kakav takav ritam? Ja imam osjećaj da je nama još miljama daleko 🤣
Mi se budimo svaka tri sata 🤣 to je valjda neki ritam haha
Zapravo, kad se sjetim prvih dana, ovo je poboljšanje, tad je bilo svaka dva sata, nekad i krace..
Cula sam za biogaiu da je dobra, mi imamo tiba kapi, ali mu sada nisam duze davala jer mislim da to sto njega muce vjetrovi bude vecinom jer jede brzo, a meni mlijeko jako potece pa onda on hvata zrak 🙈🙈🙈
Ali pocela sam mu davati omnibiotic pandu...
Drago mi je da ipak ponekad imate te duze periode spavanja.. to bas puno znaci.
💙5/24💙
Curkee , kako ste ?
Da se javim..kod nas je pakao od vručina. Da nema klime , ne znam kako bi.
Beba je tu , ne mičem je dok radi , bitno da ne puše direktno u nju i gasimo je nekih pola sata prije nego idemo van da ne doživi šok. Tako me je savjetovala pedijatrica kad sam drugu curku rodila na ljeto.
Mi smo ulovili neki ritam. Preko noči imamo dva dizanja. Dojim. Preko dana joj dajem da sisa na zahtijev.
Sve je hvala bogu odlično. Nakon kaotične trudnoće..ovo je sve blahoslov 🙏🙈
Cure koje su u komadu kako vam je sad pred kraj ?
Cure koje su rodile , jeste se uhodali ?
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Grcevi- mi smo imali sreću sa malim pa smo ih skroz izbjegli. Sad ne znam što nas čeka sa curicom. Kako god, i to sve prođe. Dajete li bebama D3 kapi? Koliko sam čula, Plivit kapi znaju izazvati grceve...
Zeka bas mi je drago da je nakon tako stresne trudnoće konačno sve sjelo na svoje mjesto i da bebica lijepo napreduje ❤️
Vrucine - ovo je prestrašno, ne izlazim nigdje van, a posto je mali dobio sarlah i uzima antibiotik, ne smije ni on na sunce. Možda je najbolje tako pa smo prisilno vezani za kucu i klimu. Ja u zadnje vrijeme bas cesto osjećam stezanje, vjerojatno BH kontrakcije. Jos sam negdje pročitala kako vrucina moze izazvati prijevremeni porod pa me malo uhvatila trta. Voljela bih dogurati makar do 38.tj. Sve sam kupila za rodilište , samo to moram lijepo spakirati 😁
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Evo da se i ja javim što se tiče grčeva, moja kao na dane da se muči sa stolicom tako da sam joj uzela probiotske kapi, danas sam joj baš dala i čini se da pomažu, super je cijeli dan, papa i spava. Jučer je bila jako dugo budna i baš smo se izmučili s njom dok nije zaspala tako da mi je baš drago da je pomoglo, a možda je i takav dan...
Vrućine su užasne, mi odemo 20ak min predvečer u đir i to je to, jedva čekam kad će popustiti.
Curkee , kako ste ?
Beba je tu , ne mičem je dok radi , bitno da ne puše direktno u nju i gasimo je nekih pola sata prije nego idemo van da ne doživi šok. Tako me je savjetovala pedijatrica kad sam drugu curku rodila na ljeto.
Mi smo ulovili neki ritam. Preko noči imamo dva dizanja. Dojim. Preko dana joj dajem da sisa na zahtijev.
Heeej, bas super da je sve dobro! 🥰🥰🥰
Kako si uspjela doci na samo dva dizanja nocu?
Meni to moze ako sisa u 11 pa se budi u 2 pa u 5 😅😅
Nada mi dajemo d3 k1, kazu da su od toga moguci grcevi, ali nije sto posto da je od toga... ti grcevi su bas nepoznanica 😅
💙5/24💙
Curkee , kako ste ?
Nadami dajemo d3 k1, kazu da su od toga moguci grcevi, ali nije sto posto da je od toga… ti grcevi su bas nepoznanica 😅
Iz mog iskustva sa prve dvije bebe , takva sreća ne traje dugo. Svaki skok u razvoju promjeni barem pola rutine 😂 ! Tako da mislim da je ovo faza spavanja. Ne mogu reć , ja sam presretna dok traje 🤣
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Curkee , kako ste ?
Nadami dajemo d3 k1, kazu da su od toga moguci grcevi, ali nije sto posto da je od toga… ti grcevi su bas nepoznanica 😅
Iz mog iskustva sa prve dvije bebe , takva sreća ne traje dugo. Svaki skok u razvoju promjeni barem pola rutine 😂 ! Tako da mislim da je ovo faza spavanja. Ne mogu reć , ja sam presretna dok traje 🤣
Hahah krasno! U biti trebamo bit sretne dok spavaju 🤣🤣 jer ne postoji recept 🤣🤣
💙5/24💙
Laurellnovalac (plava kutija, jedinica) sam bila uzela, i nastavili smo s njim. Pred 5 dana smo zaopočeli i sa biogaia probiotikom. Zasad mi se čini okej. I mene je strah grčića, i stalno osluškujem i pratim, a da ne kažem koliko puta sam već guglala "znakovi da beba ima grčiće" 😂
nadam se da ćemo ih sve izbjeći ☺️🤞🍀
Ma znat ćeš ako ima grčiće, ne moraš to unaprijed guglati 😂😂😂 A nisu ni oni smak svijeta, mislim sjećam se s kćeri da ih je imala, ali opet to sve nekako prođe, zaboraviš. 😊
.
Baš mi je žao za vrućine kod vas, djeluju stvarno teške za podnijeti. Kod nas ovdje ljeta nema, ali ne mogu se požaliti, lakše mi je na ovih naših 20ak stupnjeva nego blizu 40... Zadnjih noći sam se i s dekicom pokrivala 😂
.
Kod nas je noću buđenje svaka 2-3h, to nekako smatram skroz solidnim u ovoj fazi. A i ta buđenja su zapravo većinom "bezbolna", spavam kraj njega tako da se samo primaknem da mu dam sisati, on posiše relativno kratko, mislim da ne dulje od 10 min uglavnom, ja se odmaknem i nastavimo spavati... S kćeri je to nekako dosta duže trajalo mislim, sjećam se da sam gledala seriju dok sam dojila po noći 😂 Tako da je meni ovo super, ne žalim se, mislim da je teško i očekivati išta manje buđenja. Mene je najviše strah tzv regresije spavanja s cca 4 mj, ona me apsolutno uništila s kćeri 🙈🙈 Tako da uživam u svemu ovome dotad 😂
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Purple pa to je već ritam, super 🤗 mi nismo počeli s d3 k1, rekla patronažna da nije nužno, a da su mogući grčevi od njih, pa smo sačekali 🙈 iako ovaj probiotik ima vit d.
Zeka drago mi je da je kod vas sve super ☺️ svaka čast na hendlanju svega 🤗 slažem se da, obavezno isključiti klimu prije izlaska da se malo prilagode i oni i mi.
Perpetua znam da, svi su rekli odmah ćeš znati da ih ima, ali morala ja baciti oko 🤣 dva dana se bila nakon hranjenjenja baš nekako bacala i s rukicama i nogicama, ali sad je prestala. Vidim da joj paše masiranje trbuščića i vožnja biciklom s nogicama pa to prakticiramo. Uf uživaj u tim lijepim temperaturama i za nas 😎
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji