Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijanaaa12345
    17. Srpanj 2024. 15:40

Pozdrav svima, ja sam Marijana, bila sam aktivna na forumu prije dvije godine s prvom bebom. Sad se bliži termin (34+6) pa me zanima ako mi možete pomoći vezano za Vinogradsku bolnicu. Kada se prijavljuje u bolnicu u kojem tjednu, posteji li slika ili popis doktora u trudničkoj ambulanti. S prvog bebom sam sve to preskocila zbog preuranjenog poroda I carskog u 36 tjednu. Zasada je sve uredno s drugom trudnoćom pa me čeka redovno procedura vjerojatno. Ako tko ima koji savjet, uputu, naputak, bila bih jako zahvalna :) 

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

nada23
    17. Srpanj 2024. 16:23

Prijavljujem uredan pregled. 🤗 Beba već ima 3 kg, a ja sam otvorena skoro 1 prst pa mi je gin rekao da mirujem sljedeća 2 tjedna i nastavim sa magnezijem. Danas sam izvadila i bris na streptokok. Tlak mi je na pregledu bio 90/50, a mislim da mi je sad i niži kako mi se vrti. Uhhh, ove vrućine...🙈
    .
    .
    Hellobaby ne javljas se... Nadam se da je sve ok i da si rodila ?

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

korni
    17. Srpanj 2024. 16:37

Nada super za pregled, već je to prava beba 🤗 neka i nalaz na streptokok dodje negativan 🍀 odmaraj i miruj ta dva tjedna i izdrzi vrućine! Ja sam tamanila slane krekere svaki put kad bi osjetila da mi tlak pao 🤭
    Marijana pozdrav 🤗 nisam iz zg pa ne mogu pomoći, ali sretno do kraja 💞

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

purple13
    17. Srpanj 2024. 18:04

Marijanaaa12345

Pozdrav svima, ja sam Marijana, bila sam aktivna na forumu prije dvije godine s prvom bebom. Sad se bliži termin (34+6) pa me zanima ako mi možete pomoći vezano za Vinogradsku bolnicu. Kada se prijavljuje u bolnicu u kojem tjednu, posteji li slika ili popis doktora u trudničkoj ambulanti. S prvog bebom sam sve to preskocila zbog preuranjenog poroda I carskog u 36 tjednu. Zasada je sve uredno s drugom trudnoćom pa me čeka redovno procedura vjerojatno. Ako tko ima koji savjet, uputu, naputak, bila bih jako zahvalna :)

Bok Marijana! Trebao bi ti tvoj ginekolog dati uputnicu da se narucis u bolnicu, mozda jos nije vrjjeme ako ju nisi dobila. Ne znam kad se inace ide na prvi pregled u bolnicu, mene su slali ranije zbog rizicne trudnoce.
    Pretpostavljam da je mozda 36. tjedan
    https://ibb.co/DWsLk7r
    Ovo je raspored, ali ne znam koliko se drze toga, pogotovo jer je ljeto.. 
    Inace, ja sam rodila tamo i zadovoljna sam kako je proslo! Sretnooo! 🤩🤩

💙5/24💙

nada23
    17. Srpanj 2024. 18:21

korni

Nada super za pregled, već je to prava beba 🤗 neka i nalaz na streptokok dodje negativan 🍀 odmaraj i miruj ta dva tjedna i izdrzi vrućine! Ja sam tamanila slane krekere svaki put kad bi osjetila da mi tlak pao 🤭
    Marijana pozdrav 🤗 nisam iz zg pa ne mogu pomoći, ali sretno do kraja 💞

Hvala ti 🥰 
    Evo navalila ja danas na perece jer sam ih imala doma 😅

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Leeloo101
    17. Srpanj 2024. 19:15

Pregled prošao dobro..  mrvica je još ispod 3kg, ja zatvorena. Naručio me 30.07 na sljedeći pregled.  .

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

nada23
    17. Srpanj 2024. 20:02

Leeloo101

Pregled prošao dobro.. mrvica je još ispod 3kg, ja zatvorena. Naručio me 30.07 na sljedeći pregled. .

Super 🥰🥰 Jos malooo 🤗 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Marijanaaa12345
    17. Srpanj 2024. 20:33

purple13

Marijanaaa12345

Bok Marijana! Trebao bi ti tvoj ginekolog dati uputnicu da se narucis u bolnicu, mozda jos nije vrjjeme ako ju nisi dobila. Ne znam kad se inace ide na prvi pregled u bolnicu, mene su slali ranije zbog rizicne trudnoce.

Hvala puno, dobila sam uputnicu. Budem onda zvala pa vidjela što će reći :) 

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

purple13
    17. Srpanj 2024. 21:16

Marijanaaa12345

purple13

Marijanaaa12345

Hvala puno, dobila sam uputnicu. Budem onda zvala pa vidjela što će reći :)

Ma nista! 😊😊 
    Nada, Leeloo super na odlicnim pregledima!! Jos malooo!
    Kako bi bilo fora da se svi nekad nadjemo s djecom hahah

💙5/24💙

korni
    17. Srpanj 2024. 21:41

Leeloo super 🙂 mrvica je već velika cura 🥰
    Purple bilo bi baš fora 🤗 🥰

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.