Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leptirko22
    17. Kolovoz 2024. 13:45

Vi koje ste rodile, jeste prihvatile klizmu/klistir ili ste odbijale? Kakvi su vam stavovi sto se toga tice? 

korni
    17. Kolovoz 2024. 15:42

Elisa baš to.. i mi smo samo po kvartu. Jedva čekam da malo popuste vrućine, bit će lakše i nama i njima 🙂 
    Leptirko ja sam na carski rodila, ali da je išlo prirodno, osobno ne bi imala ništa protiv klistira. Neka beba dodje u što čišće 😂

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

laurell
    17. Kolovoz 2024. 15:47

Leptirko22

Vi koje ste rodile, jeste prihvatile klizmu/klistir ili ste odbijale? Kakvi su vam stavovi sto se toga tice?

Ja koliko sam ponovno pocela ici dnevno na wc nece ni biti potrebe za tim 🤣 ali svakako nemam isto nista protiv ako se ima vremena za to 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

purple13
    17. Kolovoz 2024. 15:52

Ispred dude stavi tetra pelene, da mu ne bježi…

Moja je zaspala, do kad. Cut ćemo 🤣

Strah me ista mu staviti u krevet osim dude jer je poceo trpat ruke u usta pa ih pokusava pojesti. 🤣 probao je utrpati obje sakice odjednom hahaha

Mi smo se svaka tri sata budili.. prihvatljivo. 😅 iako je par noci imao i set od 5-6 sati u komadu, nadam se tome opet 🤣
    Kako ste vi proveli noc? 🥰
    Pbtab tek sam se sad sjetila  (nekad citam usred noci pa zaboravim😅), ti si pisala da ti je nesto ostalo - jel imas kakve tegobe? Nadam se da ce samo otici. 🥰 i svaka cast za izlaske, totalno podrzavam to! 
    Korni haha isti osjecaj i ja imam sto se tice zarobljavanja 😅 jos smo mi prakticki u jednoj sobi 🙄🙄
    Nego, jedan dan sam sama sebi rekla, ajmo van, necu vise camiti na kaucu! 🤣 zapravo sam stalno imala strah, sto ako pocne plakati vani.. i sta ako place? Mogu ga i nahraniti i presvuci bilo gdje.. tako da se sad osjecam samostalnije, nisam karmelicanka kako kaze Elisaday 🤣🤣🤣🤣 iako se vecinom muvamo po kvartu, znamo otici i dalje pa nas nema po dva sata doma😂btw, mi smo ljetovali par puta u tvom kraju, na ugljanu.. pa predivno nesto 🥰 nadam se da ces se okupati uskoro ako to zelis 🥰🥰🥰
    Laurell meni je tako bilo taj tjedan prije poroda 🤣 ciscenje.. dobila sam cepic u bolnici i opet bih ga uzela da treba 😊😍

💙5/24💙

korni
    17. Kolovoz 2024. 16:06

Purple hahah baš si me nasmijala 😂😂 a jel ga vani vozis u kolicima ili nosiš u marami? I kako uspijete izaci po ovoj vrućini preko dana? Ja maloprije bila do spara, i došla doma mokra 😑 

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

• sparkle212
    17. Kolovoz 2024. 16:10

Leptirko22

S obzirom na zatvor s koji se borim cijelu trudnocu, i sad bi uzela klizmu da mi netko ponudi 😂 salu na stranu, nadam se da ce kod mene krenuti to neko ciscenje koje se javlja prije poroda jer ovaj pritisak u crijevima vise ne mogu trpit, pogotovo sad otkad se beba spustila pa me dodatno stisce 😞

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

Leeloo101
    17. Kolovoz 2024. 17:08

Nakon koliko se preporuca šetnju  s bebom?  Naravno ne po ovoj vrucini,  i imali neka vremenska preporuka.. ono u početku 15ak min... 

Elisa zašto se ne okupati,  babinje ti je proslo.. a njena nervoza može biti i doma.. kad se dogodi reagiraš..   nemoj da te to sprjecava, posebno ako je čisto more oko tebe.. i sjeti se sretna mama, sretna beba...
    Klizma nemam ništa protiv, kod mene nismo stigli do toga... Ali po nekim izrazima lica, mislim da sam to odradila nakon poroda 

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

purple13
    17. Kolovoz 2024. 17:13

korni

Purple hahah baš si me nasmijala 😂😂 a jel ga vani vozis u kolicima ili nosiš u marami? I kako uspijete izaci po ovoj vrućini preko dana? Ja maloprije bila do spara, i došla doma mokra 😑

U kolicima ga furam, maramu sam nabavila, ali odustala od nje bas zbog vrucine. Buduci da brzo raste za hladnije dane imamo nosiljku, sad samo vjezbamo po stanu da se navikne na nju 🤣🤣
    Idemo ujutro, idealno da smo u devet vec vani, nekad zakasnimo pa nakon par krugova po kvartu skrenemo na cugu u klimatiziran prostor/ili hlad hahaha
    Kad nije tak vruce onda opicimo jos jedan krug navecer iza sest - sat vremena i nazad u stan. 
    Jedno mjesec i pol nakon poroda sam rijetko izlazila (posebno jer lift ne radi pa mi je bilo skakljivo naprezati se), mozda dva, tri puta tjedno. Sad se osjecam dobro fizicki pa nema zezancije vise. 😂😂😂😂
    Sparkle mene je spasio prasak laksol nakon poroda, al kao da se moze i u trudnoci 😉

💙5/24💙

purple13
    17. Kolovoz 2024. 17:16

Leeloo101

Nakon koliko se preporuca šetnju s bebom? Naravno ne po ovoj vrucini, i imali neka vremenska preporuka.. ono u početku 15ak min…

Elisa zašto se ne okupati, babinje ti je proslo.. a njena nervoza može biti i doma.. kad se dogodi reagiraš.. nemoj da te to sprjecava, posebno ako je čisto more oko tebe.. i sjeti se sretna mama, sretna beba…
    Klizma nemam ništa protiv, kod mene nismo stigli do toga… Ali po nekim izrazima lica, mislim da sam to odradila nakon poroda

Hahaha tvoj komentar na klizmu! 😂😂😂
    Nama je patronazna rekla da mozemo van odmah 😅, ali ne na sunce i ne u vremenu od 11 do 17h. Preporucila je krace setnje, ali zbog mame, ne zbog bebe.
    Mi smo prvi put isli u maticni prijaviti ga kad je bio tjedan dana, blizu je pa smo prosetali.

💙5/24💙

PBTAB
    17. Kolovoz 2024. 17:49

Curke koje žive na moru, izvolite s djecom van 😂😂😂 ja bih sve dala da zivim na moru, vec zamisljam setnje uz more, divan morski zrak, to je spas za dijete i nesto predivno ❤️
    Mi imamo kucu na moru ali je daleko od mora pa smo osudeni na auto i ne da nam se s malom bebom sada ici. Planiramo 9mj 🤞😊
    Purple da, ostalo je nesto. Iskreno se nadam da ce do sljedeceg uzv otici i da nece biti potrebe za kiretažom 🤞
    Leeloo šetnja se preporuca cim se mama osjeca dobro. 40 dana je odmora zbog mame, ne zbog bebe. Za bebu je pozeljno da bude vani sto vise, naravno ne kad je magla ili jak vjetar, kiša.. Ove vrucine nikome ne idu u prilog, vani je tolika sparina i nakon 19 h tako da smo mi odustali od vecernjih setnji jer oko 20 h nam krece uspavljivanje 🙈Setamo ujutro od 7-9, ali sada najavljuju neko zahlađenje, aleluja, pa cemo moci u bilo koje doba izac van jer voli kolica i setnje. 
    I mi smo vecinu vremena u stanu i to mi je koma, stalno izmisljam di bi mogli ici da nije vruce i da ne trosimo puno para jer muz vec ludi 😂😂😂
    Klistir najbolja stvar ikada, ali nazalost u Vinogradskoj daju čepić sto je sranje i ne pomaze, barem meni nije, ja sam ujutro popila slatku kavu i sve obavila 😂🙈

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI