Elisa ja pijem dopegyt 250mg ovisno o tlaku, jučer sam pila po 2 tablete popodne navečer i danas ujutro jer je bio 135/100
Danas 130/95 i radio mi je dr pa sam otisla kod njega on mi izmjeri 95/60
Pa kao da smanjim terapiju,luda sam više. Bila sam smanjila pa se dignuo, ne znam ni sama više . Rekao je ako se ne smiri nakon babinja da dođem pa da ćemo obradu kod kardiologa opet. Tlak sam imala nakon prve trudnoće i bila na terapiji i sad opet, inače bude ok. Uvijek je malo viši 130-140/80 ,ali to je ok. A ovo mi je koma
Ja nisam uopće bila kod kardiologa, nikad. Meni je danas 128/92, nikako smanjiti taj donji. Jel osjećaš da ti je visok? Lupanje srca ili nešto?
Ma joj i meni je koma sve ovo, vjerujem da je i tebi. Stvarno se nadam da će nam se što prije unormaliti 🤞🤞
Ja sam ti jučer popodne doma imala 84/65 i nisam popila tabletu jer me bacalo,a navečer 152/106 i kaj reći? Osjetila sam lupanje srca čudno i težinu u prsima pa sam isla mjeriti,ali sam bila uvjerena da je niži. Inače i u bolnici i jučer dr mi je rekao da su normalne oscilacije. Makar kod mene to bas jako skače pa više ni sama ne znam kad popiti tabletu i da li popiti jednu ili dvije ili da li preskočiti..🥴
Ajme koma su te oscilacije, ja sam sinoć imala 112/77, nikad niži. Onda jutros opet 138/92, nikako ga stabilizirati . Užas. Ja ću piti i dalje terapiju pa ćemo vidjeti kako će se ponašati, a i kod svoje dr mi je za 2 tjedna s dnevnikom mjerenja pa ću vidjeti što će mi reći, ali sigurno će me poslati kod kardiologa na obradu.
Ja sam noćas imala kao neku groznicu, bilo mi je jako hladno i onda sam se pokrila dekom pa preznojila, jutros sam izmjerila 37,5 temperaturu. Nadam se da mi neće ići više, ne znam što je ovo odjednom, jel neki pad imuniteta ili što...
Purple drzimo se i sama sebi govorim da će svakim danom biti sve lakše 😅 slažem se s tobom, svaka čast svim mamama koje hendlaju više djece 🩷
Nada da, nadamo se skorašnjem ritmu 😅 nisam imala problema s kapilarima i venama, pa ti ne mogu pomoći..
Elisa moguće da je pad imuniteta, pazi na dovoljan unos tekućine i hrane.. nadam se da će ti temp.brzo proći 🍀
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Elisa ja pijem dopegyt 250mg ovisno o tlaku, jučer sam pila po 2 tablete popodne navečer i danas ujutro jer je bio 135/100
Danas 130/95 i radio mi je dr pa sam otisla kod njega on mi izmjeri 95/60
Pa kao da smanjim terapiju,luda sam više. Bila sam smanjila pa se dignuo, ne znam ni sama više . Rekao je ako se ne smiri nakon babinja da dođem pa da ćemo obradu kod kardiologa opet. Tlak sam imala nakon prve trudnoće i bila na terapiji i sad opet, inače bude ok. Uvijek je malo viši 130-140/80 ,ali to je ok. A ovo mi je koma
Ja nisam uopće bila kod kardiologa, nikad. Meni je danas 128/92, nikako smanjiti taj donji. Jel osjećaš da ti je visok? Lupanje srca ili nešto?
Ma joj i meni je koma sve ovo, vjerujem da je i tebi. Stvarno se nadam da će nam se što prije unormaliti 🤞🤞
Ja sam ti jučer popodne doma imala 84/65 i nisam popila tabletu jer me bacalo,a navečer 152/106 i kaj reći? Osjetila sam lupanje srca čudno i težinu u prsima pa sam isla mjeriti,ali sam bila uvjerena da je niži. Inače i u bolnici i jučer dr mi je rekao da su normalne oscilacije. Makar kod mene to bas jako skače pa više ni sama ne znam kad popiti tabletu i da li popiti jednu ili dvije ili da li preskočiti..🥴
Ajme koma su te oscilacije, ja sam sinoć imala 112/77, nikad niži. Onda jutros opet 138/92, nikako ga stabilizirati . Užas. Ja ću piti i dalje terapiju pa ćemo vidjeti kako će se ponašati, a i kod svoje dr mi je za 2 tjedna s dnevnikom mjerenja pa ću vidjeti što će mi reći, ali sigurno će me poslati kod kardiologa na obradu.
A nebi su rekli redovnu kontrolu nakon 6 tjedana tak da ne znam,a moj dr opće prakse je rekao jučer da mu se javim nakon tog kontrolnog pregleda nakon tih 6 tj. Do onda su očito ovakve borbe😏 najgore mi je kad tesko funkcioniram i strah me uopće mjeriti koju će vrijednost pokazati
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Ja nakon ovih 8 dana, mogu reći da mi je veeeelika pomoć što mi mama i svekrva donesu ručak za dva dana, stvarno je lakše, tako da ako koja ima priliku, iskoristite ju 🙈
Potpisujem, puno znači imati riješenu hranu u tim prvim danima ili tjednima čak, ako postoji mogućnost. To je bila jedina stvar koju smo mi zamolili od svojih u prvom postpartumu, da nam pomognu s hranom, pa su se izmjenjivali tako da bi nam donijeli malo moji za 2-3 dana, pa njegovi, i tako čak prvih par tje
dana, i stvarno nam je to bila najveća moguća pomoć, uvijek se sa zahvalnošću toga sjetim.
Sad nemamo tu opciju, ali nekako se opet ok snalazimo, lakše mi je ipak s drugim djetetom jer je puno toga već poznato.
Ima li necija beba probleme s vjetrovima? Moj se grci i place prije nego prdne/kaka… ne znam kako mu to olaksati. Kapi protiv grceva ne pomazu bas…
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Nestao mi gore valjda odgovor za purple, pa probam opet...
Ima li necija beba probleme s vjetrovima? Moj se grci i place prije nego prdne/kaka… ne znam kako mu to olaksati. Kapi protiv grceva ne pomazu bas…
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
20.6. stigao braco ❤️
Za grčeve i plakanje:
Kod nas je isto tako, i jednim dijelom mislim da samo treba izdržati i da nema baš neke čudesne pomoći s grčevima osim čekati da prođu, nažalost. Ali ono što nam nekad pomogne je ona poza koja mi stalno iskače na Instagramu 😄, gdje se kao "posjedne" beba (ali držiš težinu tijela s obje ruke ispod pazuha i pridržavajući glavu, tako da nije da stvarno sjedi) i onda radiš krugove s gornjim dijelom tijela, pa se beba lakše podrigne ili prdne.
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
20.6. stigao braco ❤️
Jutro svima 🔆 nadam se da se sve dobro drzite 🤞🏽
Cure koje su rodile da se snalazite lijepo s bebicama, a mi koje jos cekamo da se hladite pod klimom i odmarate koliko mozete ⛱️ 🙈
-
Imam pitanje za one koje vec imaju djecu, a i vas novopecene Mame gdje ste uzimale komode za presvlacenje? Da li ste uzimale obicne komode pa na njih stavile prematalicu ili bas komodu s prematalicom (po baby ducanima)? Kolike su “normalne” cijene tog i koliko su vas zaista posluzile jer citam i slusam kako na kraju presvlacis dijete gdje stignes - od kauca, kreveta itd.. 😎
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Jutro svima 🔆 nadam se da se sve dobro drzite 🤞🏽
Cure koje su rodile da se snalazite lijepo s bebicama, a mi koje jos cekamo da se hladite pod klimom i odmarate koliko mozete ⛱️ 🙈
-
Imam pitanje za one koje vec imaju djecu, a i vas novopecene Mame gdje ste uzimale komode za presvlacenje? Da li ste uzimale obicne komode pa na njih stavile prematalicu ili bas komodu s prematalicom (po baby ducanima)? Kolike su “normalne” cijene tog i koliko su vas zaista posluzile jer citam i slusam kako na kraju presvlacis dijete gdje stignes - od kauca, kreveta itd.. 😎
Sve ti ovisi gdje Ce ti biti najbolji uvjeti za presvlačenje bebe. Ja sam prije nego sam rodila planirala to raditi u sobi, ali mi je na kraju to bilo najzgodnije u kupatilu jer je zimi najtoplije i jer sam tamo i kupala bebu pa mi je sve bilo nekako s ruke. Prematalicu sam držala na mašini. ☺️
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Zeka, nada ocito ja te vjezbe radim vec kad bude kasno, probat cu ih ubaciti ranije. 🥰
Perpetua hvala, probat cu i taj polozaj, ako ga savladam hahah. 😘 kako je tebi, jel se dobro oporavljas? Koliko je nizozemska razlicita od nas po kojekakvim uputama i smjernicama?
Laurell mi smo komodu uzeli u magicbaby, mislim da je bila oko 200e. Ima kadicu i ovo za presvlacenje, al tamo sam ga presvukla jednom samo hahah
Na tome sad drzim stvari..
💙5/24💙
Sortiraj odgovore
Najstariji