Evo da se i ja malo javim, mi smo dobro, imam dosta mlijeka, tlak se malo stabilizirao, marta nadam se da je i tebi?
Purple joj baš to, kaos je prve dane, mi smo evo ušli u drugi tjedan i malo mi je lakše ali još osjećam da me hormoni lupaju.
U ponedjeljak nam je u matični, imamo termin za prijaviti dijete. Vi koje ste to prošle, jeste išle s djetetom ili? Ne znam jel još rano?
Evo da se i ja malo javim, mi smo dobro, imam dosta mlijeka, tlak se malo stabilizirao, martanadam se da je i tebi?
Purple joj baš to, kaos je prve dane, mi smo evo ušli u drugi tjedan i malo mi je lakše ali još osjećam da me hormoni lupaju.
U ponedjeljak nam je u matični, imamo termin za prijaviti dijete. Vi koje ste to prošle, jeste išle s djetetom ili? Ne znam jel još rano?
Super da ti je tlak dobar 🥰🥰🥰 bas te to mucilo stalno..
Super i za mlijeko, pretpostavljam da cura sisa ko prava 😍 (meni je jedan dan mlijeko kapalo po nozi hahahah)
Meni je lakse cim je beba veca i sad kad pogledam unazad, bila sam u teskom soku nakon poroda hahah
Ti neki dani su mi skroz u magli 🤣🤣
Nas plan je bio da muz udje u zgradu maticnog pa da potpise to i dode van cuvati malog dok odem ja potpisati... (tak nam je preporucila patronazna jer nam je stvarno blizu, isli smo pjeske i setnja nije problem, ali kao bas da ga ne vodimo u zgradu punu ljudi)
Medjutim, gospodjica na salteru je bila nadrndana pa je vikala da muz i ja moramo tamo biti istovremeno pa sam usla s malim. 😅😅 salterusa nas nije ni pogledala, bili smo u hodniku... zalosno, a neka mlada zenska.. tako mlada, a tako nadrkana 🤣🤣🤣🤣
💙5/24💙
I ja se pridružujem curama s laganim bolovima...
Jutros ctg ocitao dva manja truda (jacine oko 60) koja nisam osjetila. Nisam imala vaginalni pregled pa ne znam sta je dolje. A inace, pogotovo sinoc i evo sada, osjetim kao menga bolove i lagano probadanje u cerviksu... Nadam se da ce se uskoro pokrenuti nesto jer stvarno nije lako s trbušinom po ovim vrućinama 😅
Purple daaa, baš bude kaotično, pa si mislim mora biti lakše svakim danom kako bude veća. Plakala i ja jedan dan skupa s njom 😅 ta nemoć kad ne možeš pomoći baš iscrpi psihički. i ja joj danas obukla lagani dugi bodić i nožice gole, baš je pretoplo. I sad idem dodatne kratke naručiti. Nevjerojatno mi je kako se vidi razlika od dana izlaska iz rodilišta pa do danas ❤️
Moj oporavak ide okej, malo se zaboravim pa se preforsiram i onda boli, ali sve u svemu nije loše.
Elisa mi smo matični obavili tako da su moji čuvali malenu dok spava, i mi oboje otišli, jer morate biti skupa (ako niste skupa trebaju ici neke sporazumne izjave..). Tako da, ako imate priliku, nek ju netko pričuva i zaletite se. Super za mlijeko 🍀
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Leloi kod mene sinoc i nocas uzasni bolovi u preponama, ali i u sredini maternice cijeli dan, a navecer i nocas pogotovo. Bila sam na rubu za otici na ginekologiju pa sam oko 2h ujutro popila lupocet i nekako se namjestila da zaspem. Strasno me boljelo, u jednom trenu me pocela panika hvatati sto ako rodim, a nemam ni torbu za rodiliste spremnu 🙈. Danas predvecer mi je pregled i ne mogu docekati da vidim sto se desava. Dal se to samo on spusta, ili se otvaram ili pak antibiotik nije bio dovoljan pa mi mozda ona bakterijska uroinfekcija nije prosla. Vidjet cemo ali iza mene bas stresna vecer i noc. 😓
Mene baš samo prepone... danas je malo bolje. A pregled mi je tek sljedeći tjedan. Javi kako je prošao pregled.
Korni jesi ti rodila prije termina?
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Leeloo ne, na 40+3 je došla malena 🥰 (nisu htjeli više čekati zbog IVF-a i godina).
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Elisa što se tiče tlaka jučer i prekjučer je bio ok recimo,danas ujutro isto,a sad popodne 136/106 😅 tak da iskreno ne znam vise kaj reći uopće . Bojim se i proveseliti da se normalizira jer eto onda me iznenadi visoki😏
Mi smo isli u matični prije tjedan dana i beba je isla s nama, kasnije smo i otisli na kavu čak,sve skupa neka 3 sata smo proveli u gradu, inače smo doma ni ne izlazimo van jer ne cijeli dan pakleno pa i navečer,jos i moj tlak ...
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Leeloo ne, na 40+3 je došla malena 🥰 (nisu htjeli više čekati zbog IVF-a i godina).
A da, sjećam se...
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Cure koje ste rodile, drago mi je čuti da vam dobro ide sa bebicama ❤️
Cure koje još nosite bebice u trbuhu , držite se. Bome treba izdržati ove vrućine 💪
Laurell , ne javljas kako je prošao pregled. Nadam se da je sve ok i da su bolovi makar malo popustili.
.
.
Ja sam prilično ok koliko mogu biti, jedino mi baš smetaju vrućine. Više su me prije bolile prepone i zdjelica, sad bas i ne. 🤷 Mislim da je vrijeme da konačno i ja pripremim torbu za bolnicu, stalno odgađam. 🙈 Drugo sve za bebu je manje više spremno. Jučer mi je stigao i kompletic od Malog Anđela za bebin izlazak iz bolnice. Uz to sam i naručila personaliziranu trakicu za glavu sa imenom. Bas je preslatko 😍 Ajmeeee, jedva čekam da bebica dođe. Mislim da će ovaj zadnji mjesec proleti začas...
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Heeeej. Evo me.
Pregled je prosao ok, zatvorena sam! Bolove kaze da su vise fizicke prirode (sumnja da je od infekcije ikakve posto sam popila antibiotik) te kaze kako je jednostavno sad pritisak na cijelu zdjelicu i maternicu, mali je sve tezi, sirim se i da samo odlezim taj dan kad me boli.
Malac ima 2200g, ali ono sto mene zabrinjava je sto mu je glavica veca za 2 tjedna. On je rekao da je sve u redu ali ja brinem 😓 al otpocetka su mu takve mjere, bas sam isla ppgledati.. glava uvijek veca.
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Sortiraj odgovore
Najstariji