Tak nekak otprilike

21.12. ➕
12.1 imamo otkucaje 🩷
Nifty✔️ it’s a girl 💖
Cure ja ne znam jel to zbog hormona ili cega, ali koliko se ja znojim zadnjih dana, znaci odvratno. Evo klima je na 23 stupnjeva, ventilator puse, muz se smrzava, a mene znoj oblijeva. Tusiram se 3x na dan i za 5 minuta ko da se ni nisam tusirala 🥵🥵

21.12. ➕
12.1 imamo otkucaje 🩷
Nifty✔️ it’s a girl 💖
Babyboy super za dobar pregled 🤗 Tako je otprilike i meni bilo na pregledu jucer, isto sam narucena u pon za ctg i plodnu vodu...
Leptirko mislim da nas je ostalo još oko 6...
Sparkle i ja se stalno znojim i pod klimom, a muž se smrzava 😅 Najgore mi je preko noći. Baš budem cijela mokra. Do hormona je...
Sreća i mene to zanima... Kod mene stalno neke lazne uzbune pa cu na kraju i prenijeti 😅

10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Bas me zanima koju ce prvu uhvatit..🙆🏼♀️
Kod mene nema apsolutno nikakvih naznaka.
.
Jedina promjena u odnosu na dosadasnje stanje je da ce mi mala rebra izbit, jer to lupa noooon stop, kvrge samo skacu🤣🤣🥰🥰
Cure ja ne znam jel to zbog hormona ili cega, ali koliko se ja znojim zadnjih dana, znaci odvratno. Evo klima je na 23 stupnjeva, ventilator puse, muz se smrzava, a mene znoj oblijeva. Tusiram se 3x na dan i za 5 minuta ko da se ni nisam tusirala 🥵🥵
https://ibb.co/C2x49hV
Evo tocno to izgleda ovako 😅

10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Da te utješim. poslije poroda ti ne smeta toliko vrućina. Ali zato i dalje smrdis

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Da te utješim.poslije poroda ti ne smeta toliko vrućina. Ali zato i dalje smrdis
Ovo potpisujem. Ja koja se nit znojim nit smrdim, al nakon poroda, to je druga dimenzija 😂😂 em se znojim em taj znoj ima miris koji me se ne sviđa 😂🙈

👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Da te utješim.poslije poroda ti ne smeta toliko vrućina. Ali zato i dalje smrdis
Hahahhaha ovo je sve! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kad sam dosla iz bolnice gledala sam sta to smrdi... a ono ja 🤣🤣🤣🤣
💙5/24💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji