Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    purple13
    09. Srpanj 2024. 09:38

Hellobaby

nada ma grozno. Zato i jesam ispod klime, a predvečer kad odem van onda ih skinem jer mi bude previšlaie.
    Kako si ti po ovoj vrućini?
    purple a da, svatko ima neku svoju teoriju. Moja djeca baš nemaju problema sa grčevima, pa vjerujem da prehrana puno utječe na to. A možda i nije do toga, ali radije izbacim određene namirnice i da su oni dobro.
    Od voća izbacim svježu jabuku, krušku, nektarine, breskve i citruse, od povrća rajčicu u svim oblicima, kupusnjače, grahorice, mahunarke, te sir, gljive i pijem ili kuham npr puding na mlijeku bez laktoze.
    Možda ovako ima puno toga što izbacim, ali evo nikada nisam kupila ništa za grčeve.
    I tako 6.mj kada počnemo uvoditi nadohranu.
    Uvijek sam pred porod uzbuđena jer jedva čekam primiti bebu u ruke. Miris bebe je nešto najljepše na svijetu 😁🥰
    Jeste se uhodali? 😍
    .
    Nego i ja obavila pregled. Sve je super, nisu me pregledavali već samo uzv. Beba ima cca 3600g, ctg uredan i kontrola u petak. Nona govori da ću roditi za vikend 😅 baš me zanima dal je u pravu 😆

Hvala ti! S tvog popisa su mi rajcica i nektarine kriticne 🙈
    To sam jela dosad, ali cu izbaciti da vidimo ima li ucinka. Negdje sam citala da treba bar dva tjedna da se vidi jel djeluje.. a ja mislila, danas pojedem nesto i sutra je to u mlijeku i ide van 😆😆😆 
    Sreca je da se on ne pati puno, po noci uopce (samo jednu noc je malo plakao).. ali i to malo je meni previse kad vidim da mu ne pomazem 😅
    Ooo mozda bude za vikend 🥰🥰🥰 a vjerujem da je uzbudenje tu za svako dijete i porod.. mozda je nona u pravu! Bebac je dobar, veliki, mogao bi van 🥰🥰🥰
    Sto se tice uhodavanja, pa mislim da smo dobri, upoznali smo se hahaha
    On super napreduje, udebljao se kilu i po za mjesec dana 😆😆 i dobio 7cm. Stvarno je dobra beba. 🤩🥰
    Laurell meni je nakon poroda pomogao prasak Laksol za omeksavanje stolice... mislim da se smije u trudnoci, al njsam 100posto sigurna

💙5/24💙

katy_kaya
    09. Srpanj 2024. 10:54

Negativna na streptokok 🥳🥳 jeeee. 
    Boze ne znam kud je proslo ovih 36 tjedana, bas me strecne svaki put kad osvjestim da je porod blizu 🫣😯
    .
    Laurell, i ja imam istu komodu i dobila sam puno preporuka za nju. Nadam se da ce posluzit.
    .
    Mi vise ne putujemo, prestresno bi mi bilo opet ici na more, a tako bi se kupala. Al nema mi smisla vise, psihicki ne bi dobro podnijela stajanje u koloni do juga niti opcenito duge voznje. 
    .
    Kako se blizi termin tako mi raste uzbudjenje. Uopce ne znam kako cu ja to sve, iako imam full potporu, prosli smo tecaj i napravili sve sto je u nasoj moci. Jaoooooo. 

Haru
    09. Srpanj 2024. 14:24

Pitanje, kada krene isplata porodiljnog to bude otprilike 16.-18. u mjesecu? Ili kada je isplata plaće kod poslodavca? 
    .
    Mi imamo istu komodu iz Jyska i super nam je.  Na nju stavim prematalicu i taman mi je visina. 🙂

'21. 💙
    '24. 💛

Leeloo101
    09. Srpanj 2024. 18:04

katy_kaya

Boze ne znam kud je proslo ovih 36 tjedana, bas me strecne svaki put kad osvjestim da je porod blizu 🫣😯
    .
    Laurell, i ja imam istu komodu i dobila sam puno preporuka za nju. Nadam se da ce posluzit.
    .
    Mi vise ne putujemo, prestresno bi mi bilo opet ici na more, a tako bi se kupala. Al nema mi smisla vise, psihicki ne bi dobro podnijela stajanje u koloni do juga niti opcenito duge voznje.
    .
    Kako se blizi termin tako mi raste uzbudjenje. Uopce ne znam kako cu ja to sve, iako imam full potporu, prosli smo tecaj i napravili sve sto je u nasoj moci. Jaoooooo.

Poslije nalaza za streptokok i ne smiješ u more..  možda će ti sada biti lakše se pomiriti s nekupanjem

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

katy_kaya
    09. Srpanj 2024. 19:24

Leeloo101

katy_kaya

.
    .
    .

Poslije nalaza za streptokok i ne smiješ u more.. možda će ti sada biti lakše se pomiriti s nekupanjem

A eto, onda mi malkice lakse 😂 good to know

Leeloo101
    09. Srpanj 2024. 22:07

Mene večeras počelo sjeći u preponama... je l to neki znak da će uraniti? 

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

korni
    10. Srpanj 2024. 10:18

Katy kaya super za nalaz 🤗
    Haru meni je prošli mjesec uplata sjela 14.6.
    Leeloo i ja sam osjećala prepone, moguce da se beba spušta još niže..
    Purple jel malo lakše nakon šta beba prodje mjesec dana? 🙈 Jel ga još oblačiš u dugo? Mi smo prerasli bodiće, pa bi trebala uzeti još i sad si razmišljam da li isto sve dugo.. 
    Cure sve ste bliže velikom danu ❤️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

purple13
    10. Srpanj 2024. 10:48

korni

Katy kayasuper za nalaz 🤗
    Harumeni je prošli mjesec uplata sjela 14.6.
    Leeloo i ja sam osjećala prepone, moguce da se beba spušta još niže..
    Purple jel malo lakše nakon šta beba prodje mjesec dana? 🙈 Jel ga još oblačiš u dugo? Mi smo prerasli bodiće, pa bi trebala uzeti još i sad si razmišljam da li isto sve dugo..
    Cure sve ste bliže velikom danu ❤️

Lakse je, iako se povremeno rasplacem skupa s njim. Posebno ako ne moze zaspati po noci, a meni dusa spava. 🤣 onda si ja kazem: koliko noci nisi spavala jer si bila u izlasku? 🤣🤣🤣 mozes ti to 🤣
    Drzi se, znam da je tesko, prva dva tjedna su kaos u glavi (bar meni bili). Onda nekako ti hormoni ispare pa sve nekak bude bolje.. i beba malo naraste. 🥰
    Kako se osjecas? Jel te boli rana od carskog? Kako ti je beba? 🥰🥰🥰
    Moj je trenutno samo u peleni jer se topimo. Sve gledam kako cemo klimu morati paliti.
    Bio je u dugom mozda desetak dana, onda su pocele vrucine pa sam mu samo navecer duge rukave oblacila, vise to ne radim.
    Isto je prerasao vecinu robe, narucila sam mu jos kratkih bodica jer mi to fali. Vidim da ce bit dugo, toplo ljeto!

💙5/24💙

laurell
    10. Srpanj 2024. 11:24

Lelo i kod mene sinoc i nocas uzasni bolovi u preponama, ali i u sredini maternice cijeli dan, a navecer i nocas pogotovo. Bila sam na rubu za otici na ginekologiju pa sam oko 2h ujutro popila lupocet i nekako se namjestila da zaspem. Strasno me boljelo, u jednom trenu me pocela panika hvatati sto ako rodim, a nemam ni torbu za rodiliste spremnu 🙈. Danas predvecer mi je pregled i ne mogu docekati da vidim sto se desava. Dal se to samo on spusta, ili se otvaram ili pak antibiotik nije bio dovoljan pa mi mozda ona bakterijska uroinfekcija nije prosla. Vidjet cemo ali iza mene bas stresna vecer i noc. 😓

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

laurell
    10. Srpanj 2024. 11:25

P.S. Da sam bar i ja presla 36tt, ovako me bas strah da ne bude ranije. 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.