StelaM kako si ti? 🥰
————
Otkako sam rodila cijeli moj dan i život se sveo na to klupko sreće, zivimo od hranjenja do hranjenja i sretni smo, ljubimo se i mazimo. Nekad imamo mirne a nekada nemirne dane. Jučer ga hranim i razmisljam, ima li netko da se unajmi da drži dudu da ne ispadne, mozda neka teta da ga čuva jedan dan da mama može spavati da se resetira 🙈😂
Jucer smo imali težak dan, grčevi cijeli da , padali s nogu, jos ova vrucina i toplinski val nikako ne idu na ruku, moras biti kući pod klimom i dode ti da se ubijes😂
Znam, imam jedno dijete, neću da kukam, samo razmisljam na glas, znam da vas ima sa vise djece i novorođenim i ovim putem vam se klanjam i dižem spomenik jer divim vam se! Fali mi kad sam mogla prespavati cijeli dan, gledati tv i piti vino s mužem, i nadam se da ce se i to vratiti jednog dana 🙈
Sutra imam pregled kod gin i imam dosta jako krvarenje i dalje, tako da drzite fige da je sve okej 🤞
U srijedu imamo termin za uzv kukova, ono sto se mora obaviti, bas se veselim, i isto se nadam da ce i s te strane sve biti uredno 😊

👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
StelaM kako si ti? 🥰
————
Otkako sam rodila cijeli moj dan i život se sveo na to klupko sreće, zivimo od hranjenja do hranjenja i sretni smo, ljubimo se i mazimo. Nekad imamo mirne a nekada nemirne dane. Jučer ga hranim i razmisljam, ima li netko da se unajmi da drži dudu da ne ispadne, mozda neka teta da ga čuva jedan dan da mama može spavati da se resetira 🙈😂
Jucer smo imali težak dan, grčevi cijeli da , padali s nogu, jos ova vrucina i toplinski val nikako ne idu na ruku, moras biti kući pod klimom i dode ti da se ubijes😂
Znam, imam jedno dijete, neću da kukam, samo razmisljam na glas, znam da vas ima sa vise djece i novorođenim i ovim putem vam se klanjam i dižem spomenik jer divim vam se! Fali mi kad sam mogla prespavati cijeli dan, gledati tv i piti vino s mužem, i nadam se da ce se i to vratiti jednog dana 🙈
Sutra imam pregled kod gin i imam dosta jako krvarenje i dalje, tako da drzite fige da je sve okej 🤞
U srijedu imamo termin za uzv kukova, ono sto se mora obaviti, bas se veselim, i isto se nadam da ce i s te strane sve biti uredno 😊
Kad beba lezi/spava pomozi si tetra pelenom ispred.. da ne poleti kad ispadne, nego je ti blizu i beba je samo uvuče nazad 🥰

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Pbtab potpisujem sve napisano, isto sam razmišljala 🙈 i da, svaka čast mamama s više djece ❤️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Lucija čestitaaam! 💕🤗 Uživaj sa svojom srećicom.
.
.
Laurell nadam se da ipak nisu paraziti u pitanju i da sve bude ok 🥰
.
.
Ja sam danas imala zadnji pregled kod svog ginekologa. Od sljedećeg pon idem u bolnicu na provjeru plodne vode i ctg ako ne rodim do tada. Mislim da bi mogla ovaj tjedan, jer pritisak dole je sve jaci i stalno imam nagon kao da moram na WC. Gin je rekao da je beba u potpunosti spremna da izađe, tako da sad ne preostaje ništa nego cekanje 🤗

10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
PBTAB tocno cu tako i ja razmisljati uskoro vrlo vjerojatno, a sad sam u fazi -dosadno mi je, samo lezim pod klimom, svi rade, svi se kupaju, nek se nesto pokrene, zelim vise rodit- i tako to 😂🙈
Nada oooopa, zeljno iscekujemo sa tobom 🤍🫡

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
StelaM kako si ti? 🥰
————
Isto sve, nekad su nam mirni dani a nekad ti stvarno dođe da vrištiš s vrha zgrade, ali u isto vrijeme toliko voliš to malo čudo da ne možeš vjerovati da je takva ljubav uopće moguća, plačeš koliko ga voliš ❤️
Iako moram priznati kad su me hormoni lupali (sad su malo popustili) baš sam plakala za bivšim životom, ono nije ništa što nisam znala od prije da me čeka, ali isto mi je bilo u glavi "ajme da barem možemo sad nas dvoje pogledati film kao nekad, bezbrižno", ali doći će i to, samo strpljenja. Teško je ovo, ali je istovremeno i predivno ❤️❤️

PBTABtocno cu tako i ja razmisljati uskoro vrlo vjerojatno, a sad sam u fazi -dosadno mi je, samo lezim pod klimom, svi rade, svi se kupaju, nek se nesto pokrene, zelim vise rodit- i tako to 😂🙈
Nadaoooopa, zeljno iscekujemo sa tobom 🤍🫡
Iščekujemo skupa 🤗❤️ Mi koje smo jos ostale u komadu smo sve bliže... Samo da nam sve prođe dobro i da se pozdravimo s ovim mukama i konačno primimo naše bebice ❤️

10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Ja sam danas 39 tt i točno mi je dosta više,sve je teže i teže,svi me zezaju da sam super i da se držim kao da bi mogla maraton trčati ali zapravo jedva hodam i stalno osjećam dolje "nešto",nadam se da se barem u tjedan dana nešto promijenilo,sutra sam u trudničkoj i zaista se nadam da neće i dalje biti isti nalaz.
Mame i trudnice držite se,treba izgurati sve uz ove visoke jedva podnošljive temperature vani

Ja sam danas 39 tt i točno mi je dosta više,sve je teže i teže,svi me zezaju da sam super i da se držim kao da bi mogla maraton trčati ali zapravo jedva hodam i stalno osjećam dolje "nešto",nadam se da se barem u tjedan dana nešto promijenilo,sutra sam u trudničkoj i zaista se nadam da neće i dalje biti isti nalaz.
Mame i trudnice držite se,treba izgurati sve uz ove visoke jedva podnošljive temperature vani
E bas tako i meni komentiraju i kako super izgledam i da imam samo trbuh, a mislim se da se barem tako i osjecam... Izgurat cemo, još malo... 🤞
Sretno danas 🥰

10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
E bas tako i meni komentiraju i kako super izgledam i da imam samo trbuh, a mislim se da se barem tako i osjecam… Izgurat cemo, još malo… 🤞
Sretno danas 🥰
Hvala..
Evo sve ok,cerviks smekšan i tjesno za prst do ovoja i glavice,ctg uredan,u ponedjeljak opet..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji