Nada preslatko 🩷 ja se jos nisam odlucila za kompletic u kojem ce izaci iz bolnice, sveee mi je preslatkoo
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Evo da se i ja malo javim, mi smo dobro, imam dosta mlijeka, tlak se malo stabilizirao, martanadam se da je i tebi?
Purple joj baš to, kaos je prve dane, mi smo evo ušli u drugi tjedan i malo mi je lakše ali još osjećam da me hormoni lupaju.
U ponedjeljak nam je u matični, imamo termin za prijaviti dijete. Vi koje ste to prošle, jeste išle s djetetom ili? Ne znam jel još rano?
Super da ti je tlak dobar 🥰🥰🥰 bas te to mucilo stalno..
Super i za mlijeko, pretpostavljam da cura sisa ko prava 😍 (meni je jedan dan mlijeko kapalo po nozi hahahah)
Meni je lakse cim je beba veca i sad kad pogledam unazad, bila sam u teskom soku nakon poroda hahah
Ti neki dani su mi skroz u magli 🤣🤣
Nas plan je bio da muz udje u zgradu maticnog pa da potpise to i dode van cuvati malog dok odem ja potpisati… (tak nam je preporucila patronazna jer nam je stvarno blizu, isli smo pjeske i setnja nije problem, ali kao bas da ga ne vodimo u zgradu punu ljudi)
Medjutim, gospodjica na salteru je bila nadrndana pa je vikala da muz i ja moramo tamo biti istovremeno pa sam usla s malim. 😅😅 salterusa nas nije ni pogledala, bili smo u hodniku… zalosno, a neka mlada zenska.. tako mlada, a tako nadrkana 🤣🤣🤣🤣
Hahaha ajme koma, mi smo se na kraju dogovorili da ćemo ići s njom, nadam se da će to kratko trajati da ne krene drečati 😂
Marta a baš je prevrtljiv taj tlak, meni je isto na dane viši, odnosno ujutro sam primjetila da je uvijek povišen. Danas je npr dobar, 119/80 pa nisam popila tabletu. Što ne znači da će sutra biti povišen, ili kasnije 😡 baš živcira ovo sve
Heeeej. Evo me.
Pregled je prosao ok, zatvorena sam! Bolove kaze da su vise fizicke prirode (sumnja da je od infekcije ikakve posto sam popila antibiotik) te kaze kako je jednostavno sad pritisak na cijelu zdjelicu i maternicu, mali je sve tezi, sirim se i da samo odlezim taj dan kad me boli.
Malac ima 2200g, ali ono sto mene zabrinjava je sto mu je glavica veca za 2 tjedna. On je rekao da je sve u redu ali ja brinem 😓 al otpocetka su mu takve mjere, bas sam isla ppgledati.. glava uvijek veca.
Dok se oni ne brinu. Nemoj ni ti... pitanje je i koliko su te mjere precizne... da nema glavu na tatu?
Korni. Uzela bi i ja trakicu za glavu, samo da se odlučimo za ime 😆😆😆😆
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Heeeej. Evo me.
Pregled je prosao ok, zatvorena sam! Bolove kaze da su vise fizicke prirode (sumnja da je od infekcije ikakve posto sam popila antibiotik) te kaze kako je jednostavno sad pritisak na cijelu zdjelicu i maternicu, mali je sve tezi, sirim se i da samo odlezim taj dan kad me boli.
Malac ima 2200g, ali ono sto mene zabrinjava je sto mu je glavica veca za 2 tjedna. On je rekao da je sve u redu ali ja brinem 😓 al otpocetka su mu takve mjere, bas sam isla ppgledati.. glava uvijek veca.
Super da je sve ok i da si zatvorena 🤗
Moja curica je cijelo vrijeme po svim mjerama veća za 2-3 tjedna, a glavica prednjači. Brinulo je to i mene, ali doktor je rekao da nema razloga za brigu, da je jednostavno veća beba. I moj sin je isto imao veću glavicu na svakom uzv i stvarno mu je bila veća kada se rodio, a sada više nije. ☺️ A nisu ni te mjere toliko precizne. Bude to ok 🥰
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Nada preslatko 🩷 ja se jos nisam odlucila za kompletic u kojem ce izaci iz bolnice, sveee mi je preslatkoo
Hehe, vjerujem ti ❤️
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Imamo i mi malog glavonju kod kuće, a nikada na uzv nije glava bila veća. 🙂 Sada on sa skoro 3 godine ima veću glavu od bratića i prijatelja od 5-6 godina i sve je ok. 🙂
Na uzv nam je curica sada veća isto po svemu, a glava od svih mjera najveća. 🙈
.
Obavila sam jutros ctg i pregled, nema nikakvih zbivanja.
'21. 💙
'24. 💛
Evo ja s kontrole zavrsila u bolnici, zadrzali me zbog visokog tlaka i stolice koja je bila prije dva dana poluproljev. S bebom je sve u redu, osim sto sam ja naravno sad van sebe jer nisam ocekivala.
Evo ja s kontrole zavrsila u bolnici, zadrzali me zbog visokog tlaka i stolice koja je bila prije dva dana poluproljev. S bebom je sve u redu, osim sto sam ja naravno sad van sebe jer nisam ocekivala.
Sortiraj odgovore
Najstariji